Ζωή Λάσκαρη: Παραλίγο τραγωδία για την κόρη της, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου! Τι συνέβη;

Το περιστατικό όταν έμαθε για τον θάνατο της μητέρας της! Ανατριχιαστικό...

Ζωή Λάσκαρη: Παραλίγο τραγωδία για την κόρη της, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου! Τι συνέβη;

Παραλίγο τραγωδία για την κόρη της Ζωής Λάσκαρη, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου όταν έμαθε για τον θάνατο της μητέρας της! Τι συνέβη ακριβώς;

Δεν δίστασε να τα αποκαλύψει όλα μπροστά σε τηλεοπτική κάμερα!

«Ήμουν δίπλα στο Πόρτο Ράφτη, είχα πάει για μπάνιο, έφευγα δηλαδή εκείνη την ώρα, ήμουν Πόρτο Ράφτη ακόμα και με παίρνει ο μπαμπάς μου και μου λέει: “η μαμά σου δεν ξύπνησε”. Ούρλιαζα! Έπαθα σοκ. Ήμουν μέσα στο αυτοκίνητο, δεν καταλάβαινα, πήγαινα αντίθετα με έβριζαν όλοι. Δεν ξέρω πώς έφτασα, πώς δεν τράκαρα. Είχα θολώσει. Ήμουν 5 λεπτά απόσταση. Πήγα στο σπίτι και το είδα κι εγώ», είπε στην εκπομπή dot.

Ζωή Λάσκαρη: Αποκάλυψη τώρα για το... διαζύγιο με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο! Δεν το γνώριζε κανείς!

Εξομολογήθηκε ακόμα ότι δεν έχει καταφέρει να πενθήσει για το χαμό της μητέρας της και ότι κανείς δε μένει πια στο σπίτι στο Πόρτο Ράφτη, όπου άφησε την τελευταία της πνοή η Ζωή Λάσκαρη.

«Δεν έχω πενθήσει, αλλά κλαίω αρκετά συχνά. Στο Πόρτο Ράφτη δεν πάει πια κανείς. Εγώ δεν μπορώ να ξαναπάω. Εκεί έμεναν οι γονείς μου με την αδελφή μου και την ανιψιά μου. Εγώ δεν μπορώ να ξαναπάω στο Πόρτο Ράφτη. Ο μπαμπάς μου έχει φύγει από το σπίτι και μένει τώρα στο πατρικό του στο Κολωνάκι και η αδελφή μου θα αποχωρήσει κι εκείνη σε λίγο καιρό. Ειδικά ο πατέρας μου που έμενε εκεί, που ήταν η γυναίκα του, σε όλα είναι η μαμά», είπε.

Τέλος η Μαρία Ελένη εξήγησε γιατί δεν της αρέσει να της λένε οι άλλοι «συλλυπητήρια».

«Δεν μου αρέσει η λέξη “συλλυπητήρια”, θα ήθελα να μη μου λέτε τίποτα, ή να μου λένε κάτι διαφορετικό. Το “συλλυπητήρια” με “μαυρίζει”. Δεν μου αρέσουν πολύ τα τυπικά. Είμαι καλά. Ακόμα δεν το έχω πολυσυνειδητοποιήσει, αλλά είμαι καλά», είπε.

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Ξεσπά η κόρη της Ζωής Λάσκαρη! «Η κυρία μπαινοβγαίνει σε ψυχιατρικές κλινικές»!

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, κόρη της Ζωής Λάσκαρη ξεσπά άνευ προηγουμένου! «Η κυρία μπαινοβγαίνει σε ψυχιατρικές κλινικές» αναφέρει μεταξύ άλλων!

Η ίδια. φέρεται να μιλά δημόσια για μια κυρία η οποία χρησιμοποιεί το επώνυμο της οικογένειάς της και είναι βαφτισμένη από την Ζωή Λάσκαρη!

Ζωή Λάσκαρη: Στη φόρα το κρυφό ημερολόγιο του άντρα που του "σημάδεψε" τη ζωή!

«ΑΥΤΗ Η ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΡΘΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ# Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ Ν ΛΕΓΕΤΑΙ «ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΥ» ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ( αλλα τοτε η μητερα μ δεν ηξερε οτι ηταν «αρρωστη» ) Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ Κ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΗΣ ΣΕ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΥ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ . ΡΕΘΥΜΙΩΤΑΚΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΕΘΥΜΙΩΤΑΚΗ# ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΙΛΛΑ Κ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ. Κ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ Ν ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΑΡΘΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ «ΞΕΣΠΑ Η ΛΥΚΟΡΕΖΟΥ» Κ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ Θ ΕΠΡΕΠΕ Ν ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ» γράφει σε ανάρτησή της και στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση! Δείτε την σχετική ανάρτηση: