Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σκάνδαλο με το πολύκροτο διαζύγιο πασίγνωστου ηθοποιού! Το επίμαχο θέμα είναι....

Ο χωρισμός του «έσκασε» σαν βόμβα!

Σκάνδαλο με το πολύκροτο διαζύγιο πασίγνωστου ηθοποιού! Το επίμαχο θέμα είναι....
News 28.11.2019 22:08

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει με το πολύκροτο διαζύγιο πασίγνωστου ηθοποιού! Το επίμαχο θέμα είναι η επιμέλεια των παιδιών!

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η πρώην σύζυγος του αναστατώθηκε όταν ενημερώθηκε ότι ίδιος κατέθεσε έγγραφα με τα οποία ζητάει να υπάρξει πρόγραμμα με ποιον θα περνάει τις διακοπές της η 6χρονη κόρη τους Έβερλι.

Άσχημη τροπή παίρνει το διαζύγιο του ηθοποιού Τσάνινγκ Τέιτουμ με την χορεύτρια Τζίνα Ντιούαν αφού θα πρέπει να λύσουν τα ζητήματα επιμέλειας του παιδιού τους και πολλά άλλα.

ηθοποιός

Χωρισμός "βόμβα" στη showbiz! Τίτλοι τέλους για αγαπημένο ζευγάρι μετά από 12 χρόνια!

Παρότι είχαν συμφωνήσει, όπως ισχυρίζεται η χορεύτρια, οι δύο πρώην σύζυγοι για ολόκληρο το πρόγραμμα της μικρής. Από την πλευρά του Τσάνινγκ πηγές, επιμένουν ότι ο ηθοποιός δεν συμφώνησε για ολόκληρο το χρονοδιάγραμμα.

Πρόβλημα όμως έχει προκύψει και με την διατροφή. Πηγές της Τζίνα επιμένουν ότι ο Τσάνινγκ δεν συμβάλλει στα έξοδα της μικρής, ενώ ο ηθοποιός ισχυρίζεται ότι υπάρχει ένας κοινός λογαριασμός για τα έξοδα της Έβερλι.

Το άλλο ζήτημα που προέκυψε είναι αυτό της επικοινωνίας. Οι δύο πρώην σύζυγοι είχαν συμφωνήσει ότι όταν το παιδί είναι με τον έναν γονέα θα επικοινωνεί με τον άλλο μέσω FaceTime. Τώρα η πλευρά της Τζίνα ισχυρίζεται ότι όταν το παιδί είναι με τον Τσάνινγκ αυτός δεν επιτρέπει να επικοινωνεί με την μητέρα του μέσω FaceTime.

Και η διαμάχη συνεχίζεται…

Αδιανόητο! Πασίγνωστη τραγουδίστρια χώρισε με τον σύζυγό της και της επιτέθηκε η... συνυφάδα της!

Αυτό το περιστατικό είναι αδιανόητο! Χώρισε με τον σύζυγό της αυτή η πασίγνωστη τραγουδίστρια και στη συνέχεια της επιτέθηκε η συνυφάδα της!

Το αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να δώσει τέλος στο γάμο του μετά από πολλά χρόνια που ήταν μαζί. Τον τελευταίο καιρό ωστόσο ο γάμος τους φαίνεται πως περνούσε πολλές φουρτούνες και έτσι αποφάσισαν να το "διαλύσουν".

Ο λόγος για τη Miley Cyrus και τον Liam Hemsworth οι οποίοι έγιναν και πάλι θέμα συζήτησης εξ' αιτίας μίας δήλωσης που έκανε η σύζυγος του αδερφού του πανέμορφου ηθοποιού, Chris Hemsworth.

Συγκεκριμένα, η Elsa Pataky, σε συνέντευξη που παραχώρησε, ξεκαθάρισε πως ο Liam αξίζει σίγουρα κάτι καλύτερο από την τραγουδίστρια, η οποία όπως είπε χαρακτηριστικά δεν του προσέφερε αρκετά.

Η συνυφάδα ωστόσο δεν έμεινε εκεί! Μιλώντας για τον χωρισμό τους, αποκάλυψε: «Μετά από μια σχέση που έχεις αποφασίσει να έχεις για δέκα χρόνια είναι λογικό μετά από τον χωρισμό να είσαι στα κάτω σου αλλά ο Liam τα καταφέρνει. Είναι δυνατός και αξίζει τα καλύτερα. Νομίζω αξίζει πολλά περισσότερα. Πάντα βρίσκεις καταφύγιο και υποστήριξη στην οικογένεια και έτσι έγινε με τον αδερφό του που ήταν εκεί σε ό,τι χρειαζόταν.

Ο Liam και η Miley ήταν σύμφωνοι να χωρίσουν οριστικά. Αποφάσισαν να μείνουν χωριστά αφού και οι δύο πια, είχαν αφοσιωθεί περισσότερο στην καριέρα τους με αποτέλεσμα να μην έχουν την ίδια σχέση με το παρελθόν. Εξακολουθούν όμως να είναι αφοσιωμένοι στην προσοχή των ζώων που έχουν μαζί. Καλό θα ήταν να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους».

χωρισμός τραγουδίστρια

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χωρισμός «βόμβα» ένα χρόνο μετά το γάμο! Χωρίζει αγαπημένο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz!

Χωρισμός βόμβα! Το πιο ωραίο gay ζευγάρι δεν είναι πια μαζί!

Διαβάστε περισσότερα news στο YouWeekly.gr

Share