Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Τράβηξε» την αδερφή της φωτογραφία! Με την ομορφιά της πάθαμε πλάκα!

Είναι πανέμορφη!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Τράβηξε» την αδερφή της φωτογραφία! Με την ομορφιά της πάθαμε πλάκα!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη «τράβηξε» την αδερφή της φωτογραφία και με την ομορφιά της πάθαμε πλάκα. Όπως φαίνεται αυτό είναι, οικογενειακή υπόθεση.

Η δημοσιογράφος έχει αδυναμία στην οικογένεια της και στον ελεύθερο χρόνο της, της αρέσει να περνάει διάφορες στιγμές μαζί τους.

Μάλιστα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με την αδερφή της, Ιωάννα είναι πολύ κοντά και εκτός από αδερφές είναι και καλές φίλες.

Πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της αδερφή της, την ώρα που έτρωγε και πάθαμε πλάκα με το πόσο όμορφη είναι.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Αποκάλυψε τι είναι αυτό που τον ενοχλεί στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη αδερφή

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η φωτογραφία μέσα από το σπίτι της! Έδειχνε τον Βασάλο αλλά το μάτι μας έπεσε στον καναπέ!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι της και η ίδια μας έδειχνε τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο, αλλά το μάτι μας έπεσε στον καναπέ τους!

Η γνωστή παρουσιάστρια του AlphaTv είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αυτήν την φορά μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα με ένα Instastory δημοσίευσε μια φωτογραφία από το σαλόνι του σπιτιού της θέλοντας να μας δείξει τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ωστόσο το μάτι μας δε θα μπορούσε να μην πέσει πάνω στο τεράστιο σαλόνι της και συγκεκριμένα πάνω στον μεγάλο και βολικό καναπέ της. Κωνσταντίνος Βασάλος: Αποκάλυψε τι είναι αυτό που τον ενοχλεί στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Κωνσταντίνος Βασάλος σπίτι

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έχει δίδυμη "αδερφή"! Το μόνο διαφορετικό είναι ότι δεν πήγε ποτέ στο Survivor!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει δίδυμη "αδερφή" και της την σύστησε η Ναταλία Γερμανού.Το μόνο διαφορετικό που έχουν, είναι πως εκείνη δεν πήγε ποτέ στο Survivor.

Η δημοσιογράφος όπως φαίνεται έχει... ανταγωνίστρια, καθώς όπως θα δείτε στην φωτογραφία μοιάζουν πολύ μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία κοπέλας, η οποία είναι φτυστό αντίγραφο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο ενώ μοιάζουν αρκετά και στα μαλλιά τους.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη δίδυμη