Ελένη Ράντου: Αυτό είναι το άγνωστο πρόβλημα στην υγεία της που δεν ήξερε κανείς!

Οι δύσκολες στιγμές της ηθοποιού!

Ελένη Ράντου: Αυτό είναι το άγνωστο πρόβλημα στην υγεία της που δεν ήξερε κανείς!

Αυτό είναι το άγνωστο πρόβλημα στην υγεία της Ελένη Ράντου που δεν ήξερε κανείς! Η ίδια μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της και αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο παρελθόν!

Καλεσμένη στο Dot, η ηθοποιός μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για το πρόβλημα της υγείας της που αντιμετώπισε στα γυρίσματα του “Αχ Ελένη”.

«Τότε που έκανα το “Αχ Ελένη”, ξυπνάω μια μέρα και κάθε μάτι έβλεπε αλλού, αυτό λέγεται διπλωπία. Δεν αλληθώριζα, απλά κάθε μάτι κεντράρει αλλού, οπότε έχεις δύο είδωλα. Δεν μπορούσε να γίνει διάγνωση. Αυτό κράτησε έξι μήνες, έξι μήνες δεν ήξερα τι είναι.

Ελένη Ράντου: Έχασε κιλά και έγινε αγνώριστη! Η διατροφή που ακολούθησε και τα προβλήματα υγείας!

Πιθανολογούσαν για σκλήρυνση και τέτοια… Μετά αυτό μου έγινε μάθημα ότι εγώ δεν πρέπει να μπαίνω σε περιβάλλοντα τέτοιας πίεσης που δεν την αντέχει κανένας άνθρωπος. Δεν μπορούσα να οδηγήσω, από τότε ξεκίνησαν και οι ημικρανίες.

Έγραφα το “Αχ Ελένη” με το ένα μάτι κλειστό, δεν μπορούσα να βλέπω και με τα δύο μάτια ανοικτά. Αυτό μπορείς να το πάθεις και σε εγκεφαλικό, σε κάποια κακοήθεια του εγκεφάλου. Δοκίμασα ομοιοπαθητική και μετά από έξι μήνες πέρασε».

Ελένη Ράντου: Η σπαρακτική εξομολόγηση για τον Μαχαιρίτσα μετά την κηδεία - «Φοβάμαι τον θάνατο»!

Μια σπαρακτική εξομολόγηση για τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα μετά την κηδεία του έκανε η Ελένη Ράντου. «Φοβάμαι τον θάνατο», είπε.

Η ηθοποιός, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα» και άνοιξε την καρδιά της στην παρουσιάστρια.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έφυγε από τη ζωή! Ήμασταν φίλοι, παίζαμε τάβλι, ήταν εξαιρετικός ταβλαδόρος! Θέλω να είμαι πάντα χρήσιμη και αναγκαία στους άλλους! Σε ανθρώπους που χάνω εν ζωή έχω πολύ εγωισμό.

Φοβάμαι τον θάνατο, το να μην είναι η κόρη μου ευτυχισμένη και το να γεράσω άσχημα», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Ράντου.

Ελένη Ράντου: Προκαλούν σοκ οι αποκαλύψεις της! «Είπα στον Βασίλη δεν είσαι άξιος να μεγαλώσεις το παιδί μας»!

Προκαλούν σοκ οι αποκαλύψεις της Ελένης Ράντου, η οποία μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Είπα στον Βασίλη δεν είσαι άξιος να μεγαλώσεις το παιδί μας»!

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε για πρώτη φορά τις δυσκολίες στη σχέση της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Η Ελένη Ράντου σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση στην πρεμιέρα της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», που θα προβληθεί απόψε στις 23:45 στον Alpha, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως όταν ήταν έγκυος έφυγε από το σπίτι τους.

Ελένη Ράντου: Έτσι έχασε 10 κιλά μέσα σε έξι μήνες!

Η Ελένη Ράντου είπε χαρακτηριστικά:

«Όταν ήμουν έγκυος σηκώθηκα και έφυγα από το σπίτι… Έφτιαξα βαλίτσα και του λέω του Βασίλη: ''Δεν είσαι άξιος να μεγαλώσεις το παιδί μας'', φτιάχνω βαλίτσα και ο άνθρωπος τρελάθηκε». Και υπογράμμισε: «Το καλό είναι ότι δεν προσπάθησε να με κρατήσει… Είχα θυμώσει γιατί ένας συνεργάτης του τότε μου είχε πει έλα στη Ρόδο να γεννήσεις που θα είναι για συναυλία ο Βασίλης… Εγώ το έπαιζα άνετη στην εγκυμοσύνη μου, αλλά η ψυχή μου έτρεμε… Όταν λοιπόν άκουσα αυτό, είπα:εδώ οι δρόμοι μας χωρίζουν. Αν μου λες να έρθω να γεννήσω εκεί, εγώ φεύγω… έπαθε σοκ, αλλά με άφησε να φύγω».

Πηγή: protothema.gr