Ζωή Λάσκαρη: Αποκάλυψη τώρα για το... διαζύγιο με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο! Δεν το γνώριζε κανείς!

Απίστευτο περιστατικό μετά την... απιστία που έγινε γνωστή!

Ζωή Λάσκαρη: Αποκάλυψη τώρα για το... διαζύγιο με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο! Δεν το γνώριζε κανείς!

Αποκάλυψη τώρα για το... διαζύγιο της Ζωής Λάσκαρη με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο! Δεν το γνώριζε κανείς αυτό το περιστατικό μετά την... απιστία!

Η μοναδική ηθοποιός βρέθηκε το 2014 στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και μίλησε με τον χαρακτηριστικό της τρόπο για όλους και για όλα. Από τα σημεία της κουβέντας με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν η αναφορά της ηθοποιού στις απιστίες του συζύγου της, Αλέξανδρου Λυκουρέζου.

Γιατί δεν τον «πλήρωσε» με το ίδιο νόμισμα;

«Το να εκδικηθείς με το ίδιο νόμισμα το θεωρώ τόσο κουτό. Δεν κερδίζεις τίποτα. Οι ξένες πολύ όμορφες σταρ δεν έχουν όλες απατηθεί; Συνήθως η γυναίκα η ωραία είναι αυτή που την πληρώνει. Οι άντρες είστε αδηφάγοι, δεν λειτουργείτε με το συναίσθημα. Αγαπάτε μια γυναίκα και πολύ εύκολα μπορεί να πάτε με μία άλλη και αύριο το πρωί να το έχετε ξεχάσει».

Ζωή Λάσκαρη: «Γιατί με άφησες μόνη;» - Το τελευταίο τηλεφώνημα με την «αδερφή» της πριν πεθάνει!

Πώς δέχτηκε την απιστία;

«Δεν το δέχτηκα, υπέφερα, αλλά στη ζυγαριά με τα καλά και τα λάθη του Λυκουρέζου υπερίσχυσαν τα πάρα πολύ καλά που έχει».

«Τον έχω πιάσει 100 φορές! Μία φορά ήθελε να με κυνηγήσει αλλά δεν μπορούσε γιατί ήταν σε μια άσχημη κατάσταση»

Σκέφτηκε να πάρει διαζύγιο;

«Για τον Αλέξανδρο δεν ξέρω, εγώ δεν το σκέφτηκα. Σκέφτηκα ότι δεν πάει, ότι πρέπει να το πολεμήσω, ότι πρέπει να δουλέψω. Θέλει πολλή δουλειά. Είναι έτσι δεδομένο τον πήρα και τελείωσε; Δεν είναι δεδομένο τίποτα! Θέλει πολλή δουλειά! Τον έχω πιάσει 100 φορές! Μία φορά ήθελε να με κυνηγήσει αλλά δεν μπορούσε γιατί ήταν σε μια άσχημη κατάσταση. Αλλά τον λατρεύω! Τον λατρεύω! Είναι όμορφος, είναι γοητευτικός, είναι ο άνθρωπός μου! Τον αγαπάω! Το πιο εύκολο είναι να τα τινάξεις όλα στον αέρα, το δύσκολο είναι να τα κρατήσεις».

Διηγήθηκε, μάλιστα, με κάθε ειλικρίνια τη στιγμή που μπήκε στο δικηγορικό γραφείο του συζύγου της Αλέξανδρου Λυκουρέζου και τον έπιασε να την απατά. Η Ζωή Λάσκαρη είπε, γελώντας, ότι βγήκε από το γραφείο χτυπώντας την πόρτα, αλλά ο Λυκουρέζος δεν μπορούσε να την κυνηγήσει γιατί είχε... κατεβασμένα παντελόνια.
Πηγή: iefimerida.gr

Ζωή Λάσκαρη: Ζούσε χωριστά από τον Λυκουρέζο! Τα ντοκουμέντα στην δημοσιότητα....

Κι όμως η Ζωή Λάσκαρη ζούσε χωριστά από τον Λυκουρέζο! Τα ντοκουμέντα στην δημοσιότητα για πρώτη φορά!

«Σεισμός» από την αποκάλυψη! Εκείνος πρωταγωνιστής της νομικής δράσης, ακροατής της πολιτικής σκηνής –μέσα από την οικογένειά του–, καταξιωμένος, πετυχημένος, ολοκληρωμένος.

Εκείνη μία από τις ομορφότερες και σημαντικότερες ηθοποιούς του ελληνικού σινεμά και του θεάτρου, μητέρα, σύζυγος, δυναμική γυναίκα. Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Ζωή Λάσκαρη. Ένα λαμπερό ζευγάρι, που αγαπήθηκε όσο ελάχιστα από τον κόσμο.

Στον πετυχημένο γάμο τους –ο οποίος κρατάει γερά, με αμοιβαίες υποχωρήσεις και πολλή αγάπη για 41 ολόκληρα χρόνια– δεν υπάρχουν συνταγές επιτυχίας, μεθοδεύσεις, σχέδια δράσης και τακτικές! Τα εξομολογήθηκαν όλα στην κοινή τους συνέντευξη στο «Παρασκήνιο» και στην «My Mykonos», με αφορμή τα 41 χρόνια γάμου. Η συνέντευξη έγινε στο μπαλκόνι του υπέροχου σπιτιού τους στο Πόρτο Ράφτη.

Το ζευγάρι, είχε πει ότι έμενε χωριστά και όμως, δεν το είχε παρατηρήσει κανείς! Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

Ζείτε σε ένα υπέροχο σπίτι στο Πόρτο Ράφτη -το οποίο αγαπάτε πάρα πολύ- και που εσείς επιλέξατε και το ζητήσατε από τονσύζυγο σας…! Ζείτε πολλά χρόνια εδώ;

Ζ: Ναι εγώ!

Α: Σε πρώτη φάση, η Ζωή εγκαταστάθηκε εδώ, κι εγώ ερχόμουν κάθε Σαββατοκύριακο! Τα τελευταία χρόνια όμως έχω έρθει κι εγώ εδώ. Αν και πρέπει να ομολογήσω ότι για μένα η μεγάλη μου αγάπη είναι το κέντρο της Αθήνας. Η Ζωή δεν το δέχεται. Ούτε μπορεί να το αντιμετωπίσει πια! Αλλά εγώ μεγάλωσα στο κέντρο της Αθήνας -στην άσφαλτο- και μ’αρέσει ναζω εκεί…

Ζωή Λάσκαρη: Η τραγική ειρωνεία στο θάνατο της! Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος την ώρα που "έφυγε" ήταν σε κηδεία!

Ζ: Για μένα αυτό το πράγμα που υπάρχει στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια, το νέφος, η φασαρία, η βαβούρα, δεν τα θέλω… Αυτή την ησυχία που έχω εδώ (Πόρτο Ράφτη) που θα την βρω στην Αθήνα; Να ξυπνάω το πρωί και να έχω τη θάλασσα μπροστά μου και να μην είμαι κλεισμένη, όπως ήμασταν στην Ηροδότου, με σιδεριές γιατί μπήκαν δύο φορές να μας κλέψουν.

Α: Αυτή είναι η επιλογή της Ζωής και την ακολουθώ, γιατί μετά από 41 χρόνια δεν είναι εύκολο να μην ακολουθήσεις τις επιλογές της. Αλλά η αγάπη μου παραμένουν το Κολωνάκι και το κέντρο της Αθήνας…