Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Στόλισαν για τα πρώτα Χριστούγεννα της μπέμπας! Υπερπαραγωγή!

Έφεραν το γιορτινό κλίμα!

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Στόλισαν για τα πρώτα Χριστούγεννα της μπέμπας! Υπερπαραγωγή!

Επιτέλους! Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας στόλισαν για τα πρώτα Χριστούγεννα της μπέμπας και το σπίτι έγινε... υπερπαραγωγή!

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής τους μιας και πριν από λίγο καιρό έφεραν στη ζωή την αγαπημένη τους κόρη.

Λευτέρης Πετρούνιας: Αποκάλυψε το όνομα της κόρης του! Το δώρο που τον "πρόδωσε"...

Με τις γιορτές να πλησιάζουν, οι δύο αθλητές θέλησαν να φέρουν τα Χριστούγεννα στο σπίτι τους και να στολίσουν. Η αγαπημένη μανούλα μοιράστηκε ένα σωρό φωτογραφίες μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram και μας έδειξε εικόνες από το στολισμένο σπίτι τους.

Μιλλούση στολισμοί
Πετρούνιας στολισμοί
Χριστούγεννα Μιλλούση Πετρούνιας
Στολισμοί μιλλούση και πετρούνιας

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Που βρέθηκαν λίγο μετά την γέννηση της κόρης τους; Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Που βρέθηκαν η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας λίγο μετά την γέννηση της κόρης τους; Είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Το ερωτευμένο ζευγάρι βιώνει αδιαμφισβήτητα την καλύτερη περίοδο της ζωής του αφού πριν λίγες μέρες γεννήθηκε η κορούλα τους.

Έτσι, φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά για τους δυο τους αφού στη συντροφιά τους θα έχουν το νεογέννητο μωράκι τους.

Οι δυο τους αρχίζουν σιγά σιγά και μπαίνουν σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς, αφού οι δυο τους επισκέφτηκαν κατάστημα με χριστουγεννιάτικα προκειμένου να στολίσουν το σπίτι τους.

Βασιλική Μιλλούση- Λευτέρης Πετρούνιας: Ο "χαζομπαμπάς" αγκαλιά με τη νεογέννητη κορούλα του!

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης δημοσίευσε μια φωτογραφία της Βασιλικής Μιλλούση στον προσωπκό λογαριασμό του στο Instagram και έδειχνε πως είχε γεμίσει το καρότσι των αγορών τους.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

« Ήθελε να πάρει κάτι να στολίσει είπε».

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Βασιλική Μιλλούση Λευτέρης Πετρούνιας

Βασιλική Μιλλούση: Έτσι θα χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης! Η γυμναστική που προτείνει!

Η Βασιλική Μιλλούση ξέρει τον τρόπο και έτσι θα χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης! Αυτή είναι η γυμναστική που σας προτείνει!

Η αγαπημένη αθλήτρια περνάει τις πιο όμορφες μέρες της ζωής της με τον ερχομό της κορούλας της. Δεν ξεχνάει όμως σε καμία περίπτωση τις παλιές της συνήθειες και φροντίζει να είναι έτοιμη για τη μεγάλη επιστροφή της.

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Που βρέθηκαν λίγο μετά την γέννηση της κόρης τους; Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Συγκεκριμένα, στην τελευταία της δημοσίευση στο Instagram, η Βασιλική Μιλλούση, μοιράζεται με όλες τις μανούλες που γέννησαν πρόσφατα, τα μυστικά της για να χάσουν εύκολα τα κιλά της εγκυμοσύνης.

«Γεια σας φίλες μου νέες μανούλες, αυτό το ποστ είναι για εσάς που μόλις γίνατε μανούλες και με ρωτάτε τι κάνω εγώ… λοιπόν αυτές είναι κάποιες ασκησούλες που ξεκίνησα τώρα την Τρίτη εβδομάδα από τη γέννηση της μικρής μου. Επειδή το πώς νιώθει η κάθε μια διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα μπορείτε να τις δοκιμάσετε όταν εσείς θα νιώσετε έτοιμες, δεν πονάτε και είσαστε και λίγο γυμνασμένες από πριν» έγραψε η αθλήτρια στο Instagram και μαζί με το μήνυμα μοιράστηκε και ένα αναλυτικό βίντεο! Δώστε βάση!