Σίσσυ Χρηστίδου: Πιο αδυνατισμένη από ποτέ! Το μπλε φόρεμα που έδειξε τα πόδια της!

Φάνηκε η αλλαγή στο σώμα της!

Σίσσυ Χρηστίδου: Πιο αδυνατισμένη από ποτέ! Το μπλε φόρεμα που έδειξε τα πόδια της!

Η Σίσσυ Χρηστίδου φαίνεται πως είναι πιο αδυνατισμένη από ποτέ και σήμερα με το μπλε φόρεμα που επέλεξε να φορέσει στην εκπομπή της έδειξε τα πόδια της και φάνηκε η διαφορά στο σώμα της!

Η γνωστή παρουσιάστρια, όπως η ίδια έχει ανακοινώσει εδώ και ένα μήνα περίπου έχει ξεκινήσει διατροφή και όπως όλα δείχνουν τα πάει πολύ καλά!

Σήμερα στην εκπομπή της, «Έλα Χαμογέλα», στο Open φόρεσε ένα εντυπωσιακό μπλε φόρεμα που είχε ένα κόψιμο στα πόδια και πέρα από την αδυνατισμένη μέσα της φάνηκαν τα ψηλά πόδια και φάνηκε η απώλεια κιλών πάνω της. Σίσσυ Χρηστίδου: «Χαζεύω όταν σε κοιτάω» - Η τρυφερή αποκάλυψη που έκανε δημόσια!

Η Σίσσυ Χρηστίδου προσέχει πολύ τη διατροφή της, την οποία και παρακολουθεί πολύ ο συνεργάτης της, Κωνσταντίνος Βασάλος.

Αν και στην εκπομπή της έχει στήλη μαγειρικής, η Σίσσυ δεν ακουμπά από το φαγητό, αφού θέλει να πετύχει τον στόχο της και όπως φαίνεται είναι πολύ κοντά, αφού είναι ήδη εμφανής η αλλαγή στο σώμα της και της πάει πολύ!

Σίσσυ Χρηστίδου σώμα

Σίσσυ Χρηστίδου παρουσιάστρια

Σίσσυ Χρηστίδου: Μας έδειξε το σαλόνι του σπιτιού της! Ο καναπές της θα σας "παρει" τα μυαλά!

Η Σίσσυ Χρηστίδου με μια φωτογραφία πρόδωσε το σημάδι που της άφησε το ατύχημα που δε θα ξεχάσει ποτέ!

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους, αλλά και ιστορίες της από το παρελθόν!

Η Σίσσυ Χρηστίδου διατηρεί τον δικό της λογαριασμό και στο Youtube και εκεί μιλάει συχνά για διάφορα περιστατικά στην ζωή της!

Έτσι διηγήθηκε και μια ιστορία από τις καλοκαιρινές της διακοπές που είχε ένα ατύχημα και άρχισε να τρέχει αίμα το πόδι της και επειδή στην περιοχή που βρισκόταν δεν υπήρχε νοσοκομείο αναγκάστηκε να πάει σε ένα ιατρείο και να της το κολλήσουν με ειδική κόλλα, αντί για ράμματα που θα έπρεπε να κάνει κανονικά!

Σίσσυ Χρηστίδου: Μας έδειξε το σαλόνι του σπιτιού της! Ο καναπές της θα σας "παρει" τα μυαλά!

Με αποτέλεσμα να της αφήσει ένα μεγάλο σημάδι στο πόδι και να θυμάται για πάντα αυτό το ατύχημα!

Δείτε την φωτογραφία:

Σίσσυ Χρηστίδου ατύχημα

Σίσσυ Χρηστίδου: Πάτησαν ο ένας τον άλλον για να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί της! Αδιανόητο περιστατικό!

Αδιανόητο περιστατικό με την Σίσσυ Χρηστίδου στα Γιάννενα! Πάτησαν ο ένας τον άλλον για να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί της!

Το μαγαζί του αδερφού της έκλεινε 3 χρόνια λειτουργίας και στήθηκε ένα τεράστιο πάρτι στο οποίο φυσικά δεν μπορούσε να μην παρευρεθεί η λαμπερή παρουσιάστρια του OPEN!

Όχι μόνο πήγε αλλά έφτιαξε και γλυκά, μίλησε με τον κόσμο και ήταν πολύ χαμογελαστή και επικοινωνιακή!

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε φωτογραφία που είναι με όλους όσους πήγαν εκεί για να την δουν και πραγματικά...κοσμοσυρροή!

Σίσσυ Χρηστίδου: Είδαμε το σπίτι της στην Πεντέλη και μας... έπεσε το σαγόνι! Έχει κήπο με γκαζόν!

Δείτε την:

Σίσσυ Χρηστίδου: Ο αδερφός της έχει βλέμμα που "σκοτώνει"! Θα πάθετε πλάκα με τα μάτια του...

Ο αδερφός της Σίσσυς Χρηστίδου έχει βλέμμα που "σκοτώνει"! Θα πάθετε πλάκα με τα μάτια του... Δείτε φωτογραφίες και θα καταλάβετε!

Κορίτσια λυπούμαστε πραγματικά πολύ αλλά είναι παντρεμένος κι έχει και παιδάκια!

Μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και το όνομα αυτού είναι Γιάννης! Σε ένα πρόσφατο ταξίδι της η παρουσιάστρια του OPEN τον επισκέφθηκε και δημοσίευσαν μια κοινή τους φωτογραφία στο instagram που πήρε φωτιά από likes και σχόλια!

Δείτε τον:

Σίσσυ Χρηστίδου: Το φόρεμα της είναι στο σχέδιο που θα δούμε πολύ φέτος το Χειμώνα! Ταιριάζει σε όλες!

Σίσσυ Χρηστίδου

Αδερφός Σίσσυς Χρηστίδου

Γιάννης Χρηστίδου

άντρας Σίσσυς Χρηστίδου

Ποιος είναι ο αδερφός της Σίσσυς Χρηστίδου