Αποκάλυψη τώρα! Με αυτή την παίκτρια του GNTM είναι ζευγάρι ο Γιάννης Σπαλιάρας!

Βγήκε στη "φόρα"!

Αποκάλυψη τώρα! Με αυτή την παίκτρια του GNTM είναι ζευγάρι ο Γιάννης Σπαλιάρας!

Έγινε η αποκάλυψη μόλις τώρα! Ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι ζευγάρι με αυτή την παίκτρια του GNTM!

Ο γνωστός ηθοποιός έχει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή του! Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη φωλιά των ΚουΚου» μάλιστα, βγαίνει με μία παίκτρια που είδαμε φέτος στο GNTM!

Γιάννης Σπαλιάρας: Η σπαρακτική του ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα του!

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της παράστασης του Νίκου Μουτσινά, αλλά δεν ήταν μόνος του! Είχε μαζί του την Λυδία Κατσανικάκη από το GNTM!

Ήταν μία από τις παίκτριες που απασχόλησαν ιδιαίτερα τόσο με τον χαρακτήρα της όσο και με το γεγονός ότι ήταν το μόνο μοντέλο που μπήκε στο σπίτι χωρίς μαλλιά, μιας και η Λυδία πάσχει από αλωπεκία.

Μόλις οι ρεπόρτερ τους "τσάκωσαν", η Λυδία ισχυρίστηκε πως οι δυο τους συναντήθηκαν έξω από το θέατρο και απλά μπήκαν μαζί.

Γιάννης Σπαλιάρας: Σοκ! Στην δημοσιότητα το πρόσωπο του με σπασμένη μύτη και γεμάτος αίματα!

Σοκ! Στην δημοσιότητα το πρόσωπο του Γιάννη Σπαλιάρα με σπασμένη μύτη και γεμάτος αίματα. Το βίντεο του θα σε κάνει να πάθεις πλάκα!

Ο ηθοποιός τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στο Μεξικό όπου υποδύεται έναν πρώην πράκτορα της CIA σε σειρά που προβάλλεται στο Netflix.

Σήμερα, ο Γιάννης για τις ανάγκες του ρόλο του τρώει ξύλο και για αυτό έχει όλο το πρόσωπο του σημαδεμένο με τρέχουν αίματα από κάθε σημείο.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μας αποκάλυψε backstage στιγμές.

Γιάννης Σπαλιάρας σειρά Netflix σπασμένη μύτη αίματα

Γιάννης Σπαλιάρας: «Τόσα πήρα από το Netflix»! Το τριπλάσιο ποσό που δε φαντάζεστε!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας αποκαλύπτει! Το τριπλάσιο ποσό που δε φαντάζεστε! «Τόσα πήρα από το Netflix».

O γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του σε σειρά του Netflix αλλά και στις απολαβές του.

Γιάννης Σπαλιάρας: Έχετε δει την σύντροφο του; Είναι κουκλάρα!

Στην ερώτηση της γνωστής παρουσιάστριας, ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν απάντησε με ακριβές νούμερο ωστόσο εξήγησε πως το ποσό που πήρε ήταν τριπλάσιο από αυτό που θα έπαιρνε σε μία ελληνική παραγωγή.

«Καλά ήταν τα λεφτά, ναι. Πολύ καλύτερα από τα ελληνικά δεδομένα. Δεν έλυσα το οικονομικό μου, ούτε αγόρασα σπίτι, αλλά θα σου έλεγα ότι πήρα περίπου τα τριπλάσια λεφτά από όσα θα έπαιρνα για μια αντίστοιχη παραγωγή στην Ελλάδα».