Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός!

Αποτέλεσε βασικό πυρήνα στον χώρο του θεάτρου!

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός!

Θρήνος σκορπίστηκε στον καλλιτεχνικό κόσμο με την είδηση ότι πέθανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός!

Έφυγε από τη ζωή ένας από τους πρώτους ηθοποιούς που αποτέλεσαν τον βασικό πυρήνα του ΚΘΒΕ.

Ο λόγος για τον Τάσο Πανταζή, ο οποίος συμμετείχε σε πάνω από εβδομήντα παραστάσεις του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, στις 12.30μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ασπροβάλτας. Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός στα 35 του!

Δείτε την δημοσίευση του ΚΘΒΕ:

πέθανε

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Νεκρή κορυφαία τραγουδίστρια στα 28 της!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό κόσμο με την είδηση πως βρέθηκε νεκρή μία κορυφαία τραγουδίστρια στα 28 της!

Σε ηλικία μόλις 28 ετών, η άτυχη τραγουδίστρια άφησε την τελευταία της πνοή. Η Αστυνομία τη βρήκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για πιθανή αυτοκτονία η οποία ακολούθησε την προηγούμενη απόπειρα που είχε κάνει λίγους μήνες πριν.

Θρήνος: Πέθανε η Κατερίνα Βελέντζα!

Ο λόγος για τη σταρ της K-Pop, Goo Hara, η οποία ήταν ένα από τα ονόματα που μεσουρανούσαν στην ιαπωνική μουσική βιομηχανία. Μάλιστα λίγες μέρες πριν η τραγουδίστρια είχε επιστρέψει από περιοδεία που έκανε προκειμένου να προωθήσει το καινούργιο της άλμπουμ.

Σήμερα το πρωί, η Goo Hara βρέθηκε αναίσθητη μέσα στο διαμέρισμά της, ωστόσο ακόμα οι Αρχές δεν είναι σε θέση να δώσουν την ακριβή αιτία θανάτου.

Αντίστοιχο περιστατικό ωστόσο είχαν βιώσει και τον περασμένο Ιουνίου, όπου η τραγουδίστρια βρέθηκε και πάλι αναίσθητη μέσα στο σπίτι αλλά η ζωή της σώθηκε τελευταία στιγμή.

πέθανε τραγουδίστρια

Θρήνος! Πέθανε ηθοποιός από κορυφαία σειρά!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση πως πέθανε αγαπημένη ηθοποιός την οποία είχαμε γνωρίσει από κορυφαία σειρά.

Ήταν μία από τις σειρές που καθήλωσε τους τηλεθεατές όσο καμία άλλη και προσέφερε αρκετό γέλιο. Η είδηση του θανάτου της αγαπημένης ηθοποιού έσκασε σαν βόμβα!

Ο λόγος για την Jane Galloway Heitz, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «The Big Bang Theory» ενώ συμμετείχε και στο «Glee». Η ηθοποιός "έφυγε" σε ηλικία 78 ετών μετά από έμφραγμα. Ήταν χήρα και είχε μόνο μία κόρη και τρία εγγόνια.

Η Jane Galloway Heitz δεν ήταν μόνο ηθοποιός αλλά και παραγωγός, ενώ συμμετείχε στο κάστινγκ πολλών διάσημων σειρών.

Ηθοποιός πέθανε