Δούκισσα Νομικού: Φωτογραφία μέσα από την ντουλάπα της! Δεν χωράνε τα ρούχα και τα παπούτσια της!

θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Δούκισσα Νομικού: Φωτογραφία μέσα από την ντουλάπα της! Δεν χωράνε τα ρούχα και τα παπούτσια της!

Η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από την ντουλάπα της και δεν χωράνε ούτε τα ρούχα ούτε τα παπούτσια της!

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει απομακρυνθεί για κάποιο χρονικό διάστημα από την τηλεόραση με αφορμή τις δυο εγκυμοσύνες της, καθώς ήθελε να αφοσιωθεί το συγκεκριμένο διάστημα στον σύζυγο της και τα παιδιά της!

Η Δούκισσα Νομικού ωστόσο είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται σχεδόν καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα της!

Δούκισσα Νομικού: Δυο μήνες μετά την γέννα της κόρης της έφυγε εκτός Ελλάδος! Τι συνέβη;

Έτσι, η ίδια δημοσίευσε πριν από λίγες ημέρες μια φωτογραφία μέσα από την ντουλάπα της και όπως θα δείτε και μόνοι σας τα ρούχα της είναι πολλά και τα παπούτσια της άλλα τόσα που φαίνεται να μην χωράνε και να τα 'χει στοιβαγμένα σε κούτες!

Η δουλειά της φυσικά είναι τέτοια που την αναγκάζει να έχει μια τέτοια ντουλάπα και πολλά από τα ρούχα και τα παπούτσια της είναι δώρα από εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Δούκισσα Νομικού: Το σαλόνι στο σπίτι της έχει παντού παράθυρα και τεράστιο καναπέ! Μόνο εκείνη θα μπορούσε να κάνει αυτή την διακόσμηση!

Το σαλόνι της Δούκισσας Νομικού έχει παντού παράθυρα και τεράστιο καναπέ. Μόνο εκείνη θα μπορούσε να κάνει αυτή την διακόσμηση στο σπίτι της.

Η παρουσιάστρια λατρεύει το φως και τον καθαρό αέρα μέσα στο σπίτι. Για αυτό κιόλας λατρεύει την Μύκονο, αφού στο σπίτι τους στο νησί έχουν τεράστια βεράντα με θέα το Αιγαίο όπου λατρεύει να κάθεται.

Στο σπίτι που μένει με τον σύζυγο της, Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα δυο τους παιδιά και συγκεκριμένα στο σαλόνι, έχει δυο μεγάλα παράθυρα με το ένα οδηγεί στην αυλή. Μάλιστα, έχει και έναν τεράστιο καναπέ στον οποίο λατρεύει να κάθεται και να παίζει με τον γιο της και την κόρη της.

Δούκισσα Νομικού: Μοιάζει σαν δίδυμη με την μαμά της, αλλά έχουν 2 πράγματα διαφορετικά! Αυτά είναι...

Το σπίτι της για την ίδια είναι η «φωλιά» της, για αυτό η διακόσμηση είναι σε ζεστούς τόνους χρωμάτων αλλά και επίπλων, ενώ δεν θέλει να λείπει το φως.

Δούκισσα Νομικού σαλόνι σπίτι

Δούκισσα Νομικού: Φωτογραφία μέσα από το σπίτι της στο πλευρό του Δημήτρη Θεοδωρίδη και το μήνυμα για την κόρη τους!

Η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι της και στάθηκε στο πλευρό του Δημήτρη Θεοδωρδη! Το μήνυμα όλο νόημα για την κόρη της!

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει αφήσει για λίγο τον χώρο της τηλεόρασης για να αφοσιωθεί στην όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει!

Αυτή τη φορά η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή, οικογενειακή φωτογραφία με αφορμή την συμπλήρωση δύο μηνών από την γέννηση της κόρης της Αναστασίας.

Δούκισσα Νομικού: Έχει χάσει όλα τα κιλά! Το σώμα της δεν θυμίζει πρώην εγκυμονούσας!

Συγκεκριμένα, η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης πόζαραν αγκαλιά με τα δυο τους παιδάκια!

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

«Σήμερα η Αναστασία μας έγινε 2 μηνών. Η οικογένεια μου είναι η έμπνευση μου, η δύναμη μου, η ζωή μου όλη».

Δείτε την σχετική φωτογραφία: