GNTM: Η σημερινή δοκιμασία θα φέρει... απογοήτευση και μια αποχώρηση που θα φέρει κλάματα!

Τι θα δούμε απόψε; Spoiler alert!

GNTM: Η σημερινή δοκιμασία θα φέρει... απογοήτευση και μια αποχώρηση που θα φέρει κλάματα!

Η σημερινή δοκιμασία του GNTM θα φέρει απογοήτευση στους κριτές για ορισμένες κοπέλες. Μάλιστα, μια αποχώρηση θα φέρει κλάματα.

Τα κορίτσια αρχικά θα πρέπει να φωτογραφηθούν σε beauty shots, αφού βουτήξουν σε ένα δοχείο με νερό με σκοπό να πιάσουν μήλα.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί αναλαμβάνει καθήκοντα φωτογράφου και τις απαθανατίζει με το φρούτο στο στόμα. Οι νικήτριες της φωτογράφησης θα απολαύσουν έξοδο για cocktail μαζί με καλεσμένο έκπληξη.

GNTM: Αυτές οι παίκτριες θα κουνήσουν... λευκό μαντήλι την ερχόμενη εβδομάδα!

Στη δοκιμασία αποχώρησης, μεταμορφώνονται σε εκδοχές σύγχρονης Εύας στον Παράδεισο, παρέα με τον Αδάμ. Mόνο με εσώρουχα, σε τόσο στενή επαφή με έναν άντρα μοντέλο και με βασικό ζητούμενο την αθωότητα, δυσκολεύουν ακόμα και κορίτσια.

Μια αποχώρηση απόψε θα φέρει κλάματα ξανά στο πλατό!

Όλη η αλήθεια για την πραγματική ηλικία της Κάτιας από το GNTM! Δηλώνει 22 αλλά είναι...

Δηλώνει 22 αλλά είναι... Όλη η αλήθεια για την πραγματική ηλικία της Κάτιας από το GNTM! Όπως φαίνεται η ίδια λέει ψέματα για τα πόσα έχει κλείσει!

Το μεγάλο φαβορί του ριάλιτι μοντέλων, όταν μπήκε στο σπίτι, δήλωσε πως είναι 22 ετών. Η ίδια ωστόσο φαίνεται πως κρύβει μερικά χρόνια!

GNTM: Αυτές οι παίκτριες θα κουνήσουν... λευκό μαντήλι την ερχόμενη εβδομάδα!

Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται πως κρύβει 2 χρόνια, καθώς πριν από έναν χρόνο δήλωνε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως κλείνει τα 23!

Δείτε το βίντεο με την σχετική αποκάλυψη.

GNTM: Ποια παίκτρια «έκραξε» άγρια η Κάτια;! «Είναι 1.50 και 30 χρονών»! (Βίντεο)

Η Κάτια στο σημερινό επεισόδιο του GNTM ποια παίκτρια «έκραξε» άγρια; Είπε μεταξύ άλλων «είναι 1.50 και 30 χρονών»!

Το ριάλιτι μόδας του Star όσο περνάει ο καιρός όλο και πιο ανταγωνιστικό και σκληρό γίνεται κι αυτό αποδεικνύεται όλο και περισσότερο στα επεισόδια!

Η Κάτια, όταν είδε να μπαίνει στο σπίτι η Πόπη. «Αν δεν κάνω λάθος είναι και μια κοπέλα, μιας άλφα ηλικίας και ύψους. Αυτός είναι ένας περίεργος συνδυασμός. Ας έρθει να δοκιμάσιε τη γλύκα. Δε θα κρατήσει πολύ. Τι ρε φίλε; Είναι 1.50 και 30 χρονών». GNTM - Spoiler: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο; Οι δυσκολίες και τα νεύρα των κοριτσιών!
Δείτε το σχετικό βίντεο:
TAGS