Ζωή Λάσκαρη: Στη φόρα το κρυφό ημερολόγιο του άντρα που του "σημάδεψε" τη ζωή!

Τι ανέφερε για τον χωρισμό τους;

Ζωή Λάσκαρη: Στη φόρα το κρυφό ημερολόγιο του άντρα που του

Στη φόρα το κρυφό ημερολόγιο του άντρα που του "σημάδεψε" τη ζωή η Ζωή Λάσκαρη! Αποκαλύψεις για την θρυλική ηθοποιό!

Στους έρωτες που σημάδεψαν τη ζωή και την καρδιά του Τόλη Βοσκόπουλου αναφέρεται μέσα από τα τετράδια - ημερολόγιο που κρατούσε η αδερφή του τραγουδιστή Παναγιώτα Βοσκοπούλου, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια.

Ζένια Μπονάτσου: Δύσκολες ώρες για την εγγονή της Ζωής Λάσκαρη! Τι συνέβη;

Οπως γράφει, ο Τόλης Βοσκόπουλος ερωτεύτηκε σφόδρα τη Ζωή Λάσκαρη σε βαθμό τρέλας. «Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν έπαιζαν μαζί στο ''Μαριχουάνα Στοπ''.
Τότε τρελάθηκε ο άνθρωπος. Το παθαίνει αυτό οποιοσδήποτε όταν ερωτευτεί. Αυτό έπαθε όταν γνώρισε τη Ζωή. Και ξέχασε και σπίτι και δουλειά και συνεργάτες και τα πάντα και έφυγε μαζί της» γράφει η αδερφή του Τόλη Βοσκόπουλου για τον έρωτα που σήμανε και το τέλος του γάμου του με τη Στέλλα Στρατηγού.

Η ιστορία με τη Λάσκαρη κράτησε τρία χρόνια που ήταν γεμάτα με πάθος και έρωτα, ωστόσο όπως αναφέρεται στα απόρρητα αυτά έγγραφα που δημοσιεύει η εφημερίδα News, το όνειρο πήρε τέλος καθώς ήθελαν διαφορετικά πράγματα.

Μεταξύ αυτών που συμπαραστάθηκαν στον Τόλη Βοσκόπουλο ήταν και η Μαρινέλλα με την οποία τελικά ερωτεύτηκαν και μια μέρα έσκασε η βόμβα «Ο Βοσκόπουλος και η Μαρινέλλα παντρεύονται» έγραφε η αδερφή του τραγουδιστή σχολιάζοντας πως επρόκειτο για ακόμα μια τραυματική εμπειρία για εκείνον.

«Οι δυο τους έμειναν μαζί για συνολικά οκτώ χρόνια παρόλο που η ζωή με τη Μαρινέλλα ήταν πολύ δύσκολη κι αυτό γιατί ο Τόλης αγαπούσε τόσο την ίδια όσο και την κόρη της Τζωρτζίνα. Εκανε υπομονή μέχρι τη μέρα που άνοιξε την πόρτα κι έφυγε.

Από τη Λάσκαρη που έφυγε πήρε μια βαλίτσα ρούχα. Από τη Μαρινέλλα δεν πήρε τίποτα. Ούτε ένα πουκάμισο, ούτε μισό παντελόνι. Μπήκε στο αυτοκίνητο κι έφυγε. Αλλη μια πικρή εμπειρία που του κόστισε πολύ με αποτέλεσμα να πάθει γαστρορραγία και να μπει στο νοσοκομείο. Και σωματικά μπορεί να συνήλθε, η ψυχή του όμως έμεινε για πολύ καιρό λαβωμένη» έγραφε η αδερφή του.

Ζωή Λάσκαρη: Η κίνηση στην κηδεία που έμεινε κρυφή μέχρι σήμερα! Ποιος της έριξε χώμα και γιατί;

Μια κίνηση στην κηδεία της Ζωής Λάσκαρη έμεινε κρυφή μέχρι σήμερα και συγκλονίζει! Καρέ - καρέ ποιος της έριξε χώμα και γιατί;

Η Ζωή Λάσκαρη (12 Δεκεμβρίου 1944 – 18 Αυγούστου 2017 ήταν Ελληνίδα ηθοποιός, μια από τις διασημότερες σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, που ξεκίνησε την καριέρα της κερδίζοντας τον τίτλο της «Σταρ Ελλάς», το 1959.

Η αποκάλυψη που "καίει" τον Λυκουρέζο! «Έφαγε τα λεφτά της Λάσκαρη με την Καλογρίδη»!

Η ίδια, έφυγε από την ζωή ξαφνικά, στις 18 Αυγούστου του 2017 από καρδιακη ανακοπη. Στην κηδεία της βρέθηκε πλήθος κόσμου, συγγενείς αλλά και φίλοι της που την αγάπησαν και θέλησαν να την αποχαιρετίσουν. Στα αποκλειστικά ντοκουμέντα, που δημοσιεύει για πρώτη φορά το Υοuweekly.gr, φαίνεται μια κυρία με λευκά μαλλιά, να της ρίχνει χώμα πάνω από το φέρετρο, όπως συνηθίζεται να γίνεται στις κηδείες.
Δείτε καρέ - καρέ τις εικόνες που προκαλούν ανατριχίλα:
Ζωή Λάσκαρη: Η κίνηση στην κηδεία που έμεινε κρυφή μέχρι σήμερα! Ποιος της έριξε χώμα και γιατί;Ζωή Λάσκαρη: Η κίνηση στην κηδεία που έμεινε κρυφή μέχρι σήμερα! Ποιος της έριξε χώμα και γιατί;

Ζωή Λάσκαρη: Πώς είναι σήμερα ο τάφος της; Ντοκουμέντα - αποκάλυψη!

Ντοκουμέντα αποκάλυψη για την Ζωή Λάσκαρη και το πώς είναι σήμερα ο τάφος της! Καρέ - καρέ το υλικό!

Η Ζωή Λάσκαρη (12 Δεκεμβρίου 1944 – 18 Αυγούστου 2017 ήταν Ελληνίδα ηθοποιός, μια από τις διασημότερες σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, που ξεκίνησε την καριέρα της κερδίζοντας τον τίτλο της «Σταρ Ελλάς», το 1959.

Το πραγματικό της ονοματεπώνυμο ήταν Ζωή Κουρούκλη, ίδιο με της εξαδέλφης της Zωής Kουρούκλη, γνωστής τότε τραγουδίστριας. Στα τέλη της δεκαετίας του '60 θεωρήθηκε –μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Τζένη Καρέζη– μια από τις εμπορικότερες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου.

Είχε διατελέσει δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων, με την παράταξη του Δημήτρη Αβραμόπουλου. Το 2013 της απονεμήθηκε βραβείο από την Ακαδημία Κινηματογράφου, για τη συνολική προσφορά της στον κινηματογράφο. Έφυγε από την ζωή ξαφνικά, στις 18 Αυγούστου του 2017 από καρδιακη ανακοπη.

Πώς είναι σήμερα, 2 χρόνια μετά ο τάφος της; Η αγαπημένη της βαφτιστήρα, Αφροδίτη Λυκουρέζου, επισκέφτηκε τον τάφο της για να κάνει το μνημόσυνο για την ηθοποιό και ανέβασε στο Facebook τις εν λόγω φωτογραφίες! Δείτε λοιπόν τον τάφο της σήμερα:

Ζωή Λάσκαρη: Πώς είναι σήμερα ο τάφος της; Ντοκουμέντα - αποκάλυψη!Ζωή Λάσκαρη: Πώς είναι σήμερα ο τάφος της; Ντοκουμέντα - αποκάλυψη!

*Πηγή φωτογραφιών - Αφροδίτη Λυκουρέζου/Facebook