Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής δικαιώνεται! Τα 20.000 ευρώ και τα ταξίδια!

Του ζητούσε πίσω χρήματα για ρούχα, ταξίδια και δάνειό του!

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής δικαιώνεται! Τα 20.000 ευρώ και τα ταξίδια!

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής δικαιώνεται έπειτα από μεγάλη "διαμάχη"! Δεν θα πιστέψετε τι του ζητούσε! Τα 20.000 ευρώ και τα ταξίδια!

Του ζητούσε πίσω χρήματα για ρούχα, ταξίδια και δάνειό του!

Έξαλλος πασίγνωστος τραγουδιστής πάνω στην σκηνή! Δεν σταμάτησαν να τον χουφτώνουν!

Ο λόγος για τον Βασίλη Τερλέγκα, ο οποίος αισθάνεται πλέον δικαιωμένος, έπειτα από την απόφαση του δικαστηρίου, που απέρριψε την αγωγή πρώην φίλης του, η οποία είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη απαιτώντας να της καταβάλει ποσό που ξεπερνούσε τις 20 χιλιάδες ευρώ.

τραγουδιστής δικαιώνεται

Αφορμή αποτέλεσαν τα δανεικά, όπως η ίδια είχε υποστηρίξει με την αγωγή της που αφορούσαν προσωπικά έξοδα του καλλιτέχνη. Η ίδια είχε σχολιάσει πως ο τραγουδιστής ήταν ιδιαίτερα σπάταλος, με αποτέλεσμα να κάλυπτε αυτή τα έξοδά του.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν την άνοιξη του 2007, όταν η ίδια όπως ισχυρίστηκε θέλησε να τον βοηθήσει με τα έξοδα, ωστόσο το γεγονός πως δεν πήρε ποτέ πίσω τα λεφτά την οδήγησαν το 2015 στο να καταθέσει εξώδικο!

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής εξομολογείται: «Ο γιος μου έχει υποστεί bulling για...»!

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής εξομολογείται: «Ο γιος μου έχει υποστεί bulling για...»! Τι δήλωσε ο ίδιος σε πρωινή εκπομπή της Πέμπτης;

Μιλώντας τόσο για τον εαυτό του, όσο και για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε, δεν δίστασε να αναφερθεί και στα όσα έχει περάσει ο αγαπημένος του γιος!

Βαλάντης: Αυτός είναι ο κούκλος γιος του, που θα πάθετε πλάκα!

Ο λόγος για τον Βαλάντη, που μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και το OPEN TV. «Ο Βαλάντης δεν αλλάζει, έτσι γεννήθηκα, έτσι πορεύομαι. Δεν νομίζω πως άλλαξε απολύτως τίποτα η ύπαρξη αυτού του προβλήματος».

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής εξομολογείτε:


«Για λίγο καιρό αντιμετώπισε το bullying της παχυσαρκίας, κατάλαβε γρήγορα πως ζούμε δυστυχώς σε τέτοιο κόσμο, αδυνάτισε και έγινε ένα πολύ αθλητικό παιδί» πρόσθεσε για τον 16χρονο γιο του.

Ενώ συμπλήρωσε, «Θα πήγαινα κριτής σε τάλεντ σόου, ούτως ή άλλως έχω τόσες γνώσεις πάνω στη μουσική» συμπλήρωσε ο Βαλάντης.