Λευτέρης Πετρούνιας: Τα πιο ξεχωριστά γενέθλια της ζωής του και η αναφορά του για το χειρουργείο!

Πόσο χρονών έγινε;

Λευτέρης Πετρούνιας: Τα πιο ξεχωριστά γενέθλια της ζωής του και η αναφορά του για το χειρουργείο!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας φέτος έζησε τα πιο ξεχωριστά γενέθλια της ζωής του, αλλά έκανε μια αναφορά του για το χειρουργείο!

Ο γνωστός Ολυμπιονικής εχθές είχε τα γενέθλια του και τα γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο, μαζί με την αγαπημένη του Βασιλική Μιλλούση και τη νεογέννητη κόρη του!

Ο Ολυμπιονίκης έκλεισε τα 29 και μοιράστηκε μία οικογενειακή φωτογραφία με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Facebook, την οποία συνόδεψε με μία συγκινητική λεζάντα.

Βασιλική Μιλλούση- Λευτέρης Πετρούνιας: Ο "χαζομπαμπάς" αγκαλιά με τη νεογέννητη κορούλα του!

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Έφυγε το 28 (ευτυχώς)!!! Με χειρουργείο, αποκατάσταση, έντονες στιγμές, ατυχίες (αθλητικές). Παντρεύτηκα και στο τέλος με το ομορφότερο γεγονός της ζωής μου. Τα 29 λοιπόν με βρίσκουν Υγιή, Ευτυχισμένο, Πανέτοιμο και με ένα θαύμα στα χέρια μου. Τι καλύτερο. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές και την στάση σας απέναντι μου».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Λευτέρης Πετρούνιας Μιλλούση γενέθλια

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Στόλισαν για τα πρώτα Χριστούγεννα της μπέμπας! Υπερπαραγωγή!

Επιτέλους! Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας στόλισαν για τα πρώτα Χριστούγεννα της μπέμπας και το σπίτι έγινε... υπερπαραγωγή!

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής τους μιας και πριν από λίγο καιρό έφεραν στη ζωή την αγαπημένη τους κόρη.

Λευτέρης Πετρούνιας: Αποκάλυψε το όνομα της κόρης του! Το δώρο που τον "πρόδωσε"...

Με τις γιορτές να πλησιάζουν, οι δύο αθλητές θέλησαν να φέρουν τα Χριστούγεννα στο σπίτι τους και να στολίσουν. Η αγαπημένη μανούλα μοιράστηκε ένα σωρό φωτογραφίες μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram και μας έδειξε εικόνες από το στολισμένο σπίτι τους.

Μιλλούση στολισμοίΠετρούνιας στολισμοίundefinedΣτολισμοί μιλλούση και πετρούνιας

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Που βρέθηκαν λίγο μετά την γέννηση της κόρης τους; Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Που βρέθηκαν η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας λίγο μετά την γέννηση της κόρης τους; Είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Το ερωτευμένο ζευγάρι βιώνει αδιαμφισβήτητα την καλύτερη περίοδο της ζωής του αφού πριν λίγες μέρες γεννήθηκε η κορούλα τους.

Έτσι, φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά για τους δυο τους αφού στη συντροφιά τους θα έχουν το νεογέννητο μωράκι τους.

Οι δυο τους αρχίζουν σιγά σιγά και μπαίνουν σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς, αφού οι δυο τους επισκέφτηκαν κατάστημα με χριστουγεννιάτικα προκειμένου να στολίσουν το σπίτι τους.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης δημοσίευσε μια φωτογραφία της Βασιλικής Μιλλούση στον προσωπκό λογαριασμό του στο Instagram και έδειχνε πως είχε γεμίσει το καρότσι των αγορών τους.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

« Ήθελε να πάρει κάτι να στολίσει είπε».

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Βασιλική Μιλλούση Λευτέρης Πετρούνιας