Ζωή Λάσκαρη: "Καμένο" το πρόσωπο της ηθοποιoύ! Φρίκη με τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε! Τι είχε συμβεί;

Αποκάλυψη τώρα!

Ζωή Λάσκαρη:

"Καμένο" το πρόσωπο της θρυλικής ηθοποιού, Ζωής Λάσκαρη! Φρίκη με τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε! Τι είχε συμβεί; Αποκάλυψη τώρα!

Μέσα από την επίσημη σελίδα που υπάρχει στο Facebook είδαμε για πρώτη φορά ένα σπάνιο ντοκουμέντο από τις δυο πολύ καλές φίλες που όμως δεν υπάρχουν πια ανάμεσά μας, τη Ζωή και την Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Το κείμενο που συνόδευε την φωτογραφία ήταν αυτό:

Ζένια Μπονάτσου: Δύσκολες ώρες για την εγγονή της Ζωής Λάσκαρη! Τι συνέβη;

"Αχ ρε Ζωίτσα σήμερα έχεις τα γενέθλιά σου,θα έκλεινες τα 74 σου χρόνια.Σε αγαπάμε πολύ και εσένα και την Αλίκη.Στην συγκεκριμένη φωτογραφία «ντοκουμέντο» που δημοσιεύεται για πρώτη φορά η Ζωή Λάσκαρη έχει πάει στο αεροδρόμιο για να συμπαρασταθεί στην συγκλονιστικά όμορφη φίλη της,Αλίκη Βουγιουκλάκη λίγο πριν φύγει η Αλίκη για το τελευταίο της ταξίδι της ελπίδας στην Αμερική."

Ζωή Λάσκαρη Αλίκη Βουγιουκλάκη

Πολλοί απόρησαν για το τι συνέβη στο πρόσωπο της Λάσκαρη και η απάντηση από κάποιους ήταν μια! Πριν βρεθεί στο νοσοκομείο για να σταθεί στην Αλίκη είχε κάνει peeling και γι αυτό τον λόγο το πρόσωπο της φαινόταν σαν... καμένο!

Ζωή Λάσκαρη: Η φωτογραφία ντροπής από την κηδεία της! Στη δημοσιότητα 2 χρόνια μετά...

Στη δημοσιότητα 2 χρόνια μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη μια φωτογραφία "ντροπής" για ένα περιστατικό που συνέβη στην κηδεία της!

Δεν ήταν λίγοι οι άνθρωποι που πήγαν να της πουν το τελευταίο αντίο! Η οικογένειά της, δε, ήταν συντριμιασμένη και κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό τον χαμό!

Υπήρξαν, όμως, άνθρωποι που είχαν θράσος κι έκαναν το απίστευτο!

Ζωή Λάσκαρη: Αγνώριστη σε φωτογραφία με τον Λυκουρέζο! Την δημοσίευσε η κόρη της...

Έβγαλαν το κινητό τους και το tablet τους για να απαθανατίσουν στιγμιότυπα από την ταφή! Ενώ ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έχοντας στο πλευρό του την Μαρία Ελένη και τη Μάρθα Κουτουμάνου πενθούσε κάποιοι νοιάζονταν μόνο για να ανεβάσουν ένα στόρι....

Ντροπή!

Δείτε την φωτογραφία...

Ζωή Λάσκαρη: Η φωτογραφία «ντροπής» από την κηδεία της! Στη δημοσιότητα 2 χρόνια μετά...

Ζωή Λάσκαρη: Νεκρή στο κρεβάτι η ηθοποιός! Ανατριχίλα....

Νεκρή στο κρεβάτι της είχε βρεθεί η ηθοποιός Ζωή Λάσκαρη από την κόρη της και η λεπτομέρειες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας προκαλούν ανατριχίλα.

Σε ηλικία 73 ετών έφυγε από τη ζωή η επιτυχημένη ηθοποιός από ανακοπή καρδιάς, στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη.

Ζωή Λάσκαρη: Αυτή είναι η άγνωστη τρίτη "κόρη" της! Δείτε το πρόσωπό της για πρώτη φορά!

Ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, όταν σηκώθηκε το πρωί για να πάει στο δικηγορικό του γραφείο, την άφησε να κοιμάται στο κρεβάτι. Στη συνέχεια, η κόρη της, Μάρθα Κουτουμάνου, αφού έβλεπε ότι δεν ξυπνάει, κάλεσε αμέσως τον ιατρό της οικογένειας ο οποίος διαπίστωσε τον θάνατό της.

Ζωή Λάσκαρη: Νεκρή στο κρεβάτι η ηθοποιός! Ανατριχίλα