Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Η τρυφερή φωτογραφία με το μωρό μπροστά στο πέτρινο τζάκι! Θα "λιώσετε"...

Απίστευτο στιγμιότυπο!

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Η τρυφερή φωτογραφία με το μωρό μπροστά στο πέτρινο τζάκι! Θα

Η τρυφερή φωτογραφία με το μωρό της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου μπροστά στο πέτρινο τζάκι! Θα "λιώσετε" πραγματικά...

Διανύουν σίγουρα την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους αφού όταν τελειώνουν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις βιάζονται και οι δυο να επιστρέψουν σπίτι για να πάρουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους!

Ελένη Χατζίδου: Με μαύρο κοντό φόρεμα στο πλευρό του Ετεοκλή Παύλου! Τα πόδια της τράβηξαν τα βλέμματα...

Η τραγουδίστρια που μοιράζεται την ευτυχία της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram το βράδυ της Τετάρτης δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία που θα μπορούσε...

Την κορούλα της μπροστά στο τζάκι του σπιτιού τους πάνω στην καινούργια της κουβέρτα!

Τα λόγια είναι περιττά, δείτε απλά την φωτογραφία:

Ετεοκλής Παύλου Ελένη Χατζίδου σπίτι

Ελένη Χατζίδου: Μας έδειξε την κουζίνα του σπιτιού της και είναι τεράστια! Θα σας πέσει το σαγόνι!

Η Ελένη Χατζίδου μας έδειξε την κουζίνα του σπιτιού της και είναι τεράστια! Θα σας πέσει το σαγόνι!

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τον σύζυγός της, Ετεοκλή Παύλου και την πανέμορφη μπέμπα τους.

Η Ελένα Χατζίδου έχει ένα αρκετά επιβαρυμένο φόρτο εργασίας, καθώς πρέπει να προσέχει τον σύζυγο της, την κόρη της, αλλά και ένα ολόκληρο σπίτι!

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Έτσι κι αυτήν την φορά η Ελένη Χατζίδου μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία, μέσα από Instastory και μας έδειξε την κουζίνα του σπιτιού της. Ελένη Χατζίδου: Χαμήλωσε το κολάν της και μας έδειξε το αληθινό της κορμί μετά τη γέννηση της κόρης της!

Είναι μίνιμαλ, με τους λευκούς τόνους να υπερισχύουν, αλλά μπορούμε να καταλάβουμε πως πρόκειται για έναν τεράστιο χώρο και ήδη ζηλεύουμε!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Ελένη Χατζίδου τραγουδίστρια κουζίνα σπίτι

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Άλλαξαν το σπίτι τους! Το σαλόνι κάνει την διαφορά...

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου άλλαξαν το σπίτι τους! Το σαλόνι κάνει την διαφορά και το ζευγάρι υιοθέτησε το πιο hot trend της διακόσμησης!

Η γνωστή τραγουδίστρια που πρόσφατα έγινε μανούλα, μοιράζεται πολλές στιγμές της καθημερινότητάς της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Κάθε της post άλλωστε, γίνεται αντικείμενο συζήτησης!

Ελένη Χατζίδου: Το δώρο του Ετεοκλή Παύλου και η αποκάλυψη για το όνομα της κόρης τους!

Αυτή τη φορά, η Ελένη Χατζίδου μας έδειξε την αλλαγή που έκανε με τον Ετεοκλή Παύλου στο σαλόνι του σπιτιού τους. Συγκεκριμένα, άλλαξαν τα έπιπλα και όπως παρατηρούμε τα «έντυσαν» με ταπετσαρίες από μάρμαρο.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία:

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Άλλαξαν το σπίτι τους! Το σαλόνι κάνει την διαφορά...