Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το "μυστικό" μέρος που επισκέπτεται μετά τον θάνατο της γυναίκας του!

Το δικό του ησυχαστήριο!

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το

Αυτό είναι το "μυστικό" μέρος που επισκέπτεται ο Λάκης Λαζόπουλος μετά τον θάνατο της γυναίκας του! Όπως ο ίδιος λέει, αποτελεί το προσωπικό του ησυχαστήριο!

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή, χωρίς ενδοιασμούς!

Λάκης Λαζόπουλος: Η απίστευτη απάντηση για το βάρος ηθοποιού! "Έρχονται και μου λένε..."

Πες μου τι σε γλυκαίνει και τι σε μαλακώνει;

«Η Πάρος. Το σπίτι μου εκεί. Τα ξεχνάω όλα μόλις βρίσκομαι εκεί και το προσπαθώ να συμβαίνει όσο πιο συχνά γίνεται... Ηρεμώ, χαλαρώνω, γράφω, ζωγραφίζω, βλέπω φίλους».

Θα μπορούσες να ζήσεις για πάντα εκεί;

«Άνετα! Αν δεν είχα θέατρο, θα το έκανα».

Εκεί έχεις προχωρήσει και ένα άλλο βιβλίο που αφορά την πορεία σου μέχρι σήμερα και όσα έζησες και έπαθες στο σανίδι, Λάκη..

«Έχω προχωρήσει πολύ, αλλά θέλω να είμαι ήρεμος για να το βγάλω, μια και θα φέρει... αναταραχές με τις αλήθειες που γράφω».

Γράφεις τα πράγματα με το όνομα τους;

«Αλλιώς δεν έχει νόημα και το ξέρεις. Θα ενοχλήσει πολλούς το βιβλίο αυτό. Κυρίως αυτούς που τους ενοχλεί η αλήθεια», είπε στη Real.

Λάκης Λαζόπουλος: Χαμογελάει ξανά μετά το θάνατο της γυναίκας του! Η φωτογραφία ντοκουμέντο!

Χαμογελάει ξανά μετά το θάνατο της γυναίκας του ο Λάκης Λαζόπουλος! Δείτε εδώ τη φωτογραφία- ντοκουμέντο!

Ο αγαπημένος κωμικός πέρασε δύσκολες στιγμές με την απώλεια της συζύγου του Τασούλας, ωστόσο όπως όλα δείχνουν το χαμόγελο επανέρχεται σιγά σιγά στα χείλη του.

Λάκης Λαζόπουλος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο της συζύγου του!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Espresso", ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε σε σχολείο στη Βαρυμπόμπη και μίλησε σε μαθητές γυμνασίου σχετικά με την υποκριτική. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει το επάγγελμα του ηθοποιού, στις εμπειρίες που έχει αποκομίσει από τη μικρή και τη μεγάλη οθόνη αλλά και από το θέατρο ενώ δέχθηκε ερωτήσεις και από τους μαθητές.

Μεταξύ άλλων, οι μαθητές του γυμνασίου ρώτησαν τον Λάκη Λαζόπουλο σχετικά με το ποιος είναι ο δικός του αγαπημένος κωμικός αλλά και γιατί δεν γίνονται πια περισσότερες κωμικές ταινίες.

Όπως ανέφεραν οι άνθρωποι που βρέθηκαν στην εκδήλωση, ο ηθοποιός φαινόταν ιδιαίτερα χαρούμενος που ήρθε σε επαφή με παιδιά, τα οποία μάλιστα του ετοίμασαν και ένα αναμνηστικό βίντεο με τη ζωή του, κάτι που τον έκανε να συγκινηθεί ιδιαίτερα.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Λάκης Λαζόπουλος φωτογραφήθηκε με γονείς, δασκάλους και μαθητές οι οποίοι συγκεντρώθηκαν ενθουσιασμένοι γύρω από τον καλλιτέχνη!

λαζόπουλος σχολείο