Κατερίνα Καραβάτου: «Έσπασε» την σιωπή της για την κόντρα - «Αν τύχει να τη δω...»!

Σε ποια αναφέρθηκε;

Κατερίνα Καραβάτου: «Έσπασε» την σιωπή της για την κόντρα - «Αν τύχει να τη δω...»!

Η Κατερίνα Καραβάτου «έσπασε» την σιωπή της για την κόντρα που είχε με παρουσιάστρια, αποκαλύπτοντας τι θα έκανε να τύχει και την δει κάπου.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη της Άσης Μπήλιου στο Stars System και μίλησε για το ζώδιο της, ενώ αναφέρθηκε και στην εκπομπή «Μες την καλή χαρά».

Εκείνη την περίοδο οι δυο παρουσιάστριες είχαν διαφωνίες, με αποτέλεσμα η Κατερίνα Καραβάτου να αποχωρήσει από την εκπομπή.

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Η είδηση που τους έφερε ευτυχία! Χαμογελά ξανά στο ζευγάρι!

«Όταν επέστρεψα στον Alpha και στο “Μες την καλή χαρά” παρέμεινα… περίπου μες στην καλή χαρά. Το σημαντικό ήταν ότι επανήλθα και μάλιστα σε αυτό το κανάλι, στον Alpha. Φυσικά ήταν μια δικαίωση η επιστροφή μου, αλλά δεν ήταν μια εύκολη χρονιά. Ήταν μια χρονιά που νομίζω ότι εκμεταλλεύτηκα όλα τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερου, έκανα υπομονή, ήμουν κι επίμονη σε μια πολύ αξιοπρεπή και σταθερή στάση. Όλο αυτό το πράγμα το εκμεταλλεύτηκα για να γίνει ότι καλύτερο μπορούσε να γίνει για μένα. Πάντα με σεβασμό για τους ανθρώπους που με επέλεξαν, για τους ανθρώπους που μου ξαναέδωσαν μια ευκαιρία, έχοντας στο μυαλό μου να είμαι πάντα ευγνώμων.

Μπορεί με τον Παύλο Σταματόπουλο να μην μιλάω, αλλά όποτε βρεθούμε θα μιλήσουμε. Με τον Ευθύμη Ζησάκη επίσης το ίδιο. Και με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αν τύχει να τη δω μιλάμε κανονικά, αλλά όχι κάτι περισσότερο από αυτό», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Κατερίνα Καραβάτου: Ο γιος της μπήκε μέσα στην βαλίτσα! "Έκλαψε" μόλις τον είδε!

Ο γιος της Κατερίνας Καραβάτου, μπήκε μέσα στην βαλίτσα την οποία ήθελε να ετοιμάσει για Θεσσαλονίκη. "Έκλαψε" μόλις τον είδε.

Και όταν εννοούμε κλάματα, εννοούμε τα χιουμοριστικά, αφού η φωτογραφία που τον τράβηξε είναι πολύ αστεία. Όπως φαίνεται ο μικρός έχει πάρει το χιούμορ του Κρατερού Κατσούλη.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καραβάτου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία του Αρίωνα μέσα στην βαλίτσα και έγραψε στην λεζάντα της:

«Αρίωνα,θα κάνεις τη βαλίτσα για τη Θεσσαλονίκη? - Ναι μαμαααααα!!!!! (Έπρεπε προφανώς να είμαι πολύ πολύ πολύ πιο συγκεκριμένη...... είναι ξεκάθαρο.....!!!) Κλαίω....».

undefined