Μαίρη Συνατσάκη: Η φωτογραφία από το κρεβάτι της μόνο με τα... εσώρουχα! «Έκοψε» ανάσες!

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ!

Μαίρη Συνατσάκη: Η φωτογραφία από το κρεβάτι της μόνο με τα... εσώρουχα! «Έκοψε» ανάσες!

Η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία από το κρεβάτι της που είναι μόνο με τα... εσώρουχα και «έκοψε» ανάσες!

Η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Η Μαίρη Συνατσάκη αυτήν την φορά δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και μοίρασε «εγκεφαλικά»! Μαίρη Συνατσάκη: Απαντά σε αδιάκριτες ερωτήσεις και αποκαλύπτει τους άνδρες που έχουν περάσει από την ζωή της!

Η ίδια φωτογραφήθηκε ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, φορώντας μόνο τα εσώρουχά της και με βλέμμα που ανάβει «φωτιές»! Έτσι θέλησε να μας πει «καλό μήνα»!

Δείτε την φωτογραφία της:

Μαίρη Συνατσάκη: Έκανε την πρώτη αποκάλυψη για το «διαζύγιο» μετά από 12 χρόνια φιλίας!

Έκανε την πρώτη αποκάλυψη η Μαίρη Συνατσάκη για το «διαζύγιο» που πήρε μετά από 12 χρόνια φιλίας από τον Σπύρο Σαμοΐλη.

Η παρουσιάστρια μέσα από βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube αναφέρθηκε στο τέλος της σημαντικής για εκείνη σχέσης και στην αιτία που συνέβη αυτό.

Η Μαίρη Συνατσάκη, παραδέχτηκε η φιλία τους έχει όντως τελειώσει μετά από 12 ολόκληρα χρόνια και η ίδια εξήγησε πως δεν μπορεί να δώσει πολλές λεπτομέρειες για το «διαζύγιο» τους.

Μαίρη Συνατσάκη: Γίνεται "χείμαρρος" κατά του Γιώργου Λιάγκα! «Δεν είναι συγγνώμη, είναι επικοινωνιακή κωλοτούμπα»

Το μόνο που αποκάλυψε είναι πως η αιτία του χωρισμού ήταν πολύ σημαντική.

Μαίρη Συνατσάκη: Ξέσπασε δημόσια! «Θέλω λίγο περισσότερη αλήθεια»!

Η Μαίρη Συνατσάκη ξέσπασε δημόσια και είπε μεταξύ άλλων: «Θέλω λίγο περισσότερη αλήθεια»!

Η γνωστή παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια ασχολείται περισσότερο με τα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, τους προβληματισμούς της και τις σκέψεις της.

Η Μαίρη Συνατσάκη κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά είναι πολύ ευτυχισμένη έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της και γνωστό ηθοποιό, Αιμιλιανό Σταματάκη.

Μαίρη Συνατσάκη: Έριξε τηλεοπτική «βόμβα»! Αυτή είναι η νέα συνεργάτιδά της; (Βίντεο)

Η όμορφη youtuber έκανε μια διαφορετική ανάρτηση απ’ όσες μας έχει συνηθίσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Μαίρη Συναντσάκη έγραψε χαρακτηριστικά:

«Σκέφτομαι πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό τι γράφουμε, τι λέμε, πώς φτιάχνουμε την εικόνα μας εδώ και την σερβίρουμε ο ένας στον άλλο. Πόσο δέσμιοι αλγόριθμων και απόψεων είμαστε. Πόσο ταξιδεύουμε για την εμπειρία ή για την «καλή φωτογραφία». Πόσο γυμναζόμαστε για την υγεία ή το καλό το story. Πόσο βγαίνουμε για να δούμε ο ένας τον άλλον ή να δουν οι followers την πίστα. Τι λέμε; Τι αφήνουμε να φανεί. Τι ζούμε; Τι θέλουμε στα αλήθεια και τι νομίζουμε πώς έχουμε ανάγκη. Ποιοι είστε όλοι εσείς οι 600 κάτι χιλιάδες εδώ; Γιατί είστε εδώ; Θέλω να μιλήσω σε εσάς χωρίς αναδημοσιεύσεις. Μα δε γίνεται… Θέλω λίγο περισσότερη αλήθεια. Καληνύχτα άγνωστοι γνωστοί μου».

Δείτε την σχετική φωτογραφία: