Ναταλία Γερμανού: Πρώην σύντροφός της βγάζει στην "φόρα" το περιστατικό που έκρυψαν!

Τι ήταν αυτό που θέλησαν να κρατήσουν μυστικό;

Ναταλία Γερμανού: Πρώην σύντροφός της βγάζει στην

Πρώην σύντροφός της Ναταλία Γερμανού, βγάζει στην "φόρα" το περιστατικό που έκρυψαν τόσα χρόνια! Δεν θα πιστέψετε τι ήθελαν να κρατήσουν μυστικό!

Ο ίδιος μίλησε για τα πάντα σε πρόσφατη συνέντευξη,που παραχώρησε στην Μαρία Βλάχου από την εκπομπή "Μεσημέρι yes".

Ο λόγος για τον Πέτρο Ίμβριο! Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε σε ένα αστείο περιστατικό που του είχε συμβεί μαζί με την Ναταλία Γερμανού. Όπως αποκάλυψε όταν έκαναν ταξίδι μαζί, τους είχαν μπερδέψει με ένα άλλο αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά!

Ναταλία Γερμανού: "Πάγωσε" με το απόσπασμα από την εκπομπή της Φαίης! «Σας ορκίζομαι δεν το ήξερα...»

Η Ναταλία Γερμανού "πάγωσε" κανονικά με το απόσπασμα που είδε από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά! «Σας ορκίζομαι δεν το ήξερα...»!

Μία σοκαριστική σκηνή ήρθε για να ταράξει το πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», μιας και ένα απόσπασμα από την εκπομπή «Το πρωινό» άφησε άφωνη τη γνωστή παρουσιάστρια.

Ναταλία Γερμανού: Της την "είπαν" για τα μαλλιά της και έδωσε... απάντηση "φωτιά"!

Συγκεκριμένα, το απόσπασμα έδειχνε μία παλαιότερα συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στη Ναταλία Γερμανού και ένα παιχνίδι που είχαν παίξει και στη συνέχεια μία σχεδόν ίδια συνέντευξη που παραχώρησε στη Φαίη Σκορδά όπου έπαιξαν το ίδιο παιχνίδι.

«Καλύτερα δε γίνεται» είπε χαρακτηριστικά: «Έχω μείνει παγωτό. Σας ορκίζομαι στη ζωή μου δεν το γνώριζα… Σας ορκίζομαι να πεθάνω… δεν το ήξερα, το είδα τώρα στον αέρα της εκπομπής… Δεν το ήξερε κανείς μας… δηλαδή τι; Έπαιξαν το ίδιο παιχνίδι με το δικό μας, έπαιξαν τα ίδια αποσπάσματα όταν είχαν καλεσμένη την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου; Δεν έχω καταλάβει… Έπαιξαν το ίδιο παιχνίδι, και τις ίδιες σκηνές και τα ίδια στιγμιότυπα μετά από ένα μήνα; Εντάξει παιδιά ποιος θυμάται τώρα; Άνοιξε το πλάνο και έχω μείνει χαζή… πείτε το μου ρε παιδιά» είπε η Ναταλία Γερμανού μετά το απόσπασμα εμφανώς σοκαρισμένη.