Σμαράγδα Καρύδη: Η αποκάλυψη που έκανε για πρώτη φορά 12 χρόνια μετά! Το "πρόδωσε" στον αέρα...

Τι είπε η ηθοποιός;

Σμαράγδα Καρύδη: Η αποκάλυψη που έκανε για πρώτη φορά 12 χρόνια μετά! Το

Η Σμαράγδα Καρύδη έκανε μια αποκάλυψη για πρώτη φορά 12 χρόνια μετά το τέλος αγαπημένης σειράς. Το "πρόδωσε" στον αέρα του "The 2night show".

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε μεταξύ άλλων για την επιτυχία του MEGA "Πάρα πέντε".

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής την ρώτησε εάν θα ήθελε να γίνει remake της σειράς και εκείνη δεν δίστασε να απαντήσει με απόλυτη ειλικρίνεια.

Γιώργος Καπουτζίδης: Κάνει flashback με μια ξεχωριστή δημοσίευση για το «Παρά Πέντε»!

«Εγώ θα έλεγα ναι αλλά νομίζω ότι ο Γιώργος δεν θα ήθελε να κάνει» ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Νομίζω ότι είναι κάτι που ολοκληρώθηκε, τελείωσε. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήθελε ποτέ να κάνει remake στο Παρά Πέντε».

«Δεν ξέρω, μπορεί να περάσουν άλλα δέκα χρόνια και να του έρθει. Νομίζω ότι είναι πιο σημαντικό να αρχίσουν να γίνονται καινούργια πράγματα. Πόσο πια με τα παλιά».

Σμαράγδα Καρύδη: Δεν θα πιστέψετε τι έχει κρατήσει από το "Παρά Πέντε"!

Δεν θα πιστέψετε τι έχει κρατήσει η Σμαράγδα Καρύδη από το "Παρά Πέντε"!

Η ηθοποιός μίλησε στην Κατερίνα Καραβάτου στην "Φωλιά των ΚουΚου" και αποκάλυψε τι ήταν αυτό που θέλησε να κρατήσει ως ανάμνηση!

Σμαράγδα Καρύδη: Έχετε δει την μητέρα της; Είναι σαν φωτοτυπία...

Η ίδια αποκάλυψε πως κράτησε την περούκα της Ντάλιας μιας και την είχε λατρέψει!

“Από την Ντάλια έχω κρατήσει τα μαλλιά της. Έχω την περούκα της σε ένα κουτί. Σαν κειμήλιο!” κατέληξε η ηθοποιός. “Την κοιτάω καμιά φορά να δω μη μου την έφαγε ο σκόρος. Θα έπρεπε να έχω κλωνοποιηθεί από χρόνια. Τις φορές που έπαιζα δε σίριαλ και το βράδυ στο θέατρο ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα γιατί δεν είχα προσωπική ζωή” παραδέχθηκε η Σμαράγδα Καρύδη.

Ενώ στην ερώτηση του εάν θα παρουσίαζε στο πλευρό του Θοδωρή Αθερίδη η ίδια λέει, “Δεν μας έχει προταθεί ποτέ να παρουσιάσουμε κάτι μαζί, δεν το θυμάμαι αν μας έχουν πει και δεν το έχουμε σκεφτεί καθόλου. Δεν το ξέρω, αν ήταν κάτι που μας ταίριαζε”.