Βίκυ Καγιά: Πόζαρε γυμνή, μόνο με την πετσέτα! Φωτογραφία από το μπάνιο της προκάλεσε χαμό!

Πιο «καυτή» από ποτέ η Βίκυ!

Βίκυ Καγιά: Πόζαρε γυμνή, μόνο με την πετσέτα! Φωτογραφία από το μπάνιο της προκάλεσε χαμό!

Η Βίκυ Καγιά πόζαρε γυμνή, μόνο με την πετσέτα και η φωτογραφία από το μπάνιο της προκάλεσε χαμό! Δείτε την αλλά με δική σας ευθύνη!

Μπορεί η ίδια να είναι μια από τις πιο κλασάτες γυναίκες της ελληνικής showbiz, αλλά δεν παύει να έχει και μια ερωτική πλευρά! Η Βίκυ Καγιά πόζαρε μόνο με την πετσέτα της και προκάλεσε χαμό, αφού την είδαμε όπως είχαμε να την δούμε καιρό!

Η φωτογραφία μέσα από το μπάνιο της προκάλεσε χαμό και εμείς πήραμε και μια γεύση από μέσα.... Το μπεζ και το μάρμαρο κυριαρχούν και η Βίκυ όπως όλα δείχνουν έχει γούστο σε όλα! Επειδή όμως, όταν μιλάμε για κάλλος τα λόγια είναι περιττά, δείτε την σχετική φωτογραφία:

Βίκυ Καγιά: Η άγνωστη... σχέση με τον Σκουλό από το GNTM! Το παρελθόν τους πρόδωσε!


Βίκυ Καγιά: Η νέα φωτογραφία μέσα από το σαλόνι της! Το εντυπωσιακό τζάκι μας «πέταξε» τα μάτια έξω...

Το εντυπωσιακό τζάκι στο σαλόνι της Βίκυς Καγιά μας "πέταξε" τα μάτια έξω! Η νέα φωτογραφία από το σπίτι της παρουσιάστριας!

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό μοιράζεται καθημερινά πράγματα από την ζωή της με τους διαδικτυακούς της φίλους και μόλις πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε ένα υπέροχο στιγμιότυπο από το εσωτερικό του οίκου της.

Από πίσω να φαίνεται το τζάκι, η τηλεόραση και τα διακοσμητικά ενώ μπροστά δύο κολοκύθες λόγω Χαλοουίν έκλεβαν την παράσταση! Δείτε την:

Βίκυ Καγιά: Η νέα φωτογραφία με το εντυπωσιακό τζάκι μέσα από το σαλόνι της που μας

Βίκυ Καγιά: Η "δίδυμη αδερφή" της τώρα είναι αγνώριστη στο πρόσωπο! Φωτογραφίες - απόδειξη!