Τζένη Μπότση: Μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της για πρώτη φορά!

Ντοκουμέντο από την περίοδο της εγκυμοσύνης!

Τζένη Μπότση: Μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της για πρώτη φορά!

Λίγο καιρό μετά τη γέννα της, η Τζένη Μπότση μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της από την περίοδο της εγκυμοσύνης για πρώτη φορά!

Η αγαπημένη ηθοποιός έφερε πριν από λίγο καιρό στη ζωή το πρώτο της παιδάκι και διανύει μία από τις πιο τρυφερές στιγμές της ζωής της.

Τζένη Μπότση: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο! Οι πρώτες φωτογραφίες...

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Τζένη Μπότση αποφάσισε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Λίγο καιρό μετά τη γέννα της ωστόσο μας έδειξε τη φουσκωμένη κοιλίτσα από τις αρχές του μήνα.

Συγκεκριμένα, ανέβασε μία άκρως Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία στην οποία στόλιζε το δέντρο της μαζί με τον φίλο της Παύλο Σταματόπουλο.

«Αρχές Νοεμβρίου....2019.... τόσο κοντά και τόσο μακριά.... Τουλάχιστον στολίσαμε και φέτος! Ευχαριστώ την ομάδα δράσης που μου στόλισε το σπίτι !!!»

Τζένη Μπότση: Οι πρώτες της δηλώσεις μετά τη γέννα!

Σε πελάγη ευτυχίας η Τζένη Μπότση! Η ίδια έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά τη γέννα! Πιο χαρούμενη από ποτέ η ηθοποιός!

Η ίδια έφερε στον κόσμο πριν λίγες μέρες τον καρπό του έρωτά της, με τον Αλέξανδρο Μιχαλά!

Η Τζένη Μπότση και η θρυλική ατάκα της ξαναχτυπά! «Τι έγινε Κωστάκη; Γουστάρουμε την πρωτεύουσας»!

Η Τζένη, που επέλεξε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της, βγήκε από το μαιευτήριο με τον σύντροφο και την μπέμπα τους, και μίλησε μπροστά στις κάμερες!

Πριν από λίγη ώρα βγήκε και έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

“Αισθάνομαι σαν να έχω κάνει ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα και φαντάζομαι πώς θα αισθανόμουν αν είχα βρει το φάρμακο για τον καρκίνο. Αισθάνομαι πολύ φυσιολογικά, είμαι πολύ ευγνώμων, αλλά να το βάζουμε στις σωστές διαστάσεις, όχι παραπάνω από όσο χρειάζεται. Ήρθε ένα παιδάκι και θέλουμε να είναι ήρεμο, ταπεινό, όχι να του φουσκώσουμε τα μυαλά ότι κάτι ήρθε και θα μας αλλάξει τη ζωή”.

Για το μωρό και την εγκυμοσύνη της, η Τζένη Μπότση αποκάλυψε: “Θα ήθελα να μοιάσει στον μπαμπά. Θα είχα τους λόγους μου που το κράτησα κρυφό. Το δωμάτιο είναι έτοιμο, δεν είναι ροζ. Ο γιατρός με έβλεπε ειδικές ώρες στο ιατρείο του, για να μη συναντήσω κανέναν άλλον άνθρωπο. Είναι ότι πιο συγκινητικό έχω βιώσει στη ζωή μου οι δύο γέννες!”

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τη νέα μανούλα!

μπότση γέννατζένη μπότση δηλώσεις