Άλκηστις Μαραγκουδάκη: Ξέσπασε δημόσια λίγες μέρες μετά τον θάνατο που την «τσάκισε»!

Το μακροσκελές κείμενο!

Άλκηστις Μαραγκουδάκη: Ξέσπασε δημόσια λίγες μέρες μετά τον θάνατο που την «τσάκισε»!

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη ξέσπασε δημόσια λίγες μέρες μετά τον θάνατο που την «τσάκισε»!

Η ίδια βιώνει από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, καθώς πριν 40 μέρες έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος της πατέρας.

Με αφορμή ορισμένα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια.

Έτσι, έγραψε χαρακτηριστικά σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

«40 ημέρες σήμερα χωρίς τον πατέρα μου. 40 μέρες μετά, μέσα στη σκοτεινιά της απώλειας ήταν όμορφο που όλες μαζί σήμερα οι αδελφές βρεθήκαμε και πάλι να τον τιμήσουμε. Την ψυχή του σπιτιού μας που χάθηκε. Τον πιο άξιο πατέρα τον μοναδικό επιστήμονα που μόνο περήφανες μας έκανε. Αυτός ο άνθρωπος μας έμαθε να μην ασχολούμαστε με φτήνιες. Δυστυχώς, μία τέτοια έζησα σήμερα με ένα ακόμη σενάριο που με αφορά. Και αφορά στη δουλειά μου. Δυστυχώς, κάποιοι δε σεβάστηκαν ούτε εμένα, ούτε την πορεία και την ιστορία μου. Αλλά το χειρότερο ούτε τον θάνατο του πατέρα μου. Δεν κουραστήκατε να γράφετε; Αν με γνωρίζατε λίγο θα ξέρατε πως δε θα έβαζα ποτέ κάποιον να γράψει για μένα. Πόσο μάλλον τώρα που το πένθος ε έχει γονατίσει. Κρίμα. Σας λυπάμαι».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Άλκηστις Μαραγκουδάκη θάνατος πατέρα

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη "αδειάζει" δημόσια την Ελεονώρα Μελέτη! Η αποκάλυψη για το παρασκήνιο της λήξης συνεργασίας της με τον ΣΚΑΙ (βίντεο)

Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για τη λήξη της συνεργασίας της Ελεονώρας Μελέτη από τον Σκάι. Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, διευθύντρια προγράμματος του σταθμού, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, και δεν δίστασε να απαντήσει, στα όσα η παρουσιάστρια είχε προσάψει στον τηλεοπτικό σταθμό.

Επειδή άλλαξαν πάρα πολλά δεδομένα από το καλοκαίρι, που σχεδιάσαμε το πρόγραμμα, και η κυρία Μελέτη ήθελε να κάνει infotainment, αυτό δεν ήταν στα δικά μας τα σχέδια, στον επανασχεδιασμό του προγράμματος. Της είχε γίνει πρόταση, αλλά το πρόγραμμα άλλαξε άρδην.

Είχαμε συζητήσει όλες τις περιπτώσεις, τι θα έκανε, αν δεν έκανε infotainment. Ήθελε να το κάνει από πέρυσι. Ο σταθμός δεν έβγαλε ανακοίνωση, γιατί άλλαξε σχέδια, δεν χρειάζεται να βγάλει ανακοίνωση για κάθε αλλαγή. Ήταν μια κακιά στιγμή!" είπε η κ. Μαραγκουδάκη, αφήνοντας ξεκάθαρα τις αιχμές της εναντίον της παρουσιάστριας.

Αμέσως μετά, η Κατερίνα Καινούργιου επεσήμανε ότι οι χέσεις της με την Μελέτη ήταν καθαρά επαγγελματικές, ενώ η Δήμητρα Παυλάτου τόνισε ότι απάντησε σωστά. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί: