Έσκασαν τα ευχάριστα για τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry! Το χαμόγελο δεν φεύγει από τα χείλη τους!

Η ανακοίνωση έγινε!

Έσκασαν τα ευχάριστα για τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry! Το χαμόγελο δεν φεύγει από τα χείλη τους!

Επιτέλους έσκασαν τα ευχάριστα νέα για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle! Δε φεύγει με τίποτα από τα χείλη τους το χαμόγελο!

Το ευτυχισμένο ζευγάρι δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του ενώ μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της οικογένειας στο Instagram είδαμε την ευχάριστη ανακοίνωση!

«Σεισμός» στο παλάτι! Η απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ που έκανε «έξαλλη» την βασίλισσα Ελισάβετ!

Συγκεκριμένα, Meghan και Harry κλείνουν σήμερα δύο χρόνια από τον αρραβώνα τους και οι δυο τους μοιάζει να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Μετά την απόκτηση του πρώτου τους γιου Archie, το ευτυχισμένο ζευγάρι βιώνει τις πιο όμορφες μέρες της ζωής του.

'Ετσι οι υπεύθυνοι επικοινωνίας του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ δημοσίευσαν μία φωτογραφία από τη μέρα του αρραβώνα τους και έγραψαν:

«Λατρεύουμε αυτές τις νέες φωτογραφίες του Harry και της Meghan που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας. Ο αρραβώνας ανακοινώθηκε πριν δυο χρόνια. Τόσα πολλά έγιναν από τότε»!

Αρραβώνας Meghan Harry

Meghan Markle: Δημιούργησε ξανά μπερδέματα στο παλάτι! Το ταξίδι της έφερε αναστάτωση!

Η Meghan Markle δημιούργησε ξανά μπέρδεμα στο παλάτι με το ταξίδι της, το οποίο έφερε αναστάτωση στην βασιλική οικογένεια για ακόμη μια φορά.

Συγκεκριμένα, η Δούκισσα του Σάσεξ επισκέφθηκε την καλή της φίλη Serena Williams και οι δηλώσεις της ξεκίνησαν το όλο μπέρδεμα.

Σε συνέντευξή της στο Access Hollywood είπε πως η Meghan Markle είναι το πιο δυνατό άτομο που γνωρίζει και πως το να κάνει αυτό το πολύωρο ταξίδι με τον νεογέννητο γιο της για να τη δει, ήταν για εκείνη μεγάλη χαρά και τιμή.

Μέγκαν Μάρκλ: Αποκαλύφθηκε το μήνυμα που κρύβεται κάτω από τα χρυσά αξεσουάρ της!

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα ένας εκπρόσωπος για τη Meghan απαντά πως εκείνη πήγε μόνη της στη Νέα Υόρκη και άφησε το γιο της στο σύζυγο της.

Βέβαια, για να μην ξεσπάσει κάποιο νέο σκάνδαλο τελικά αποδείχθηκε πως η Meghan ταξίδεψε μόνη της.