Έλενα Παπαρίζου: Έπεσαν οι υπογραφές! Το βήμα στη ζωή της που έφερε χαμόγελα!

Φωτογραφίες ντοκουμέντα!

Έλενα Παπαρίζου: Έπεσαν οι υπογραφές! Το βήμα στη ζωή της που έφερε χαμόγελα!

Έπεσαν οι υπογραφές για το βήμα που φέρνει ευτυχία στην Έλενα Παπαρίζου. Στις φωτογραφίες της τα χαμόγελα ήταν τεράστια που έφερε αυτό το γεγονός.

Η τραγουδίστρια φαίνεται πως διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή και τα ντοκουμέντα που κυκλοφόρησαν είναι η απόδειξη.

Η Έλενα Παπαρίζου, ανανέωσε το δισκογραφικό της συμβόλαιο με τη Minos EMI, a Universal Music Company και η χαρά της δεν περιγράφεται.

Έλενα Παπαρίζου: Δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα στον αέρα της εκπομπής! «Κατέληξα στο νευρολογικό»!

Το απόγευμα της Παρασκευής τραγουδίστρια και η Μαργαρίτα Μάτσα, διευθύνουσα σύμβουλος της Minos EMI, a Universal Music Company, συναντήθηκαν στα γραφεία της δισκογραφικής εταιρίας ανανεώνοντας τη συνεργασία τους.

Έλενα Παπαρίζου νέο βήμα

Έλενα Παπαρίζου τραγούδια

Έλενα Παπαρίζου: "Εκρηκτική" και πιο αδυνατισμένη από ποτέ! Όλοι κοιτούσαν αυτό που φορούσε στα πόδια της!

"Εκρηκτική" και πιο αδυνατισμένη από ποτέ η Έλενα Παπαρίζου στην πρεμιέρα της!! Όλοι κοιτούσαν αυτό που φορούσε στα πόδια της!

Το βράδυ του Σαββάτου στο Estate είχε πρεμιέρα του νέου σχήματος η τραγουδίστρια και στο πλευρό της βρέθηκαν ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος!

Οι τρεις καλλιτέχνες υπόσχονται εκρηκτικά βράδια από το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, ανεβάζοντας τον πήχη της διασκέδασης. Μαζί τους η Στεφανία Ρίζου. Τις χορογραφίες υπογράφει η Chali Jennings και μαέστροι είναι ο Κώστας Μηλιωτάκης και ο Αντώνης Χόνδρος. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Estate, (Ανδρονίκου 3, Αθήνα).

Ωστόσο η αρχή έγινε και τις εντυπώσεις έκλεψε περισσότερο το παπούτσι που επέλεξε να βάλει η τραγουδίστρια! Τις over the knee δαντελένιες μπότες που "έγλειφαν" εξαιρετικά τα καλλίγραμμα πόδια της! Πάρτε μια γεύση στις παρακάτω φωτογραφίες:

Έλενα Παπαρίζου: Έβαλε κόκκινη δερμάτινη φόρμα και «έκλεψε» τα βλέμματα!« Πανικός» στα καταστήματα....

Έλενα Παπαρίζου:

Έλενα Παπαρίζου:

Έλενα Παπαρίζου:

Έλενα Παπαρίζου:

Έλενα Παπαρίζου:

Έλενα Παπαρίζου:

Έλενα Παπαρίζου:

Έλενα Παπαρίζου: Ανέβηκε στη σκηνή με κόκκινο φόρεμα και "έλαμψε"! Ήταν κοντό και κοιτούσαν όλοι τα πόδια της!

Ανέβηκε στη σκηνή η Έλενα Παπαρίζου με κόκκινο φόρεμα και "έλαμψε"! Ήταν κοντό και κοιτούσαν όλοι τα πόδια της!

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε η συναυλία του ΟΠΑΠ για το "Make a Wish" και έκλεψε τις εντυπώσεις η εμφάνιση της τραγουδίστριας!

Στάθηκε στο πλευρό του Σάκη Ρουβά και το πλήθος παρέλυσε εντελώς! Η εμφάνισή της ήταν άκρως αισθησιακή και ταυτόχρονα κομψή αφού επέλεξε ένα κόκκινο φόρεμα με λάμψη το οποίο ήταν στο κατάλληλο ύψος για να τονίσει τα υπέροχα πόδια της.

Έλενα Παπαρίζου: Άλλαξε τελείως μαλλιά! Πιο κοντά από ποτέ!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από την βραδιά:

Έλενα Παπαρίζου: Ανέβηκε στη σκηνή με κόκκινο φόρεμα και

Έλενα Παπαρίζου: Ανέβηκε στη σκηνή με κόκκινο φόρεμα και