Ασύλληπτη τραγωδία! Πέθανε 22χρονος γιος γνωστού αθλητή!

Δύσκολες ώρες...

Ασύλληπτη τραγωδία! Πέθανε 22χρονος γιος γνωστού αθλητή!

Ασύλληπτη τραγωδία για γνωστό αθλητή, που πέθανε ο 22χρονος γιος του!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος του 22χρονου αποδίδεται σε υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ο Terry Glenn Jr., ο γιος του άσου του αμερικανικού ποδοσφαίρου Terry Glenn, βρέθηκε νεκρός την Πέμπτη 28/11, το απόγευμα.

Ο 22χρονος βρισκόταν στο σπίτι γιορτάζοντας την ημέρα των ευχαριστιών με την οικογένεια και τους φίλους του στο Οχάιο, όταν βρέθηκε αναίσθητος στο πάτωμα του μπάνιου.

Ο τραγικός θάνατος του Glenn Jr. έρχεται σχεδόν δύο χρόνια μετά την ημέρα που ο πατέρας του σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα κατά τη διάρκεια ταξιδιού μετά από έναν αγώνα της ομάδας του, τους Dallas Cowboys στις 20 Νοεμβρίου 2017.

Νωρίτερα την Πέμπτη ο Glenn Jr. έγραψε μια σειρά από συναισθηματικά tweets για το πόσο του έχει λείψει η περίοδος των εορτών με τον αδικοχαμένο πατέρα του.

Θρήνος για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή! Πέθανε η 2χρονη κόρη του από...

Θρήνος για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή! Πέθανε η 2χρονη κόρη του από...

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής έχασε τη δύο χρονών κορούλα του το βράδυ της Παρασκευής (29/11) εξαιτίας ενός ιού.

Ο λόγος για τον τον πρώην επιθετικό της Άρσεναλ και νυν της Μπρίστολ Σίτι, Μπενίκ Αφόμπε.

ποδοσφαιριστής νεκρή κόρη

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οργανισμός της μικρής Αμόρα είχε προσβληθεί από σοβαρή μόλυνση και αμέσως εισήχθη στο νοσοκομείο για να δεχθεί την απαραίτητη φροντίδα. Το 2χρονο κοριτσάκι όμως δεν τα κατάφερε λόγω επιπλοκών και «έφυγε» από την ζωή!

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής νίκησε τον καρκίνο και επιστρέφει στα γήπεδα!

Γνωστός Έλληνας ποδοσφαιριστής μιλάει για τον θάνατο του αδερφού του και «ραγίζει» καρδιές! (Βίντεο)

Γνωστός Έλληνας ποδοσφαιριστής μιλάει για τον θάνατο του αδερφού του και «ραγίζει» καρδιές! Αποκάλυψε τα πάντα σε βίντεο της Χριστίνας Βραχάλης!

O ποδοσφαιριστής έχει πλέον μετακομίσει στο Βουκουρέστι, ωστόσο το περασμένο καλοκαίρι πέρασε δύσκολες στιγμές, όταν έχασε τον αδερφό του, ο οποίος ήταν μόλις 38 ετών!

Σοκ με κορυφαίο ποδοσφαιριστή! Συνελήφθη σε κύκλωμα ναρκωτικών!

Ο λόγος για τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά τον χαμό του αδερφού του, ενώ δεν δίστασε να ευχαριστήσει τη σύντροφό του Μαρία Αντωνά!

Έλληνας ποδοσφαιριστής θάνατος

«Δίνω τα πάντα για τους ανθρώπους που είναι γύρω μου. Ο θάνατος του αδερφού μου ήταν ξαφνικός. Η αλήθεια είναι πως ήταν πολύ δυνατό σοκ για όλη την οικογένεια. Αλλά αυτές είναι επιλογές που κάνει ο Θεός. Κανένας άλλος δεν ξέρει πότε και τι θα γίνει. Αυτό επέλεξε και αυτό σεβόμαστε. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Η ψυχολογία μου ήταν πολύ χάλια γιατί ήμουν και μακριά. Δεν ήμουν εδώ να στηρίξω τη μάνα μου, να στηρίξω τον πατέρα μου που και αυτός τώρα περνάει πολύ δύσκολα. Αλλά με βοήθησε πάρα πολύ το ποδόσφαιρο, οι προπονήσεις. Με στήριξε πάρα πολύ η κοπέλα μου, κυρίως ψυχολογικά. Ήταν δίπλα μου, εκεί. Πάντα βράχος. Την ευχαριστώ πολύ για αυτό».