Σοκ! Τα γυαλιά αυτού του πασίγνωστου τραγουδιστή πωλούνται 9.380 ευρώ!

Ο λόγος για τον...

Σοκ! Τα γυαλιά αυτού του πασίγνωστου τραγουδιστή πωλούνται 9.380 ευρώ!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι τα γυαλιά αυτού του πασίγνωστου τραγουδιστή πωλούνται στην εξωφρενική τιμή των 9.380 ευρώ!

Δεν πρόκειται βέβαια για ένα τυχαίο ζευγάρι γυαλιά, αφού έχουν φορεθεί από έναν από τους κορυφαίους τραγουδιστές της γενιάς του.

Λάκης Γαβαλάς: Στο σφυρί το «παλάτι» του στην Παιανία!

Ο λόγος για τον John Lennon και τα εμβληματικά γυαλιά του τα οποία βγήκαν πλέον στο "σφυρί"! Συγκεκριμένα, ο οδηγός του τραγουδιστή είχε βρει στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου τα γυαλιά του ηγετικού μέλους των Beatles και τα βγάζει στη φόρα μαζί με ένα σωρό άλλα αντικείμενα.

Μαζί με τα γυαλιά, τα οποία πωλούνται 9.380 ευρώ, ο οδηγός πουλάει για 1.700 ευρώ μία κλήση που έκοψαν ενώ βρισκόταν μέσα στο αμάξι ο John Lennon.

«Όταν ο Τζον βγήκε από το αυτοκίνητο, παρατήρησα ότι είχε αφήσει αυτά τα γυαλιά ηλίου στο πίσω κάθισμα και ο ένας φακός και ο ένας βραχίονάς τους ήταν σπασμένοι. Τον ρώτησα αν ήθελε να τα πάω να του τα φτιάξουν. Μου απάντησε να μην ανησυχώ, ότι ήταν μόνο για φιγούρα» είπε χαρακτηριστικά ο οδηγός.

John Lennon γυαλιά

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Πουλόπουλο! Στο «σφυρί» το... παλάτι του!

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Πουλόπουλο, αφού βγαίνει στο «σφυρί» το... παλάτι του!

Ο γνωστός τραγουδιστής κινδυνεύει να χάσει το οικόπεδο του στην Εκάλη που απέκτησε τη «χρυσή» εποχή της καριέρας του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, πρόκειται για οικόπεδο εμβαδού 1.466 τ.μ. και θα βγει σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό στις 19 Δεκεμβρίου με τιμή εκκίνησης τα 752.218 ευρώ.

Παλαιότερα στο συγκεκριμένο οικόπεδο υπήρχε ένα διώροφο σπίτι.

Γιάννης Πουλόπουλος: Έξαλλη η σύζυγός του! Τι συμβαίνει με την υγεία του;

Το οικόπεδο ήταν στην κατοχή του κ. Πουλόπουλου από το 1970 και μπήκε σε υποθήκη το 2014, όταν ο τραγουδιστής προέβη σε τραπεζικό δανεισμό για τον πολυχώρο που διατηρεί στην Άνοιξη της Αττικής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο κ. Πουλόπουλος πήρε δάνειο 300.000 ευρώ για να στηρίξει την οικογενειακή επιχείρηση, στο τιμόνι της οποίας βρίσκεται η σύζυγός του, Μπέττυ Κοκκινάκη.

Η παρατεταμένη οικονομική δυσπραγία είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις δόσεις και έτσι η τράπεζα θα βγάλει το οικόπεδο σε πλειστηριασμό.