Γιώργος Λιάγκας: Φωτογραφία μέσα από το νέο του σπίτι μαζί με τα παιδιά του!

Δείτε το πρώτη φορά!

Γιώργος Λιάγκας: Φωτογραφία μέσα από το νέο του σπίτι μαζί με τα παιδιά του!

Ο Γιώργος Λιάγκας δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το νέο του σπίτι και ήταν μαζί με τα παιδιά του!

Ο γνωστός παρουσιαστής μετά από τον χωρισμό του με την καλλονή παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, την Φαίη Σκορδά, μετακόμισε σε νέο σπίτι κοντά βέβαια σε εκείνο που ζούσε με τη σύζυγο του, για να βλέπει τα παιδιά συχνά.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά είναι πολύ αγαπημένοι, παρά τον χωρισμό τους, άλλωστε τα παιδιά τους θα τους ενώνουν για πάντα!

Γιώργος Λιάγκας: Έφτασε στον ΣΚΑΙ το έγγραφο "φωτιά" που "καίει" τον παρουσιαστή! Δείτε το...

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, πριν από λίγες ημέρες δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από το νέο του σπίτι, όπου δείχνει τα παιδιά του να στολίζουν για τα Χριστούγεννα!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Γιώργος Λιάγκας: Για μπάνιο ο χειμερινός κολυμβητής! Μαγευτική η φωτογραφία που ανέβασε!

Ο Γιώργος Λιάγκας πήγε για μπάνιο, όντας ένας πολύ καλός χειμερινός κολυμβητής! Μαγευτική είναι και η φωτογραφία που ανέβασε!

Ο γνωστός παρουσιαστής έχει παρά το φορτωμένο πρόγραμμα εργασίας του προσπαθεί να βρίσκει λίγο χρόνο για την προσωπική του ζωή και να κάνει πράγματα που του αρέσουν!

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι γνωστό πως είναι χειμερινός κολυμβητής και πρόκειται για ένα χόμπι που λατρεύει!

Γιώργος Λιάγκας: Ευχάριστες εξελίξεις στον ΣΚΑΙ για τον παρουσιαστή! Μόλις έγινε γνωστό...

Έτσι, σήμερα βρήκε την ευκαιρία και πήγε να κάνει τις βουτιές του στην πιο κοντινή παραλία και επί της ευκαιρίας τράβηξε μια μαγική φωτογραφία και μας πλάνεψε!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Γιώργος Λιάγκας

Γιώργος Λιάγκας: Αλλαγή πλάνων στο ΣΚΑΙ! «Πετούν» από το πρόγραμμα την εκπομπή!

Το περιστατικό με τον Γιώργο Λιάγκα δεν έχει τέλος και η αλλαγή πλάνων του ΣΚΑΙ ήταν αναμενόμενη! «Πετούν», λοιπόν, την εκπομπή από το πρόγραμμα! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Πριν βιαστείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας μέσα από το Vanda’s blog θα σας μεταφέρω με επιφύλαξη πάντα όλες τις νέες πληροφορίες!

Σύμφωνα με τις πηγές μου οι ιθύνοντες του σταθμού του Φαλήρου αποφάσισαν μετά από αρκετές συσκέψεις και με την ομάδα της εκπομπής «Μεσημέρι ΣΚΑΙ» να βγάλουν από το πρόγραμμα τις επαναλήψεις της εκπομπής που είχαν τεθεί σε πολύ πρωινές ώρες για να γεμίσει το κενό στο πρόγραμμα!

Γιώργος Λιάγκας - σκάνδαλο: Παραίτηση "βόμβα" συνεργάτη του στον ΣΚΑΙ; Όλη η αλήθεια!

Όπως μου μετέφερε η πηγή μου και σας αποκαλύπτω στο Vanda’s blog, εφόσον δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής εξελίξεις από ΕΣΡ και ΕΣΗΕΑ οι υπεύθυνοι έκριναν σωστό να απομακρύνουν από την τηλεόραση επεισόδια της συγκεκριμένης εκπομπής που μπορεί να είχαν κάποιους... τσιμπημένους θα πω σχολιασμούς από τον παρουσιαστή και το πάνελ του!

Να τονίσω πως οι άνθρωποι του σταθμού έχουν δώσει ήδη δεύτερη ευκαιρία στον Γιώργο Λιάγκα και στην ομάδα του παρά τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες γιατί πιστεύουν πως... άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε.

Ωστόσο αναμένουμε για την απόφαση από ΕΣΡ και ΕΣΗΕΑ γιατί το θέμα σίγουρα δεν έχει τελειώσει...