Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ελένη Μενεγάκη: Έγινε γνωστό το ευχάριστο γεγονός! Ο άντρας που έχει την καρδιά της γιορτάζει!

Και δεν είναι ο σύζυγος της!

Ελένη Μενεγάκη: Έγινε γνωστό το ευχάριστο γεγονός! Ο άντρας που έχει την καρδιά της γιορτάζει!
News 30.11.2019 12:31

Γνωστό έγινε ένα ευχάριστο γεγονός που έζησε η Ελένη Μενεγάκη. Ο άντρας που έχει την καρδιά της γιορτάζει, καθώς πριν αρκετά χρόνια ήρθε στη ζωή.

Ο Άγγελος Λάτσιος σαν σήμερα 30 Νοεμβρίου ήρθε στον κόσμο και από εκείνη την ημέρα η παρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο Άγγελος είναι ο πρωτότοκος γιος της Ελένης Μενεγάκη και η μεγάλη της αδυναμία. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ξεκλέψει λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις της και έχουν περάσει όμορφες στιγμές είτε για ψώνια, είτε για μια χαλαρή βόλτα.

Ο Άγγελος Λάτσιος, σε δυο χρόνια θα τελειώσει το σχολείο και όπως σας είχαμε αποκαλύψει σκέφτεται να φύγει στο εξωτερικό, με την παρουσιάστρια να είναι συνεχώς στο πλευρό του.

Ελένη Μενεγάκη Άγγελος

Ελένη Μενεγάκη: Ο θάνατος που την «τσάκισε»! «Ραγίζει» καρδιές η εξομολόγηση της!

Ο θάνατος που «τσάκισε» την Ελένη Μενεγάκη και η εξομολόγηση της που «ραγίζει» καρδιές!

Η γνωστή παρουσιάστρια του AlphaTV μοιράστηκε άκρως προσωπικές λεπτομέρειες από τη ζωή της κατά τη διάρκεια συζήτησης που είχε με τον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ για τα εγκαταλελειμμένα μωρά που αφήνουν οι μητέρες τους στα ιδρύματα.

Η Ελένη Μενεγάκη εξομολογήθηκε ότι έχασε την πατέρα της όταν ήταν μόλις δυόμισι ετών και πως για μεγάλο χρονικό διάστημα μεγάλωνε μόνο με την μητέρα της. «Εγώ έχασα τον πατέρα μου δυόμισι χρονών. Έτσι μεγάλωσα. Δεν ήμουν 15 και τον έχασα και κατάλαβα τη διαφορά. Δεν την κατάλαβα γιατί έτσι μεγάλωσα».

Ελένη: Το δώρο που γέμισε χαρά την ίδια και την μικρή Μαρίνα! Από ποιον το έλαβε;

Η δημοφιλής παρουσιάστρια μίλησε για το χαμό του πατέρα της με αφορμή την κουβέντα που είχε με τον Αντώνη Σρόιτερ για τα παιδιά που εγκαταλείπουν οι μανάδες τους στα ιδρύματα.

«Μια κακή μάνα είναι ότι πιο κακό μπορεί να σου συμβεί, γιατί η μάνα είναι γεννημένη να είναι μάνα, που σημαίνει μια τεράστια αγκαλιά μόνο με αγάπη. Το να μην υπάρχει η μητέρα, εάν γεννηθείς και έτσι μεγαλώσεις, με την ιδέα ότι σ' αυτή τη ζωή δεν υπάρχει η μητέρα το συνηθίζεις», είπε η παρουσιάστρια.

«Φαντάζομαι λοιπόν ότι αν μεγαλώνεις στερημένος τον ένα σου γονιό, το αποδέχεσαι και προχωράς έτσι γιατί δεν υπάρχει σύγκριση. Αλλά το να μεγαλώνεις με μια σκληρή, κακιά μάνα, τέρας θεωρώ ότι αυτό είναι ότι χειρότερο για ένα παιδί», πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη Μενεγάκη: Οι φωτογράφοι μαρτύρησαν την μυστική συνάντηση που είχε! Αποκλειστικές φωτογραφίες από εκείνο το βράδυ!

Ελένη Μενεγάκη: Το τζιν της έχει «σπάσει» ταμία! Τώρα μόνο με 100 ευρώ!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share