Νίκος Μουτσινάς: «Έσπασε» την πίστα στο πλευρό της γυναίκας που τον «τρέλανε»! Δείτε τα πλάνα...

Έχει «αμαρτήσει» μαζί της!

Νίκος Μουτσινάς: «Έσπασε» την πίστα στο πλευρό της γυναίκας που τον «τρέλανε»! Δείτε τα πλάνα...

Ο Νίκος Μουτσινάς «έσπασε» την πίστα στο πλευρό της γυναίκας που το «τρέλανε»! Δείτε τα πλάνα...

Ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε να διασκεδάζει εχθές σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και έβαλε «φωτιά» στην πίστα με τον χορό του!

Ο Νίκος Μουτσινάς πήγε στο νυχτερινό κέντρο και άκουσε την Λένα Ζευγαρά, αυτήν την γυναίκα που τον έχει «τρελάνει» με το τραγούδι «Αμάρτησα».

Νίκος Μουτσινάς: "Είναι ψέμα!" - Η απίστευτη "έκρηξη" στις κάμερες όταν τον ρώτησαν για το OPEN! Βίντεο...

Εκεί, μαζί με την Ματίνα Νικολάου ή γνωστή σε όλους «Βάνια» ανέβηκαν στην πίστα και χόρευαν ασταμάτητα το τραγούδι που κάθε φορά που το βάζει ο Ανδρέας στην εκπομπή του γίνεται πανικός.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Νίκος Μουτσινάς: Αυτή τη μέθοδο ακολούθησε και άλλαξε ριζικά την ζωή του! Αποκάλυψη...

Ο Νίκος Μουτσινάς αυτή την μέθοδο ακολούθησε και άλλαξε ριζικά την ζωή του. Την αποκάλυψη την είχε κάνει ο ίδιος σε συνέντευξη του.

Είναι από τους παρουσιαστές που έχει πολύ ενέργεια στην εκπομπή του και δεν τον έχουμε δει ποτέ στεναχωρημένο η "κατσουφιασμένο".

O Νίκοις Μουτσινάς είχε μιλήσει στο Τηλέραμα και την Αθηνά Ζαχαράκη και αποκάλυψε που έχει βρει όλη αυτή την ενέργεια.

Όλη αυτή την ενέργεια λοιπόν από πού τη βρήκες και την άντλησες;

«Για να μπορέσω να φτάσω σε αυτή την κατάσταση, έκανα ένα πολύ δυνατό προσωπικό ψάξιμο, αλλάζοντας τις εντολές που έδινα στον εγκέφαλό μου. Αλήθεια! Λέγεται NLP, κάνει διαφορετική δουλειά από τον ψυχολόγο και είναι μια ισχυρή μέθοδος, που χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της προσωπικής ανάπτυξης και την ώθηση προς την προσωπική μεταμόρφωση».

Έπαιξε ρόλο και η αλλαγή καναλιού; Πώς νιώθεις στον ΣΚΑΪ;

«Στην Ελλάδα δεν έχουμε και πολλά κανάλια, παρ’ όλα αυτά δεν είχα δουλέψει ποτέ στον ΣΚΑΪ. Είχε λοιπόν ένα έξτρα ενδιαφέρον για μένα αυτή η πρόκληση. Να δουλέψω σε ένα κανάλι που κάνει μια αλλαγή και επίσης μια στροφή προς τη μυθοπλασία. Μου άρεσε λοιπόν να ενταχθώ σε αυτή την προσπάθεια. Δεν είχε κιόλας παρόμοια εκπομπή. Οπότε έγιναν οι σχετικές κουβέντες, που δεν είχαν όμως να κάνουν με το οικονομικό αντάλλαγμα, αλλά με το κομμάτι της εμπιστοσύνης και της ασφάλειας, που για μένα παίζουν βασικό ρόλο».

Από τα σχόλια που έχεις κάνει στην εκπομπή εδώ και δύο χρόνια, έχεις ποτέ σκεφτεί πως ίσως στενοχώρησες κάποιον;

«Είναι πολύ πιθανό! Όχι βέβαια σε βαθμό τραγικό, αλλά σίγουρα μια δυο φορές κάτι θα μου έχει ξεφύγει. Μπορεί, ας πούμε, να μην ήξερα μια κατάσταση και να είπα κάτι για πλάκα. Επειδή όμως ο άλλος δεν ήταν στα καλύτερά του, να στενοχωρήθηκε. Τέτοια περιστατικά όμως πιστεύω πως είναι πολύ λίγα και σίγουρα δεν ήταν από πρόθεση».