Αντελίνα Βαρθακούρη: Μιλάει ανοικτά για τη σχέση της με τους πεθερούς της!

Τα είπε όλα!

Αντελίνα Βαρθακούρη: Μιλάει ανοικτά για τη σχέση της με τους πεθερούς της!

Η Αντελίνα Βαρθακούρη δε διστάζει και μιλάει ανοικτά για τη σχέση που έχει με τους πεθερούς της! Τα αποκάλυψε όλα μέσω Instagram!

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης είναι ένα από τα ζευγάρια που έχουν απασχολήσει αρκετά τελευταία με τους επικούς τους καυγάδες μέσα από την εκπομπή «Globetrotters».

Αντελίνα Βαρθακούρη: Έβαλε κόκκινο κραγιόν και τρέλανε τον Χάρη! Το ζευγάρι όπως δεν το ξαναείδατε!

Οι δυο τους δε χάνουν ευκαιρία να μαλώνουν και να προκαλούν πανικό στα social media, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που παρακολουθούν ανελλιπώς τους τσακωμούς τους! Έτσι και οι δύο έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλείς στα social media!

Η Αντελίνα μάλιστα σε ένα Q&A που πραγματοποίησε με τους followers της, κλήθηκε να απαντήσει σχετικά με τη σχέση της με τους γονείς του Χάρη. Έτσι είπε: «Τους αγαπώ γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα τον Χάρη και τα παιδιά μας!».

Αντελίνα Χάρης

Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: Βγήκε στη "φόρα" όλη η αλήθεια για τους καυγάδες τους! «Αυτό συμφωνήσαμε...»

Βγήκε επιτέλους στη "φόρα" όλη η αλήθεια για τους καυγάδες ανάμεσα στην Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη! «Αυτό συμφωνήσαμε...»!

Πολύς λόγος έχει γίνει γύρω από τους επικούς καυγάδες του αγαπημένου ζευγαριού και σχετικά με το αν αυτοί είναι αληθινοί ή στημένοι!

Παρουσιαστής έριξε "καρφιά" στο πιο viral ζευγάρι του «Globetrotters»! «Χάριν τηλεθέασης γίνεται...»

Η αλήθεια αποκαλύφθηκε μετά από δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» ο Στέλιος Κρητικός. Ο ηθοποιός μίλησε για την εκπομπή «Globetrotters», εξηγώντας πως δεν υπάρχει σενάριο και πως ό,τι βλέπουμε είναι 100% αληθινό!

«Δεν υπάρχει σενάριο στο Globetrotters. Βρεθήκαμε όλοι μαζί και το μόνο που συμφωνήσαμε είναι να το ζήσουμε. Το κάθε ζευγάρι με τον τρόπο του. Έτσι το έζησα εγώ με το παιδί μου, έτσι το ζει η Αντελίνα με τον Χάρη και έτσι το ζει ο Χρήστος με τον Παντελή» ήταν τα λόγια του.