Ναταλία Γερμανού: Της την "είπαν" για τα μαλλιά της και έδωσε... απάντηση "φωτιά"!

Δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω!

Ναταλία Γερμανού: Της την

Της την "είπαν" για τα μαλλιά της και έδωσε... απάντηση "φωτιά" η Ναταλία Γερμανού!

Την αγαπάμε για τις ατάκες της και δεν μπορούμε να το κρύψουμε! Η γνωστή παρουσιάστρια εμφανίστηκε με ένα διαφορετικό look σήμερα στην εκπομπή της και έφερε θύελλα αντιδράσεων!

Ναταλία Γερμανού: Η απάντηση "κόλαφος" στη Μέγκι Ντρίο- «Στοχοποιώ γίγαντες, όχι...»

Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά είδαμε την Ναταλία Γερμανού με αφέλιες και μείναμε άφωνοι! Το twitter δε... είχε πολλά να πει! Η παρουσιάστρια δέχτηκε πολλά σχόλια του τύπου «Ολόκληρη παραγωγή και ένας δεν μπορεί να πάρει το κουνάβι από το κεφάλι της Ναταλίας;»!

Φυσικά όπως μόνο εκείνη ξέρει, το αντιμετώπισε με χιούμορ και άφησε τα σχόλια να περάσουν! Μάλιστα είπε ότι ίσως τα αφήσει μέχρι την επόμενη εβδομάδα έτσι για να εκνευρίσει!

Ναταλία Γερμανού: Την έψαχναν όλοι και έφυγε από την εκπομπή! Τι συνέβη;

Τι συνέβη με τη Ναταλία Γερμανού; Την έψαχναν όλοι και έφυγε από την εκπομπή!

Η εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται" ξεκίνησε χωρίς την παρουσιάστρια μιας και η Ναταλία Γερμανού δεν ήταν στο πλατό, κάτι που έκανε τους συνεργάτες της να ανησυχήσουν!

Συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού βγήκε από τα ρούχα του... κυριολεκτικά! Φωτογραφήθηκε ολόγυμνος!

Ο Κώστας Τσούρος προσπάθησε να βρει τη Ναταλία Γερμανού στο τηλέφωνο ωστόσο δεν τα κατάφερε...

Μάλιστα, με την έναρξη της εκπομπής, ήταν ο πρώτος που πήρε το λόγο: «Η Ναταλία δεν είναι εδώ… Καλησπέρα σας και καλό Σάββατο δεν είμαι η Ναταλία Γερμανού, δεν είναι η Ναταλία Γερμανού (έδειξε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη)»! Ενώ προκειμένου να κερδίσουν χρόνο έριξαν ένα βίντεο.