Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει τα δύσκολα χρόνια που έζησε! "Μου ήταν αδύνατον να..."

Μίλησε για όλα ο ηθοποιός!

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει τα δύσκολα χρόνια που έζησε!

"Μου ήταν αδύνατον να..." Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει τα πάντα για τα δύσκολα χρόνια που έζησε κατά την έξαρση του AIDS!

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο!

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός μιλάει «ανοιχτά» για τις πλαστικές που έκανε στο παρελθόν! «Ήμουν σαν...»! (Βίντεο)

Ο λόγος για τον Kωνσταντίνο Τζούμα! Ο ίδιος δεν δίστασε να αποκαλύψει τα όσα συνέβησαν στην δεκαετία του '70 με λεπτομέρειες. Απάντησε μάλιστα στο πώς διαχειρίστηκε τον έρωτα εκείνη την περίοδο που το AIDS σκότωνε.

Έλληνας ηθοποιός δύσκολα χρόνια

"Απείχα. Μου ήταν αδύνατον να κάνω χρήση προφυλακτικού. Μέχρι να γίνει η διαδικασία, η στύση πήγαινε περίπατο! Η στύση είναι περίεργο πράγμα καθώς μεγαλώνεις, όταν την χρειάζεσαι δεν προκύπτει και όταν προκύπτει δεν έχεις κανέναν να την μοιραστείς".

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Έχω πολύ ωραία σχέση με τη μοιχεία»!

«Έχω πολύ ωραία σχέση με τη μοιχεία», αποκαλύπτει σε συνέντευξη του πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός για την προσωπική του ζωή.

«Έχω πολύ ωραία σχέση με τη μοιχεία. Έχει πολύ ενδιαφέρον. Ανεβαίνει η αδρεναλίνη. Καλό είναι να ζούμε τη ζωή μας, με την προϋπόθεση να μην πληγώνουμε τους άλλους. Συνεπώς, καλό είναι να μη ξέρει ο άλλος ή εσύ αντίστοιχα. Από τη στιγμή, που θα σου συμβεί αυτό και θα το περάσεις, καλό είναι να το ευχαριστηθείς», ανέφερε ο ταλαντούχος.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου» και ήταν αποκαλυπτικός.

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει και σοκάρει! «Με έδιωξαν από παράσταση όταν είπα ότι έχω καρκίνο»! (Βίντεο)

Οι ιθύνοντες των τηλεοπτικών σταθμών ετοιμάζονται πυρετωδώς για το νέο πρόγραμμα της νέας τηλεοπτικής σεζόν καθώς η τάση που επικρατεί δίνει ξανά τον πρώτο λόγο στη μυθοπλασία. Είναι η εποχή των ριμέικ, αφού σειρές που είχαν κάνει τεράστια επιτυχία στο παρελθόν επιστρέφουν στις οθόνες μας με νέα επεισόδια.

«Ο συγχωρεμένος Λευτέρης Καπώνης ήταν ο πρώτος που είχε την ιδέα να κάνει ριμέικ τη σειρά "Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή" είκοσι χρόνια μετά. Από εκεί ξεκίνησαν όλα και όλοι πλέον κάνουν αυτό το πράγμα τώρα», τόνισε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.