Μάξιμος Μουμούρης: Είχε γενέθλια και η σύζυγος με τις κόρες του, του έκαναν την πιο γλυκιά έκπληξη!

Δείτε την φωτογραφία!

Μάξιμος Μουμούρης: Είχε γενέθλια και η σύζυγος με τις κόρες του, του έκαναν την πιο γλυκιά έκπληξη!

Ο Μάξιμος Μουμούρης είχε τα γενέθλια του και η σύζυγος του με τις κόρες τους, του έκαναν την πιο γλυκιά έκπληξη για να το γιορτάσουν.

Ο ηθοποιός έγινε 43 ετών και δέχτηκε πρώτα τις ευχές από την γυναίκα του Νάντια Γιαννακοπούλου και από τις κόρες του, Κατερίνα, Ιωάννα και Γκρατσιέλα.

Οι γυναίκες της ζωής του, του ετοίμασαν μια τούρτα και μια μικρή γιορτή στο σπίτι και τον συγκίνησαν με την κίνηση αυτή. Μάλιστα, η σύζυγος του δημοσίευσε μια οικογενειακή τους φωτογραφία στα Facebook.

Ραγίζει καρδιές η σύζυγος του Μάξιμου Μουμούρη! «Την χάσαμε πριν από 6 μήνες...»! (Βίντεο)

«Ξεκίνησε η εορταστική περίοδος για εμάς! Την Δευτέρα γιόρταζε η Κατερινούλα μου. Σήμερα γενέθλια ο Μάξιμος και έπεται συνέχεια… Υγεία και χαρά σε όλους εύχομαι από την καρδιά μου!!! Να ζούμε κάθε στιγμή αληθινά και με αγάπη! (Υ.Γ.: ειδικά αυτές τις μέρες η απουσία των αγαπημένων μας είναι ακόμη πιο έντονη. Ακόμη πιο επώδυνη, την Δευτέρα θα γιόρταζε μαζί με την μεγάλη μου κόρη και η μητέρα μου. Δεύτερη γιορτή που κάνουμε χωρίς αυτήν. Το κενό δεν αναπληρώνεται. Η απουσία της εκκωφαντική. Την έχω όμως πάντα μέσα μου, και αυτή η ζεστασιά της θύμησης της είναι η δύναμη και ο οδηγός μου), έγραψε στην λεζάντα της.

Μάξιμος Μουμούρης σύζυγος παιδιά

Μάξιμος Μουμούρης: Δείτε και τις τρεις κόρες του! Είναι κούκλες!

Δείτε για πρώτη φορά και τις τρεις κόρες του Μάξιμου Μουμούρη. Είναι κούκλες. Τι λέτε σε ποιον μοιάζουν; Στον ίδιο ή στην σύζυγο του;

Ο ηθοποιός κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού θέλει να προστατεύσει την οικογένεια του.

Ο Μάξιμος Μουμούρης έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχημένες σειρές και θεατρικά τα τελευταία χρόνια και εύλογα θεωρείται ένας από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης και του θεάτρου.

Μάξιμος Μουμούρης: "Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να..."

Είναι παντρεμένος με την δικηγόρο και πολιτικό Νάντια Γιαννακοπούλου και έχουν αποκτήσει τρεις υπέροχες κόρες, που όπως θα δείτε παρακάτω είναι κούκλο.

Μάξιμος Μουμούρης κόρες