"Βόμβα" στο Buckingham! Παίρνει το αίμα της πίσω η Diana! Παραιτείται η Ελισάβετ!

Δε φαντάζεστε ποιος αναλαμβάνει το θρόνο!

Έσκασε "βόμβα" μεγατόνων στο Buckingham! Επιτέλους η Diana παίρνει το αίμα της πίσω μιας και η Ελισάβετ παραιτείται από το θρόνο!

Έφτασε η ώρα για την βασίλισσα της Αγγλίας να αφήσει το θρόνο της και να πάρουν σειρά οι επόμενοι! Η Ελισάβετ έκανε γνωστό πως θα παραιτηθεί από τη θέση της το 2021 όταν φτάσει τα 95.

Αποκαλύψεις που «καίνει» τον πρίγκιπα Άντριου! Νέες πληροφορές για την ερωτική επίθεση σε ανήλικη!

Πολλά έχουν ακουστεί όλα αυτά τα χρόνια για τα σκάνδαλα που έχει στήσει μία από τις πιο θρυλικές βασίλισσες της Ευρώπης, με τα μεγαλύτερο από αυτά να είναι το τροχαίο ατύχημα της Diana.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "The Sun", το θρόνο θα πάρει ο Κάρολος ο οποίος μεσολάβησε να φύγει από τη μέση ο Andrew ο οποίος είχε εμπλακεί σε ερωτικό σκάνδαλο.

Ωστόσο, σύμφωνα με το πρωτόκολλο ο Κάρολος δεν είναι ο νόμιμος διάδοχος του θρόνου καθώς έχει πάρει διαζύγιοι και άρα δεν έχει δικαίωμα. Ο επόμενος στη σειρά είναι ο William! Αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει σε πολύ λίγο καιρό!

Σείστηκε το Buckingham! Η Ελισάβετ έκανε αποκάλυψη - σοκ για το θάνατο της Diana! «Δεν ήταν σαν εμάς...»

Το Buckingham σείστηκε κανονικά για μία ακόμα φορά! Μία αποκάλυψη - σοκ έκανε η Ελισάβετ για το θάνατο της Diana! «Δεν ήταν σαν εμάς...»!

Λίγο πολύ όλοι έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι η βασιλική οικογένεια βρέθηκε πίσω από το δυστύχημα της αγαπημένης λαίδης. Μία αποκάλυψή της Ελισάβετ ωστόσο ήρθε να ταράξει τα νερά.

"Βόμβα" στο Buckingham! Η Diana δεν ακολούθησε την παράδοση και η Ελισάβετ έγινε έξαλλη!

Δεν ήταν άγνωστο πως η βασίλισσα δεν ήταν και από τις μεγαλύτερες φαν της Diana. Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ο αρραβώνας της με τον Κάρολο , η Ελισάβετ εξέφρασε την αντίθεσή της ωστόσο δεν εισακούστηκε.

«Δεν είναι σαν εμάς, είναι πολύ νέα» συνήθιζε να λέει, ενώ όταν η τότε πριγκίπισσα της Ουαλίας ξεκίνησε να ασχολείται με το φιλανθρωπικό έργο για τους ασθενείς με HIV, η Ελισάβετ της είπε ευγενικά να σταματήσει σχολιάζοντας: «Δεν βρίσκεις τίποτα πιο ευχάριστο να κάνεις;».

Ο θάνατος της Diana ήρθε λίγα χρόνια μετά. Σε δηλώσεις που έκανε η Ελισάβετ μετά το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή της μητέρα των εγγονιών της, είπε: «Δε μου φαίνεται απίθανο να έκοψε κάποιος τα φρένα»!