"Βόμβα" μεγατόνων! Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος δικηγόρος της Μαρίας Ελένης εναντίον της Κουτουμάνου; Πανικός στην οικογένεια της Λάσκαρη!

Έσκασε μόλις τώρα!

Έσκασε "βόμβα" μεγατόνων και γίνεται σωστός πανικός στην οικογένεια Λάσκαρη! Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είναι ο δικηγόρος της Μαρίας Ελένης εναντίον της Μάρθας Κουτουμάνου!

Πολύς λόγος έχει γίνει για τη δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Μαρία- Ελένη Λυκουρέζου και την Μάρθα Κουτουμάνου, με ένα νέο στοιχείο να μπαίνει για να αντρέψει όλα τα δεδομένα της υπόθεσης!

Ζωή Λάσκαρη: Παραλίγο τραγωδία για την κόρη της, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου! Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είναι ο δικηγόρος της Μαρία- Ελένης. Ωστόσο μία διαφωνία μεταξύ των συντελεστών της εκπομπής άφησε το θέμα να αιωρείται και τελικά την απάντηση της εκπομπής έδωσε ο ρεπόρτερ.

Βέβαια, ο ρεπόρτερ της εκπομπής που βρέθηκε στα δικαστήρια αναφέρει πως υπάρχει πιθανότητα, ο γνωστός δικηγόρος να είναι απλά μάρτυρας υπεράσπισης της κόρης του.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το γραφείο του δικηγόρου εκπροσωπεί τη Μαρία- Ελένη.

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου - Μάρθα Κουτουμάνου: Ραγδαίες εξελίξεις στην διαμάχη μεταξύ των παιδιών της Ζωής Λάσκαρη!

Ραγδαίες εξελίξεις στην διαμάχη μεταξύ των παιδιών της Ζωής Λάσκαρη! Τι συνέβη με την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και την Μάρθα Κουτουμάνου!

Αυτός ο πόλεμος δεν λέει να κοπάσει. Τα χρέη της βίλας στο Πόρτο Ράφτη ήταν η αφορμή για την ανταλλαγή εξωδίκων μεταξύ τους,φέρνοντας στο φως αγιάτρευτες πληγές που μπορεί η Ζωή να τις έκρυβε,δεν επουλώθηκαν όμως,ποτέ.

Πασίγνωστη παρουσιάστρια "ξέχασε" ότι η Ζωή Λάσκαρη δεν ζει και της έκανε πρόταση για show ζωντανά!

Το πρωί του Σαββάτου, η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου, Ζένια, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα» του OPEN για την κόντρα που έχει η μητέρα της με την Μαρία Ελένη και τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. «Φυσικά και με ενόχλησε, γι’ αυτό και πήρα απόσταση από όλο αυτό. Το θέμα είναι να μη βγαίνει τίποτα στη δημοσιότητα, δεν υπάρχει λόγος. Συνεχίζουν οι νομικές διαδικασίες, υπάρχει ένας δρόμος που δεν ξέρουμε πού τελειώνει». Η ενδοοικογενειακή κόντρα φαίνεται πως συνεχίζεται, με απρόβλεπτο τέλος.