Πρωινό: Ήρθαν τα Χριστούγεννα στο πλατό! Τέτοιο στολισμό δεν έχει ξανακάνει άλλη εκπομπή!

"Μύρισε" γιορτές!

Πρωινό: Ήρθαν τα Χριστούγεννα στο πλατό! Τέτοιο στολισμό δεν έχει ξανακάνει άλλη εκπομπή!

Ήρθαν τα Χριστούγεννα στο πλατό της Φαίης Σκορδά! Τέτοιο στολισμό δεν έχει ξανακάνει άλλη εκπομπή! Το Πρωινό ξεπέρασε κάθε όνειρο μικρών και μεγάλων, όσον αφορά το γιορτινό κλίμα!

Η παρουσιάστρια, πιο λαμπερή από ποτέ καταδέχθηκε τις γιορτές και τον Δεκέμβριο με ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα!

Το πρωινό: Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με τον γιο της στην εκπομπή! Η απίστευτη αντίδραση της Λίτσα Πατέρα!

Κάθε γωνιά στο πλατό ήταν στολισμένη με ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Το υπέρλαμπρο δέντρο ήταν αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ και ο στολισμός γύρω από το τραπέζι ήταν φανταστικός. Το σκηνικό θύμιζε παραμύθι με "χιόνια" να διακοσμούν όλο το μέρος και μικρά αγγελάκια να ξεπροβάλλουν δεξιά και αριστερά.

Μικρά και μεγάλα σπιτάκια, καρυοθραύστες μπαλαρίνες, μέχρι και κανονικό τζάκι θέλησε να βάλει η παραγωγή, ώστε να δημιουργήσει το τέλειο κλίμα Χριστουγέννων και τα κατάφερε!

Όπου και να κοιτάξει κανείς, θα νομίζει πως βρίσκεται είτε στο χωριό του Άγιου Βασίλη, είτε στο ίδιο του το σπίτι! Οι παρουσιαστές μπήκαν θερμά στην εκπομπή, χειροκροτώντας το στούντιο για τον κόπο τους και το υπέροχο αποτέλεσμα που μας χάρισαν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Το Πρωινό: Η "επική" πρόκληση από τον Νίκο Μουτσινά! Τι έβαλε την παρουσιάστρια να κάνει on air;

Η "επική" πρόκληση από τον Νίκο Μουτσινά στο Πρωινό! Τι έβαλε την παρουσιάστρια να κάνει on air;

Το Challenge που αποδέχτηκε η Φαίη Σκορδά!

Το πρωινό: Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με τον γιο της στην εκπομπή! Η απίστευτη αντίδραση της Λίτσα Πατέρα!

Ο παρουσιαστής την προκάλεσε να κάνει on camera το Loquita Challenge και αυτό ακριβώς έκανε και η Σκορδά! Η παρουσιάστρια μετά τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Νίκο Μουτσινά, σηκώθηκε μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και άρχισε να χορεύει στους ρυθμούς της Ελένης Φουρέιρα.

Φυσικά και ξεσήκωσε τόσο το πλατό, όσο και το κοινό της!

Το Πρωινό: Γέλια μέχρι δακρύων! Τι είδαν στον αέρα και πάθανε πλάκα;

Γέλια μέχρι δακρύων είδαμε να "ρίχνουν" όλοι στο πλατό στο Πρωινό. Τι είδαν στον αέρα και πάθανε πλάκα πάνελ και παρουσιάστρια;

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έφυγε από το τραπέζι και έπεσε στον καναπέ, ενώ η Φαίη Σκορδά γύρισε την πλάτη στην κάμερα.

Αυτό συνέβη όταν βγήκε σε ζωντανή σύνδεση ο Χρήστος Νέζος από στον Ληθαίο ποταμό στα Τρίκαλα. Χαμός στο Πρωινό! Δείτε την κούκλα ανιψιά της παρουσιάστριας!

Εκεί που μιλούσε ο δημοσιογράφος,ξαφνικά είδαμε από πίσω του τον Άη Βασίλη και τότε ήταν που οι συνεργάτες στο πλατό ξέσπασαν σε γέλια.

«Τι γελάτε; Εδώ τα Τρίκαλα είναι η πρωτεύουσα του Άη Βασίλη», τους είπε και δεν μπορούσαν να σταματήσουν να γελάνε.

Το Πρωινό