Άβα Γαλανοπούλου: Πήρε τηλέφωνο και βγήκε στον ΑΝΤ1! Τα «δανεικά» και το άγριο ξέσπασμα!

Η απάντηση των συναδέλφων της!

Άβα Γαλανοπούλου: Πήρε τηλέφωνο και βγήκε στον ΑΝΤ1! Τα «δανεικά» και το άγριο ξέσπασμα!

Πήρε τηλέφωνο και βγήκε στον Ant1 η Άβα Γαλανοπούλου! Μιλάει για τα «δανεικά» και το άγριο ξέσπασμα της σοκάρει!

Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες με την Άβα Γαλανοπούλου και την απόφασή της να αποχωρήσει από την παράσταση στην οποία συμμετείχε.

Άβα Γαλανοπούλου: Σοκάρει για το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου! Το περιστατικό που δεν γνώριζε κανείς...

Μιλώντας στην εκπομπή «Το πρωινό», η γνωστή ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της και να μιλήσει ανοικτά για όλα όσα συνέβησαν και την ώθησαν να φύγει από την παράσταση.

«Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη. Είχα αποφασίσει να μη μιλήσω όμως νομίζω ότι πρέπει να μιλήσω. Ουδέποτε έχω φύγει από καμία δουλειά ως τώρα. Ακούστηκαν αρκετές ανακρίβειες. Η τελευταία μέρα που έπαιξα στο θέατρο ήταν η Παρασκευή 22 Νοεμβρίου. Είχα προτείνει να παίξω ως την Κυριακή 24. Μάλιστα εκείνη την ημέρα μίλησα ενώπιον όλων και είπα γιατί ήθελα να αποχωρήσω. Ζητούσα τα δεδουλευμένα μου. Δεν ζητούσα δανεικά ούτε κάτι περισσότερο. Διέθεσα τον εαυτό μου χωρίς αμοιβή δύο μήνες που κάναμε πρόβες. Μόλις τελείωσε η παράσταση την Παρασκευή μου ζήτησαν να υπογράψω ένα χαρτί που δήλωνα ότι αποχωρώ οικειοθελώς από το έργο. Το Σαββατοκύριακο ήμουν σπίτι μου αφού μου είπαν οι ίδιοι να φύγω Παρασκευή. Ουδέποτε ανακοίνωσα το Σάββατο ότι θα φύγω ξαφνικά από την παράσταση, το είπα μέρες πριν. Ουδέποτε ξόδεψα χρήματα της παραγωγής για δικά μου έξοδα. Έδωσα ένα περιθώριο να μου δώσουν χρήματα».

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, που συμμετέχει στην παράσταση, μίλησε για την αποχώρηση της Άβας, στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

«Η Άβα είναι από τις πιο αγαπημένες μου φίλες και ως έναν βαθμό συνέβαλα στο να υπάρξει στην παράσταση. Αυτό όμως που συμβαίνει τώρα είναι εντελώς παράλογο. Το δίκαιο είναι οι πρόβες να πληρώνονται αλλά αυτό δεν συμβαίνει πλέον. Η Άβα πράγματι έφυγε 22 του μηνός, η εξόφληση όμως θα γινόταν στο τέλος του μήνα. Πληρωθήκαμε όλοι στο τέλος του μήνα Δεν υπάρχει θέμα δεδουλευμένων. Παρακάλεσα πολλές φορές την Άβα να μείνει. Έχω ηχογραφημένο μήνυμα στο Viber»

Άβα Γαλανοπούλου: Έγινε έξαλλη! Αποχώρησε από την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστούσε!

Έξαλλη έγινε η Άβα Γαλανοπούλου και αποχώρησε από την θεατρική παράσταση όπου πρωταγωνιστούσε. Αφορμή, η επίσημη αφίσα.

Η ηθοποιός έφυγε την τελευταία στιγμή και ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα στο Πρω1νό και την Μαίρη Αρώνη.

«Πραγματικά δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ. Την Άβα Γαλανοπούλου την ξέρω από τότε που βγήκε στο θέατρο. Δυστυχώς αποχώρησε, δεν ήθελα να αποχωρήσει, έφυγε για τελείως δικούς της λόγους. Κάναμε εσωτερική αντικατάσταση, παιδευτήκαμε πάρα πολύ, όμως έχει μείνει ως ανάμνηση θετική».

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός τα "έσπασε" με τους παραγωγούς του και αποχώρησε από την παράσταση που συμμετείχε!

Οι συντελεστές της παράστασης αποφάσισαν πως έπρεπε να κρύψουν με μάσκα το πρόσωπο της Άβας Γαλανοπούλου και ο Άρης Καβατζίκης αποκάλυψε: «Το περασμένο Σάββατο πήγε η Άβα Γαλανοπούλου και τους είπε ότι αύριο Κυριακή είναι η τελευταία μου παράσταση εδώ. Την Κυριακή έπαιξε και ζήτησε να φύγει το πρόσωπο της από την αφίσα καθώς αποχώρησε. Στην συνέντευξη τύπου που έγινε για την παράσταση δεν είχε εμφανιστεί και ο ρόλος απορροφήθηκε, δεν υπήρξε αντικατάσταση. Θα κάνουν άλλη αφίσα, θα γίνει άλλη φωτογράφιση».