Αγαπημένη Ελληνίδα γέννησε και με μια ανάρτηση αποκάλυψε πως θα ονομάσει την κόρη της Καλλιόπη!

Η ευτυχία της δεν περιγράφεται!

Αγαπημένη Ελληνίδα γέννησε και με μια ανάρτηση αποκάλυψε πως θα ονομάσει την κόρη της Καλλιόπη!

Αγαπημένη Ελληνίδα γέννησε πριν από μερικές ημέρες και με μια ανάρτηση που έκανε αποκάλυψε πως θα ονομάσει την κόρη της Καλλιόπη.

Έγινε για πρώτη φορά μαμά και η ευτυχία της δεν περιγράφεται με λόγια, καθώς με αυτό τον τρόπο η οικογενειακή της ευτυχία ολοκληρώθηκε.

Η γλυκιά μανούλα μάλιστα, μετά την έξοδο της από το μαιευτήριο έχει ξεκινήσει και τις αναρτήσει με την κορούλα της. Σε μια από αυτές αποκάλυψε και το όνομα που θα της δώσει.

"Είναι κοριτσάκι" - Αγαπημένη εγκυμονούσα της ελληνικής showbiz αποκάλυψε το φύλο του μωρού της!

Συγκεκριμένα, η Ισμήνη Νταφοπούλου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα κουλουράκια με αφορμή τον ερχομό της τα οποία έγραφαν Καλλιόπη.

Ελληνίδα όνομα κόρης

Ελληνίδα εγκυμονούσα έκανε το baby shower του μωρού της λίγες μέρες πριν γεννήσει!

Ελληνίδα εγκυμονούσα έκανε το babyshower του μωρού της λίγες μέρες πριν γεννήσει! Γεμάτα δώρα, λιχουδιές και πολλά χαμόγελα!

Ζει τις καλύτερες στιγμές της ζωής της και φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Αγαπημένη Ελληνίδα εγκυμονούσα αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει - «Θα είναι αγοράκι»!

Ο λόγος για την Κλέλια Πανταζή και τον αγαπημένο της Λευτέρη Τσάκαλο. Η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής έχει μπει στον μήνα της και περιμένει από μέρα σε μέρα τον ερχομό του μικρού της πρίγκιπα.

babyshower ελληνίδα εγκυμονούσα

Πριν όμως τον υποδεχτεί θέλησε να κάνει το baby shower της ώστε να γιορτάσει τον ερχομό του!

Ο σύζυγός της ήταν όλη την ώρα στο πλευρό της για να την φροντίζει, μαζί με τους στενούς τους φίλους! Φυσικά αυτό που δεν έλειπε από την βρασιά ήταν η τούρτα υπερπαραγωγή που της ετοίμασαν για το baby shower!

babyshower εγκυμονούσα babyshower εγκυμονούσα τούρτα