Σίσσυ Χρηστίδου: Πρώτη φορά βλέπουμε όλο το σαλόνι της! Είναι φωτογραφία από το σπίτι που είχε με τον Θοδωρή Μαραντίνη!

Βίλα τουλάχιστον!

Σίσσυ Χρηστίδου: Πρώτη φορά βλέπουμε όλο το σαλόνι της! Είναι φωτογραφία από το σπίτι που είχε με τον Θοδωρή Μαραντίνη!

Πρώτη φορά βλέπουμε όλο το σαλόνι της Σίσσυς Χρηστίδου! Είναι φωτογραφία από το σπίτι που είχε με τον Θοδωρή Μαραντίνη πριν τον χωρισμό!

Η παρουσιάστρια του OPEN μπορεί εδώ και πάρα πολύ καιρό να μην μαζί με τον τραγουδιστή, όμως, όπως όλοι γνωρίζουμε η σχέση τους είναι άριστη.

Πρόσφατα δημοσίευσε ένα βίντεο στο μεγαλοκάναλό της - όπως λέει και η ίδια - στο Youtube και μέσα σε αυτό είδαμε κάποια πλάνα από το σπίτι της όταν συγκατοικούσε με τον πρώην άντρα της!

Σίσσυ Χρηστίδου: «Βόμβα»! Με αυτόν διατηρούσε σχέση πριν τον Θοδωρή Μαραντίνη!

Οι αναδρομές στο παρελθόν της μας έκαναν να ξεκλέψουμε κάποιες ματιές από το σπίτι τους κι αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι ήταν σαν πραγματική βίλα...

Χρηστίδου σπίτι

Αν ρίξετε μια ματιά στο βίντεο παρακάτω θα δείτε κι άλλα πλάνα μέσα από το συγκεκριμένο σπίτι αλλά και από το νέο της, αφού μετά τον χωρισμό, όπως έγινε γνωστό, μετακόμισε!

Σίσσυ Χρηστίδου: Μίλησε στον αέρα της εκπομπή της για τον Θοδωρή Μαραντίνη και...

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στον αέρα της εκπομπή της για τον Θοδωρή Μαραντίνη και... Τι αποκάλυψε;

Η γνωστή παρουσιάστρια με αφορμή μία συζήτηση που είχε με την καλεσμένη της, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, στην εκπομπή της στο Open έκανε μια αναφορά στον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη.

Συγκεκριμένα όταν η ηθοποιός περιέγραψε ένα περιστατικό, όπου η μεγάλη της κόρη δεν την άφησε να βγει στη σκηνή σε μία από τις συναυλίες της, επειδή φοβόταν τον κόσμο, η Σίσσυ Χρηστίδου πήρε το λόγο και είπε χαρακτηριστικά:

«Αυτό το καταλαβαίνω, γιατί το έχω ζήσει κι εγώ με τα παιδιά μου. Δεν είναι το καλύτερό τους, όταν ο μπαμπάς τους βγαίνει στη σκηνή».

Σίσσυ Χρηστίδου: Μίλησε ανοιχτά για την μεταγραφή της στον ΑΝΤ1 - «Δεν ήθελα κιόλας να φύγω...»!