Σίσσυ Χρηστίδου: Μίλησε ανοιχτά για την μεταγραφή της στον ΑΝΤ1 - «Δεν ήθελα κιόλας να φύγω...»!

Τι αποκάλυψε;

Σίσσυ Χρηστίδου: Μίλησε ανοιχτά για την μεταγραφή της στον ΑΝΤ1 - «Δεν ήθελα κιόλας να φύγω...»!

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε ανοιχτά για πρώτη φορά καθαρά, για την μεταγραφή της στον ΑΝΤ1. «Δεν ήθελα κιόλας να φύγω...», είπε μεταξύ άλλων.

Η παρουσιάστρια έκανε αποκαλύψεις στον αέρα της εκπομπής της για την εποχή που έφυγε από τον Alpha.

Αφορμή για να αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα, ήταν η δήλωση της Κατερίνας Καραβάτου για την σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά και για την εκπομπή της.

«Η Κατερίνα έχει ζήσει μια κατάσταση πολύ δυσάρεστη εκείνη την εποχή. Την εποχή που κόπηκε το “Κους Κους” ήταν και η εποχή που έφυγα εγώ από τον Alpha και πήγα στον ΑΝΤ1. Περάσαμε τότε όλοι ένα καλοκαίρι, εμείς ήμασταν στο “Μες στην καλή χαρά”, η Κατερίνα ήταν στο “Κους Κους”, και όλοι συζητούσαμε για το ποια από τις δύο εκπομπές θα κοπεί.

Και δεν εννοώ μόνο μιντιακά, αυτή η συζήτηση γινόταν και μεταξύ μας μέσα στο κανάλι, ξέραμε ότι μία από τις δύο εκπομπές θα κοπεί, ήταν θέμα μπάτζετ. Κι εγώ έτσι έφυγα και πήγα στον ΑΝΤ1 γιατί δεν σκόπευα να φύγω από το “Μες στην καλή χαρά”, δεν ήθελα κιόλας να φύγω, περνούσαμε πολύ ωραία.

Αλλά επειδή μέχρι και τον Σεπτέμβριο δεν υπήρχε απάντηση από το κανάλι, μας έλεγαν ότι δεν ξέρουν ποια θα κοπεί, ήταν κάτω από τη γερμανική διοίκηση το σύστημα. Κι έτσι τον Σεπτέμβριο πήγα σε άλλο κανάλι», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Σίσσυ Χρηστίδου: Μας έδειξε το σαλόνι του σπιτιού της! Ο καναπές της θα σας "παρει" τα μυαλά!

Η Σίσσυ Χρηστίδου μας έδειξε το σαλόνι του σπιτιού της και ο καναπές της πραγματικά θα σας «πάρει» τα μυαλά!

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πριν από λίγες ημέρες η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τα παιδιά της και τον καλό της φίλο και συνεργάτη Παύλο Σταματόπουλο στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Αυτήν την φορά η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από το σαλόνι της και είδαμε την τεράστια τηλεόραση που έχει, αλλά και δύο διαφορετικούς καναπέδες που μας «πήραν» τα μυαλά. Σίσσυ Χρηστίδου: Κοντά στα 80 ευρώ κάνει αυτό το μαύρο φόρεμά της! Θα μοιάζεις με μοντέλο όταν το φοράς...

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Σίσσυ Χρηστίδου παρουσιάστρια σπίτι σαλόνι