Κλέλια Ρένεση: Αυτή είναι η γυναίκα που αποκάλυψε το μυστικό της! Έριξε "βόμβα" για την κόρη της!

Δεν θα πιστέψετε τι δήλωσε!

Κλέλια Ρένεση: Αυτή είναι η γυναίκα που αποκάλυψε το μυστικό της! Έριξε

Αυτή είναι η γυναίκα που αποκάλυψε το μυστικό της Κλέλια Ρένεση! Έριξε "βόμβα" για την κόρη της! Δεν θα πιστέψετε τι δήλωσε!

Όσο εμείς την απολαμβάνουμε στην σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», εκείνη περνάει υπέροχες στιγμές με την κορούλα της!

Κλέλια Ρένεση: Μετά τον «θόρυβο» για το παιδί, δημοσίευσε φωτογραφία του Μάνου Τσάο!

Η Άννα Κουτσαφτίκη ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξή της, έριξε "βόμβα", καθώς μας αποκάλυψε το όνομα της κορούλας της Κλέλιας.

Ξεκίνησε δεύτερος γύρος ανατροπών στη σειρά;
«Έπονται και άλλες. Ήρθαν οι γονείς μου στην Ελλάδα. Η Σοφούλα δίνει πανελλήνιες και όπως όλη η Ελλάδα, στην οικογένεια μας έχουμε οικονομική κρίση. Η σεναριογράφος Σάρα Γανωτή έχει κι αυτή τη σεζόν πολλή όρεξη».


Είχατε και γεννητούρια...
«Φέτος ξεκινήσαμε με ένα νέο μέλος. Βλέπουμε την Κοραλία, την κόρη της Κλέλιας, που τη φέρνει στα γυρίσματα. Είναι ένα υπέροχο μωρό. Κάθε φορά που τη βλέπω, της λέω ότι θα την κλέψω. Έστω να μου τη... δανείσει για λίγες ημέρες και θα την επιστρέψω. Μένουμε κοντά, στο Παγκράτι. Η Κοραλία είναι το γούρι μας».

Πόσων χρόνων είναι η δική σας κόρη;
«Είναι επτά και πηγαίνει στη Β' Δημοτικού. Είναι μικρή ακόμη, αλλά έχει περάσει ανεπιστρεπτί αυτή η μωρουδιακή ηλικία και μου λείπει»


Ευκαιρία να παίρνετε... δόση από την Κοραλία...
«Εγώ θα την κλέψω», είπε η ίδια σε συνέντευξή της σε περιοδικό.

Κλέλια Ρένεση: Έκανε spoiler για την «Μουρμούρα» με αυτή την φωτογραφία αποκάλυψη!

Η Κλέλια Ρένεση έκανε spoiler από τα γυρίσματα της σειράς «Μην αρχίζει την μουρμούρα» με αυτή την φωτογραφία αποκάλυψη από το πλατό.

Η ηθοποιός μετά την γέννηση της κορούλας της, που πριν λίγες ημέρες «έσκασε» την «βόμβα» ότι δεν είναι κόρη του Manu Chao, γύρισε και πάλι στην σειρά.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από το πλατό όπου γυρίζεται η σειρά και συγκεκριμένα η σχέση του «κυρ Ηλία» και της «Καίτης».

«Κοιμήσου εσύ, κ η τύχη σου δουλεύει κυρ-Ηλλλια μου», έγραψε χαρακτηριστικά με χιούμορ στη λεζάντα η Κλέλια Ρένεση.

Κλέλια Ρένεση Μην αρχίζεις την μουρμούρα

Κλέλια Ρένεση Μην αρχίζεις την μουρμούρα