Η αποκάλυψη που "καίει" τον Λυκουρέζο! «Έφαγε τα λεφτά της Λάσκαρη με την Καλογρίδη»!

Τον έδωσε κανονικά οικογενειακό πρόσωπο!

Η αποκάλυψη που

Μια αποκάλυψη από οικογενειακό πρόσωπο "καίει" τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο με αφορμή την κόντρα της Μαρίας Ελένης με την Μάρθα. Όπως είπε, έφαγε τα λεφτά της Ζωής Λάσκαρη με την Νατάσα Καλογρίδη.

Από τη μία πλευρά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και από την άλλη η Μάρθα Κουτουμάνου, "σφάζονται" για την βίλα στο Πόρτο Ράφτη που άφησε η Ζωή Λάσκαρη στις κόρες της.

Στην εκπομπή Ευτυχείτε, μίλησε για το θέμα ο ξάδερφος της Ζωής Λάσκαρη, Ανδρέας Κουρούκλης, λέγοντας πως τις 360.000 ευρώ που είχε αφήσει η ηθοποιός τα έφαγε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με την "φιλενάδα" του, δηλαδή την Νατάσα Καλογρίδη.

«Η Ζωή Λάσκαρη ήταν ένας αρκετά ευχάριστος άνθρωπος με χιούμορ και με το χαμόγελο στο στόμα. Ήταν άνθρωπος που θα έβγαζε το βρακί για να στο δώσει, τόσο καλός άνθρωπος, γινόταν θυσία για τους πάντες και τα πάντα. Δεν είχε εγωισμούς. Η Μάρθα Κουτουμάνου είναι σαν τη Ζωή γιατί η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου δεν είναι δοτική αλλά αρπακτική. Η Μάρθα έκλαιγε για τη μάνα της κι η άλλη πήγαινε και έπαιρνε τα πράγματα, μα είναι ντροπή. Εγώ δεν είχα ποτέ διαμάχη με τη Μαρία Ελένη, αλλά είναι μονοφαγάς, τα θέλει όλα δικά της.

Τρίχες κατσαρές. Οι 360.000 που υπήρχαν στο σπίτι πού πήγαν; Τα έφαγε με την υπάρχουσα! Τα έφαγε με την κυρία τάδε που βγαίνει μαζί της, φιλενάδα του τι είναι; Τα λεφτά αυτά ποιος τα πήρε; Η Μαρία Ελένη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος γιατί η οικονομική του κατάσταση δεν είναι πολύ ανθηρή.

Υπήρχε πιθανότητα να πει η Ζωή Λάσκαρη ότι η Μάρθα Κουτουμάνου και η Ζένια Μπονάτσου θα μείνουν στο σπίτι της και θα έφερνε κάποιος αντίρρηση; Θα του έκοβε τη γλώσσα και τα πόδια. Εκεί σε αυτό το σπίτι υπήρχε μόνο η Ζωή. Ότι έλεγε εκείνη έπρεπε να γίνει. Η Μάρθα είναι εκείνη που θέλει όσο το δυνατόν συντομότερα να πουληθεί το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη για να ξεκαθαριστεί η διαμάχη και τα εξώδικα. Η Μάρθα ζει με τη σύνταξη του Βλάσση, δεν έχει άλλους πόρους. Η Μάρθα είναι πρόβατο, ένα κορίτσι χωρίς πονηριά και χωρίς το συναίσθημα της συμφεροντολογίας. Θέλει να τελειώνει, θέλει να ησυχάσει, δεν μπορεί άλλο γιατί είναι μονή της και έχει μπλέξει μέσα στον δικηγορικό κυκεώνα και δεν ξέρει τι να κάνει, ενώ η άλλη έχει πίσω της ένα δικηγορικό κομμάτι που την υπερασπίζεται λόγω του πατέρα της. Η Μάρθα είναι πικραμένη, προσπαθεί να μιλήσει με την Μαρία Ελένη κι εκείνη στέλνει εξώδικα!»

Ξεσπά πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός για την κόντρα Κουτουμάνου - Λυκουρέζου! «Αμαυρώνεται η μνήμη της Λάσκαρη»!

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός που γνώρισε πολύ καλά την Ζωή Λάσκαρη ξέσπασε για την κόντρα της Μάρθας Κουτουμάνου και της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου λέγοντας πως αμαυρώνεται η μνήμη της.

Μίλησε στην εφημερίδα Espresso και τσάκισε κόκαλα.

undefined

«Εμένα φίλη μου ήταν η Ζωίτσα, όχι ο Αλέξανδρος. Όλα αυτά που γίνονται είναι ντροπή για τη μνήμη της. ‘Έχω στεναχωρηθεί πολύ για τη Μάρθα γιατί είναι ένα παιδί που ούτε αποζητά τη δημοσιότητα, ούτε βγαίνει πουθενά ούτε ανακατεύεται»…»Πήρε θέση η Ζένια, γιατί ξέρει πολύ καλά τα πράγματα και αν ανοίξουν και οι δυο τα στόματά τους , Ζένια και Μάρθα, δεν τους ξεπλένει ούτε ο Σηκουάνας», δήλωσε η Ματούλα.

undefined

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Άδειασε δημόσια τη Μάρθα Κουτουμάνου! «Κακοποίησε την....»

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, άδειασε δημόσια τη Μάρθα Κουτουμάνου για το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη! Ποια κακοποίησε και γιατί; Τα είπε όλα στην Ελεονώρα Μελέτη!

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος μίλησε στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» για την διαμάχη που έχουν οι κόρες της Ζωής αλλά και για τα 41 χρόνια κοινής πορείας που είχαν, της οποίας τις ταινίες παραδέχεται πως δεν είχε δει μέχρι τη στιγμή που τη γνώρισε.


Κάτι όμως που δεν τον εμπόδισε να «κεραυνοβοληθεί» από την πρώτη κιόλας ματιά.

Περιέγραψε τη στιγμή που ενημερώθηκε για το θάνατο της αγαπημένης του Ζωής ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει το πόσο στεναχωρημένος νιώθει εξαιτίας της δικαστικής διαμάχης που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην κόρη του Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και τη Μάρθα Κουτουμάνου.


«Γνώρισα τη Ζωή Λάσκαρη όταν ήρθε στο γραφείο μου για μια υπόθεσή της»


Αυτό το οποίο είναι περίεργο που της το έλεγα και γελούσε, είναι ότι δεν είχα παρακολουθήσει ποτέ την πορεία της και δεν είχα δει καμία ταινία της. Το όνομά της, το γνώριζα και μάλιστα όταν χτύπησε η πόρτα του γραφείου μου και την είδα για πρώτη φορά μπροστά μου, ήταν μια θαυμάσια έκπληξη. Στη Ζωή Λάσκαρη με γοήτευσε ο «αέρας» της και η μαγική προσωπικότητά της. Έτσι, λοιπόν παντρευτήκαμε σχετικά γρήγορα, τον Ιούνιο του 1976.

«Η Μάρθα Κουτουμάνου ζούσε μαζί μας από 7 ετών και δεν την ξεχώρισα ποτέ από τα παιδιά μου»


Με τη Ζωή περάσαμε μαζί 41 ολόκληρα χρόνια παντρεμένοι. Και μάλιστα είχε τη Μάρθα από τον πρώτο της γάμο και ζούσε μαζί μας από 7 ετών, την οποία αγάπησα πολύ και δεν τη ξεχώρισα ποτέ από τα παιδιά μου. Σαν παιδί μου τη μεγάλωσα κι όχι από υποχρέωση αλλά από αληθινή αγάπη. Ήμουν κοντά σε όλη τη διαδρομή της Μάρθας , όταν παντρεύτηκε τον μακαρίτη τον Βλάσση Μπονάτσο έζησε μαζί του, κι όταν έφυγε από τη ζωή ο Βλάσσης ξαναήρθε και έμεινε μαζί μας.

«Η υπόθεση με τη Μάρθα Κουτουμάνου και τα εξώδικα, με έχει πολύ πληγώσει»


Η υπόθεση με τη Μάρθα και τα εξώδικα, με έχει πολύ στεναχωρήσει και πληγώσει. Ούτε η Μαρία Ελένη ούτε κι εγώ είχαμε καμία διάθεση όλο αυτό να δημοσιοποιηθεί. Την αφετηρία για τη δημοσιοποίηση, δυστυχώς την ξεκίνησε η άλλη πλευρά. Το μόνο που θα ήθελα να επισημάνω είναι ότι υπάρχει μια κακοποίηση της αλήθειας, την οποία δεν περίμενα. Όταν πέθανε η Ζωή, όλα έγιναν άψογα, ήρεμα με δική μου πρωτοβουλία και στεναχωριέμαι πάρα πολύ για αυτή την εξέλιξη.

«Ο πυρήνας του προβλήματος για τις αδερφές είναι το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη»


Ο πυρήνας του προβλήματος είναι αυτό το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη, στο οποίο ζήσαμε με τη Ζωή, τη Μάρθα , τη Ζένια και μάλιστα τη Ζένια σαν εγγονή μου τη μεγάλωσα, παππού με φώναζε. (Διαβάστε το ξέσπασμά της Ζένιας Μπονάτσου) Αυτό το σπίτι ανήκει και στις δυο κόρες της Ζωής αφού είναι κληρονομιά της μητέρας τους. Το πρόβλημα ξεκίνησε από το γεγονός ότι ενώ είχε συμφωνηθεί να ζήσει λίγο η Μάρθα στο σπίτι αυτό, μετά θα έπρεπε να φύγει για να το πουλήσουν. Γιατί και στις δυο κοπέλες , το συμφέρον τους είναι να πουληθεί το σπίτι ώστε να τακτοποιηθούν διάφορες οικονομικές εκκρεμότητες. Δυστυχώς υπήρξε ένα πρόβλημα εκεί το οποίο ανάγκασε τη Μαρία Ελένη μετά από πολλούς μήνες υπομονής να καταφύγει στη δικαιοσύνη για να οριστεί προσωρινή διαχειρίστρια και να υποχρεωθεί η Μάρθα να δώσει τα κλειδιά του σπιτιού στην ιδιοκτήτρια, κάτι που η Μάρθα αρνείται να κάνει. Ελπίζω να υπάρξει ψυχραιμία και να λυθεί το θέμα προς το συμφέρον και των δυο.

Δεν περίμενα να συμβεί αυτό μετά το θάνατο της Ζωής, πράγμα το οποίο με πονάει και δεν μπορώ να αιτιολογήσω ορισμένα πράγματα.

«Όταν μου είπαν ότι πέθανε η Ζωή ήταν σα να με χτύπησε κεραυνός»

Το προηγούμενο βράδυ μιλήσαμε και κοιμηθήκαμε με τη Ζωή όπως κάναμε κάθε βράδυ. Το πρωί σηκώθηκα να πάω στο γραφείο μου και η Ζωή κοιμόταν, δεν τη ξύπνησα. Τραγική ειρωνεία είναι ότι πήγα στη κηδεία ενός πολύ καλού μου φίλου κι όταν γύρισα από την κηδεία πήρα τηλέφωνο τη Ζωή αλλά δεν μου απαντούσε. Τότε πήρα τηλέφωνο την οικιακή βοηθό, η οποία μου ανακοίνωσε το γεγονός και η πρώτη που το αντιλήφθηκε και το έζησε ήταν η Μάρθα η οποία ήταν στο σπίτι. Εγώ στη συνέχεια ειδοποίησα τη Μαρία Ελένη κι έτσι λοιπόν ολοκληρώνονται 41 χρόνια κοινής ζωής με αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο. Η Ζωή έφυγε στον ύπνο της. Όπως την άφησα το πρωί που έφυγα, έτσι τη βρήκα. Για εμάς ήταν ένας «κεραυνός» ο θάνατός της, που έπρεπε να το διαχειριστούμε. Ήταν ο άνθρωπός μου η Ζωή και μάλιστα στην επέτειο των 30χρόνων γάμου μας, είχα ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τη Ζωή για τα πταίσματά μου.


«Στη Νατάσα Καλογρίδη με κέρδισε το γεγονός ότι η ίδια με επέλεξε»

Δε μετανιώνω για τις προσωπικές μου επιλογές μετά το θάνατο τη Ζωής. Στη Νατάσα Καλογρίδη με κέρδισε το γεγονός ότι η ίδια με επέλεξε. Ήταν δίπλα μου στην τελευταία μου περιπέτεια με τη σύλληψή μου και μπορώ να πω ότι ήταν πολύ συγκινητική η συμπαράστασή της. Αυτό δεν το ξεχνώ. Κι όσον αφορά την περιπέτειά μου αυτή, έχω τη συνείδησή μου ήσυχη, δεν έχω διαπράξει τίποτα το παράνομο και πιστεύω ότι τελικά θα δικαιωθώ.

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Άδειασε δημόσια τον αδερφή της! «Δεν φτύνω εκεί που...»

Άδειασε δημόσια η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου την αδερφή της, Μάρθα Κουτουμάνου! «Δεν φτύνω εκεί που με στηρίζουν» είπε μεταξύ άλλων για την δικαστική τους διαμάχη!

Μετά το δημόσιο ξέσπασμα του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, για την Μάρθα Κουτουμάνου και τη διαμάχη για την περιουσία, ήρθε η στιγμή να μιλήσει και η Μαρία Ελένη... στους Κου Κου!

«Είναι λίγο νωρίς να μιλήσω, προτιμώ να πάθουν τρικλοποδιά άλλοι άνθρωποι αυτή τη στιγμή. Οι κατηγορίες είναι πάρα πολύ άσχημες, τα ψέμματα είναι πάρα πολλά, υπάρχουν και αποδείξεις ότι είναι ψέμματα. Καλώς ή κακώς, η οικογένειά μου αυτή τη στιγμή, επειδή είμαστε δημόσια πρόσωπα το παραμικρό που συμβαίνει το μαθαίνει όλη η χώρα και το μαθαίνει λάθος γιατί ακούει λάθος ανθρώπους να βγαίνουν να μιλάνε.

Εγώ δεν αρνούμαι τα εξώδικα και τα ασφαλιστικά μέτρα που έχω κάνει, αλλά ο λόγος που έχουν γίνει όλα αυτά και γιατί ξεκίνησαν όλα αυτά θα τα πω την κατάλληλη στιγμή. Αυτή τη στιγμή δεν θα κάνω δικαστήριο τώρα εδώ για να κιτρινίσω ή να πω για κάθε πράγμα που με κατηγορεί η αδερφή μου και όσοι βγαίνουν στην τηλεόραση. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε γιατί τα πράγματα είναι χωρισμένα μισά μισά. Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα θα φανούν σε λίγο καιρό.

Επαναλαμβάνω κάτι που έχω ξαναπεί, δεν φτύνω εκεί που με στηρίζουν. Δεν κιτρινίζω, δεν βρίζω εκεί που με έχουν στηρίξει. Όταν φεύγει κάποιος άνθρωπος από μία οικογένεια, αλλάζουν οι ισορροπίες, πόσο μάλλον όταν φεύγει μία μάνα, διαλύονται τα πάντα. Εμένα μου αρέσει όταν διαλύονται τα πάντα γιατί τα ξαναφτιάχνει ο καθένας μόνος του από την αρχή. Δεν μπορείς πια να είσαι σε μια ηλικία και να στηρίζεσαι στα φτερά της μάνας σου ή να στηρίζεσαι στις πατερίτσες κάποιου άλλου που σου προσφέρει οικονομική βοήθεια. Πρέπει μόνος σου να αναλάβεις τη ζωή σου, χωρίς να κατηγορείς ένα παρελθόν το οποίο σου πρόσφερε τα πάντα».