Μέγκι Ντρίο: Δύσκολες στιγμές για την υγεία της! "Δεν είμαι καθόλου καλά!"

Μεγάλη στεναχώρια για το μοντέλο!

Μέγκι Ντρίο: Δύσκολες στιγμές για την υγεία της!

Δύσκολες στιγμές για την υγεία της Μέγκι Ντρίο! "Δεν είμαι καθόλου καλά!", δηλώνει η ίδια! Τι συνέβη στο μοντέλο;

Η ίδια μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη, όπου και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που περνάει η οικογένειά της!

«Δεν είμαι καθόλου καλά στην υγεία μου με αυτό που έχει συμβεί στην Αλβανία. Έχω περάσει δύσκολες νύχτες, με πυρετό και εφιάλτες. Είμαι μόνη μου στην Αθήνα και οι γονείς μου είναι στην Αλβανία για να συμπαρασταθούν στην οικογένειά μου.

Μέγκι Ντρίο: Το δημόσιο μήνυμα για τον σεισμό στην Αλβανία! «Δυστυχώς η οικογένεια μου...»!

Εμείς είχαμε ζημιές σε δύο ακίνητα στην Αλβανία. Αυτό όμως δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που περάσαμε με την ξαδέλφη μου, την Κρίστι. Είναι 20 ετών και ήταν εγκλωβισμένη επί περίπου 18 ώρες σε ένα μίνι μάρκετ όπου είχε πάει μαζί με τις φίλες της να ψωνίσουν. Τα ξημερώματα της Τρίτης στις 5 το πρωί με πήραν τηλέφωνο οι γονείς μου και μου είπαν: “Μέγκι, υπάρχει ένα σοβαρό θέμα. Δεν βρίσκουμε την Κρίστι. Την παίρνουμε στο κινητό της, αλλά δεν απαντάει κανείς”. Από τότε ξεκινήσαμε όλοι να την ψάχνουμε», δήλωσε η Μέγκι Ντρίο και συμπλήρωσε...

«Εγώ την έπαιρνα συνέχεια τηλέφωνο, δεν απαντούσε και καταλάβαμε ότι κάπου θα είχε εγκλωβιστεί. Ειδοποιήσαμε τις Αρχές, την έψαχναν και τελικά τη βρήκαμε ξημερώματα της Τετάρτης, στις 2 το πρωί, κοντά στο μίνι μάρκετ. Μιλήσαμε, έκλαιγε στο τηλέφωνο. Μου είπε ότι έζησε σκηνές τρόμου μέχρι να συνέλθει. Επί μία ώρα ήταν σε κώμα, δεν ένιωθε τίποτα. Τώρα είναι στο νοσοκομείο με ορούς, αναρρώνει και την παρακολουθεί ένας ειδικός γιατρός, που έχουμε στείλει ως οικογένεια, για να δει το πόδι που έχει χτυπηθεί.

Είμαι σε άσχημη κατάσταση με αυτό που συνέβη στην Αλβανία και στεναχωριέμαι πολύ που υπάρχουν Αλβανοί καλλιτέχνες στην Ελλάδα που δεν βγαίνουν να στηρίξουν την πατρίδα τους μετά την καταστροφή που έγινε. Το λέω γι’ αυτούς που ακόμα κρύβουν την καταγωγή τους.

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί, όπως με ενημέρωσαν οι δικοί μου, η Ελλάδα ήταν από τις πρώτες χώρες που έστειλαν βοήθεια στην Αλβανία και επιτέλους έπεσαν όλα αυτά τα ταμπού, γιατί πάνω απ’ όλα είμαστε όλοι άνθρωποι».

Μέγκι Ντρίο: Οι πρώτες δηλώσεις για την ξαδέρφη της που αγνοούνταν στο σεισμό της Αλβανίας! (Βίντεο)

Τις πρώτες δηλώσεις για την ξαδέρφη της που αγνοούνταν στα συντρίμμια στο σεισμό της Αλβανίας έκανε η Μέγκι Ντρίο, σήμερα στο «Ευτυχείτε».

Το μοντέλο μάλιστα, έκανε αποκαλύψεις για τον φονικό εγκέλαδο που «χτύπησε» την χώρα με αποτέλεσμα να υπάρχουν μέχρι ώρας 24 νεκροί.

Όπως πρώτοι σας είχαμε αποκαλύψει μέσα από το Vandas blog, η ξαδέρφη της Μέγκι Ντρίο αγνοούνταν μετά τον σεισμό που σημειώθηκε.

Σήμερα, μέσα από την εκπομπή στο Open, αποκάλυψε πως την βρήκαν μαζί με φίλες σε ένα μαγαζί που είχε πάει για ψώνια και βρίσκεται σε κόμμα στο νοσοκομείο.