Μίνα Αρναούτη: Η ανάρτησή της ανατριχιάζει! «Μαζί μου σε έχω...»

Λόγια όλο νόημα...

Μίνα Αρναούτη: Η ανάρτησή της ανατριχιάζει! «Μαζί μου σε έχω...»

Η Μίνα Αρναούτη έκανε μία ανάρτηση που ανατριχιάζει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook! «Μαζί μου σε έχω...»

Η Μίνα Αρναούτη είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει αρκετά τα τελευταία χρόνια, τόσο λόγω της παρουσίας της στο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη όσο και λόγω της δικαστικής διαμάχης της με την οικογένεια του τραγουδιστή.

Μίνα Αρναούτη: Αποκαλύπτει πρώτη φορά για το τροχαίο! «Η οικογένεια δεν θα είχε ευθύνη αν....»

Μέσω των social media, η Μίνα Αρναούτη δεν παύει να εκφράζει τη στήριξη προς τον εαυτό της, κάτι που έκανε και σήμερα με ένα συγκινητικό μήνυμα. Η ιστορία με τον Παντελή Παντελίδη φαίνεται πως την έκανε να στραφεί προς την εκκλησία και έτσι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία σκέψη της.

«Αν ο θεός είναι μαζί σας, δεν έχει σημασία ποιος είναι εναντίον σας» έγραψε η Μίνα Αρναούτη, ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας συμπλήρωσε: «Μαζί μου σε έχω».

Μίνα Αρναούτη

Μίνα Αρναούτη: Το δημόσιο ξέσπασμα για την οικογένεια του Παντελίδη! «Τώρα που δεν τους συμφέρει...σώπασαν»!

Η Μίνα Αρναούτη προέβη σε ένα δημόσιο ξέσπασμα για την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη! «Τώρα που δεν τους συμφέρει...σώπασαν»!

Πριν από λίγες μέρες, η Μίνα Αρναούτη είχε μιλήσει ανοιχτά στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» για την αγωγή που επρόκειτο να κάνει στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, μετά το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο τραγουδιστής.

Μίνα Αρναούτη: "Αν μπορούσα να αλλάξω κάτι θα έσωνα τον Παντελίδη!" - Πέταξε "βόμβα" για νέες αγωγές στην οικογένειά του!

Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει: «Είμαι σε μια φάση που περιμένω κι εγώ να αρχίσω να δουλεύω σιγά σιγά, γιατί μετά από αυτό που πέρασα δεν εργάζομαι. Είμαι σε μία φάση να ζητήσω την αποζημίωση για την υπόθεση με τον Παντελή Παντελίδη, αλλά έχω άλλο ένα χειρουργείο. Πάντα λέω ότι είναι το τελευταίο, αλλά τελικά δεν τελειώνει. Ελπίζω αυτό να είναι το τελευταίο. Πριν τα Χριστούγεννα θα γίνει η αγωγή για ηθική και σωματική βλάβη. Έχω τεράστια προβλήματα, φοβίες, άγχος. Συμβουλεύτηκα ψυχίατρο. Διεκδικώ τα έξοδα για την αποκατάστασή μου από το τροχαίο, από την ασφαλιστική. Δεν έχω κινηθεί ακόμα νομικά εναντίον της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, αλλά θα κινηθώ».

«Με ενοχλεί πάρα πολύ που με βλέπουν στον δρόμο και με συνδέουν με το δυστύχημα. Αυτό θα ήθελα να ξεχαστεί».

Σήμερα, η Μίνα Αρναούτη ξέσπασε για μία ακόμη φορά δημόσια κατά της οικογένειας του τραγουδιστή, μέσα από μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Τώρα που δεν συμφέρει να είναι το θέμα στην επικαιρότητα σώπασαν! Τώρα θα βάλω και εγώ φωτο εξωφύλλου αντί για δικαίωση που είχαν αυτοί, ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ! Εμένα βρήκατε όλοι σας; Εμένα; Το Σωστό είναι σωστό, ακόμα κι αν όλοι είναι εναντίον του, και το Άδικο είναι άδικο, ακόμα κι αν όλοι είναι υπέρ του» έγραψε χαρακτηριστικά.

undefined