Γιώργος Αγγελόπουλος: Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες από το νέο του τηλεοπτικό βήμα!

Ο ρόλος που θα τον δούμε!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες από το νέο του τηλεοπτικό βήμα!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρίσκεται και πάλι στην τηλεόραση! Οι πρώτες εικόνες από το νέο του τηλεοπτικό βήμα διέρρευσαν επιτέλους!

Ο αγαπημένος "Ντάνος" είναι έτοιμος να μπει και πάλι στα τηλεοπτικά δρώμενα, και μετά τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά «Τατουάζ», θα εμφανιστεί στη σειρά «Αν ήμουν πλούσιος»!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Τον πιάσαμε επ' αυτοφώρω να... γυμνάζεται! Προσοχή! Το υλικό είναι "καυτό"...

Μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό», είδαμε τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα της σειράς, στα οποία θα δούμε και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος θα υποδυθεί το ρόλο του Αντρέι Τζόρτζεβιτς.

«Υπάρχει δημιουργικό άγχος, γιατί είναι καινούργιο σετ, κάτι το οποίο είναι καινούργιο που μου ζητείται σα ρόλος. Μια πρόκληση για μένα, Μια μεγάλη τιμή να συνεργαστώ με αυτό το καστ των ηθοποιών και με αυτό το σταθμό» ήταν τα λόγια του σχετικά με το νέο βήμα της καριέρας του.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Δεν θα πιστέψετε σε ποια τηλεοπτική σειρά θα τον δούμε αυτήν τη φορά!

Δεν θα πιστέψετε σε ποια τηλεοπτική σειρά θα δούμε τον ηθοποιό αυτήν τη φορά! Ο Γιώργος Αγγελόπουλος επιστρέφει δυναμικά!

Την αποκάλυψη έκανε ο Άρης Καβατζίκης μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό».

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θα πρωταγωνιστήσει στην ελληνική version του “Ezel” τελικά, αλλά θα πρωταγωνιστήσει σε μια άλλη τηλεοπτική σειρά, και πιο συγκεκριμένα στο "Αν ήμουν πλούσιος"!

«Άλλαξε αυτό τώρα, νομίζω θα πάρει μέρος αλλού. Δεν ξέρω, κάνει να το πω; Νομίζω θα πάρει μέρος στο “Αν ήμουν πλούσιος” του ΑΝΤ1, guest. Δεν θέλω να το πω γιατί ξέρω έκανε κουβέντα αλλά επειδή είμαστε στον ΑΝΤ1, καλύτερα να μην το πούμε».