Δύσκολες ώρες για την Άλκηστη Μαραγκουδάκη! Ο θάνατος που την «τσάκισε»!

Πένθος για την σιδηρά κυρία των media!

Δύσκολες ώρες για την Άλκηστη Μαραγκουδάκη! Ο θάνατος που την «τσάκισε»!

Δύσκολες ώρες για την Άλκηστη Μαραγκουδάκη, αφού ένας θάνατος που την «τσάκισε»! Τι έχει συμβεί;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη είναι σε πένθος, καθώς πριν από λίγες ώρες έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος της πατέρας.

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη "αδειάζει" δημόσια την Ελεονώρα Μελέτη! Η αποκάλυψη για το παρασκήνιο της λήξης συνεργασίας της με τον ΣΚΑΙ (βίντεο)



Πρόκειται για τον Σταύρο Μαραγκουδάκη, ο οποίος ήταν γιατρός και έπασχε τα τελευταία χρόνια από Αλτσχαϊμερ.

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη έναν περίπου μήνα πριν, είχε ανεβάσει στο Facebook μια συγκινητική φωτογραφία με τον πατέρα της και του είχε ευχηθεί «χρόνια πολλά» για τα γενέθλιά του. Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Δύσκολες ώρες για την Άλκηστη Μαραγκουδάκη! Ο θάνατος που την «τσάκισε»!

Σπαράζει καρδιές η Κατερίνα Χέλμη! Οι δύσκολες ώρες μετά το θάνατο!

Σπαράζει καρδιές η ηθοποιός, Κατερίνα Χέλμη. Περνάει δύσκολες ώρες μετά τον θάνατο του συζύγου της.

Ο Κωνσταντίνος Σβολόπουλος, έφυγε από τη ζωή στις 13 Αυγούστου και η οικογένεια του βυθίστηκε στο πένθος.

Για την Κατερίνα Χέλμη, ήταν από τις μεγαλύτερες απώλειες, αφού ο σύζυγός της ήταν ο εφηβικός της έρωτας και όλη της η ζωή.

Μιλώντας με σπασμένη φωνή στην espresso και τον Νίκο Νικόλιζα δήλωσε: «Μου λείπει ο άντρας μου. Μου λείπει πολύ. Και πονάω για τη φυγή του. Αυτό θέλω να γράψεις. Ό,τι και να πω είναι λίγο. Θέλω να κρατήσω όλα αυτά που έζησα για μένα. Μου λείπει η αύρα του από το σπίτι. Μου λείπουν τα πάντα. Γυρίζω μέσα στο σπίτι και μου λείπει. Τι να σου πω, δεν έχω λόγια πλέον».

Κατερίνα Χέλμη σύζυγος θάνατος

Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Παπαϊωάννου!

Ο κορυφαίος οινοποιός Αθανάσιος Παπαϊωάννου, ένας θρύλος της οινικής ιστορίας της Νεμέας, άλλα και της Ελλάδος έφυγε από τη ζωή.

Η Νεμέα απόλεσε ένα μεγάλο κεφάλαιο από τον πολιτισμό, την παράδοση και την ψυχή της στο πρόσωπο ενός ανθρώπου που για πολλά χρονιά υπήρξε η σημαία και η αίτια της αναπτυξιακής της προοπτικής. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 5 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα στην Αρχαία Νεμέα. Θρήνος: Πέθανε ο Takis!

Ο Θανάσης Παπαϊωάννου ήταν ένας από τους πρώτους «μικρούς παραγωγούς». Η σοδειά του 1981 έδωσε το πρώτο εμφιαλωμένο κρασί με το όνομά του -μέχρι τότε βρισκόταν πίσω από μερικά από τα πιο πετυχημένα ελληνικά κρασιά.

Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Παπαϊωάννου

Πέθανε ο Σταμάτης Φιλίππου!

Πέθανε ο γνωστός Βολιώτης dj, Σταμάτης Φιλίππου!

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει στον Βόλο ο θάνατός του αφού ήταν ένας από τους γνωστότερους dj της πόλης.

Τραγωδία στη Λαμία! Ο πατέρας προσπαθούσε να σώσει τον γιο του! Πότε θα γίνει η κηδεία του παιδιού;

Πέθανε ο Σταμάτης Φιλίππου!

Ο Σταμάτης Φιλίππου είχε συνδέσει το όνομά του με τη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης, έχοντας παίξει στα πιο in και γνωστά στέκια του Βόλου. Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα προσβλήθηκε από την επάρατη νόσο. Έδωσε την άνιση μάχη με το θάνατο μέχρι την τελευταία στιγμή, αλλά δυστυχώς λύγισε.