Ζωή Λάσκαρη: Η τραγική ειρωνεία στο θάνατο της! Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος την ώρα που "έφυγε" ήταν σε κηδεία!

Η αποκάλυψη που έγινε μετά την απώλεια της!

Ζωή Λάσκαρη: Η τραγική ειρωνεία στο θάνατο της! Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος την ώρα που

Μια τραγική ειρωνεία στο θάνατο της Ζωής Λάσκαρη αποκαλύφθηκε από τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Την ώρα που "έφυγε" από τη ζωή, εκείνος ήταν σε κηδεία.

Σχεδόν δυο χρόνια έχουν περάσει από το τελευταίο "αντίο" στην επιτυχημένη ηθοποιό η οποία πέθανε στον ύπνο της, στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, είχε μιλήσει για τις ώρες μετά από το θάνατο της.

Ζωή Λάσκαρη: "Καμένο" το πρόσωπο της ηθοποιoύ! Φρίκη με τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε! Τι είχε συμβεί;

«Αυτό το οποίο είναι περίεργο που της το έλεγα και γελούσε, είναι ότι δεν είχα παρακολουθήσει ποτέ την πορεία της και δεν είχα δει καμία ταινία της. Το όνομά της, το γνώριζα και μάλιστα όταν χτύπησε η πόρτα του γραφείου μου και την είδα για πρώτη φορά μπροστά μου, ήταν μια θαυμάσια έκπληξη.», είπε για την γνωριμία τους.

Ο ίδιος περιέγραψε την στιγμή που ενημερώθηκε για τον θάνατο της συζύγου του: «Το προηγούμενο βράδυ μιλήσαμε και κοιμηθήκαμε με τη Ζωή όπως κάναμε κάθε βράδυ. Το πρωί σηκώθηκα να πάω στο γραφείο μου και η Ζωή κοιμόταν, δεν τη ξύπνησα. Τραγική ειρωνεία είναι ότι πήγα στη κηδεία ενός πολύ καλού μου φίλου κι όταν γύρισα από την κηδεία πήρα τηλέφωνο τη Ζωή αλλά δεν μου απαντούσε.»

«Τότε πήρα τηλέφωνο την οικιακή βοηθό, η οποία μου ανακοίνωσε το γεγονός και η πρώτη που το αντιλήφθηκε και το έζησε ήταν η Μάρθα η οποία ήταν στο σπίτι. Εγώ στη συνέχεια ειδοποίησα τη Μαρία Ελένη κι έτσι λοιπόν ολοκληρώνονται 41 χρόνια κοινής ζωής με αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο. Η Ζωή έφυγε στον ύπνο της.»

Ζωή Λάσκαρη: Η φωτογραφία ντροπής από την κηδεία της! Στη δημοσιότητα 2 χρόνια μετά...

Στη δημοσιότητα 2 χρόνια μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη μια φωτογραφία "ντροπής" για ένα περιστατικό που συνέβη στην κηδεία της!

Δεν ήταν λίγοι οι άνθρωποι που πήγαν να της πουν το τελευταίο αντίο! Η οικογένειά της, δε, ήταν συντριμιασμένη και κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό τον χαμό!

Υπήρξαν, όμως, άνθρωποι που είχαν θράσος κι έκαναν το απίστευτο!

Ζωή Λάσκαρη: Αγνώριστη σε φωτογραφία με τον Λυκουρέζο! Την δημοσίευσε η κόρη της...

Έβγαλαν το κινητό τους και το tablet τους για να απαθανατίσουν στιγμιότυπα από την ταφή! Ενώ ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έχοντας στο πλευρό του την Μαρία Ελένη και τη Μάρθα Κουτουμάνου πενθούσε κάποιοι νοιάζονταν μόνο για να ανεβάσουν ένα στόρι....

Ντροπή!

Δείτε την φωτογραφία...

Ζωή Λάσκαρη: Η φωτογραφία «ντροπής» από την κηδεία της! Στη δημοσιότητα 2 χρόνια μετά...

Ζωή Λάσκαρη: Δάκρυα με το περιστατικό στην κηδεία! Τι έκανε ο Λυκουρέζος και δεν μάθαμε ποτέ;

Δάκρυα με το περιστατικό στην κηδεία της Ζωής Λάσκαρη! Τι έκανε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και δεν μάθαμε ποτέ;

Η θρυλική ηθοποιός, Ζωή Λάσκαρη έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων και πίσω της άφησε θλίψη, πόνο, δάκρυα…

Μια ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την κηδεία της αγαπημένης και αξέχαστης ηθοποιού και σας την παρουσιάζουμε!

Ζωή Λάσκαρη: Ανατριχιάζει η αποκάλυψη για τον τάφο της! Τι της άφησαν και γιατί;

Πλήθος κόσμου συνόδευσε τη Ζωή Λάσκαρη στην τελευταία της κατοικία. Ανάμεσά τους ξεχώρισαν τέσσερις τραγικές φιγούρες: ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, η Μάρθα Κουτουμάνου, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και η Ζένια Μπονάτσου…

Μετά την ολοκλήρωση της ταφής στο Α΄Νεκροταφείο, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έμοιαζε χαμένος. Όπως μετέφερε η ρεπόρτερ της εκπομπής Summergram, ο Ηλίας Ψινάκης του είπε να φύγουν. Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος απάντησε: «Αφήστε με. Θα έρθω εγώ σιγά σιγά».

Ο Ηλίας Ψινάκης είπε «Θα σου κάνει καλό να βγεις λίγο έξω». Τότε παρενέβη η μεγάλη του κόρη, Μαρίνα Λυκουρέζου – Κοριολάνο: «Μπαμπά πάμε. Τώρα πρέπει να πάμε σπίτι». Ο ίδιος όμως φαινόταν ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει όλο αυτό που συνέβαινε.

Ζωή Λάσκαρη: Δάκρυα με το περιστατικό στην κηδεία! Τι έκανε ο Λυκουρέζος και δεν μάθαμε ποτέ;