GNTM - Mega spoiler: Ποια προηγείται στην ψηφοφορία του τελικού;

Προσοχή, ακολουθεί Spoiler!

GNTM - Mega spoiler: Ποια προηγείται στην ψηφοφορία του τελικού;

Mega spoiler έγινε για το GNTM και τον τελικού του ριάλιτι. Ποια από τα κορίτσια που έχουν μείνει στην τριάδα, προηγείται στην ψηφοφορία;

Ο τελικός πλησιάζει και μόνο τρία κορίτσια ήταν δυνατά και έφτασαν μέχρι το τέρμα. Δυο ονόματα που ήταν φαβορί από την αρχή, ενώ ένα δεν το περίμενε κανείς.

Κάτια Ταραμπάνκο, Άννα Μαρία Ηλιάδη και Κέισι Μίζιου θα «μονομαχήσουν» μπροστά στο φακό για να κερδίσουν τον τίτλο.

Η πρώτη κοινή έξοδος της Ασημίνας του GNTM με τον Νώντα Παπαντωνίου! Βίντεο - ντοκουμέντο που τους "μαρτυράει"!

Όπως αποκάλυψε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»: «Για τον τελικό είχαμε τρεις δοκιμασίες. Πρώτη είναι η Κάτια Ταραμπάνκο, αμέσως μετά με ένα βαθμό διαφορά είναι η Άννα Μαρία Ηλιάδη και ακολουθεί με δύο βαθμούς διαφορά από την πρώτη η Κέισι Μίζιου”.

GNTM: Αυτές οι παίκτριες θα κουνήσουν... λευκό μαντήλι την ερχόμενη εβδομάδα!

Αυτές είναι οι παίκτριες που θα κουνήσουν... λευκό μαντήλι στις υπόλοιπες κοπέλες μέσα στο σπίτι του GNTM την ερχόμενη εβδομάδα μετά την αποχώρηση τους.

Τα κορίτσια μέσα στο σπίτι είναι και πάλι 11 και από εδώ και πέρα δεύτερη ευκαιρία δεν θα δοθεί σε καμία, αφού έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τον τελικό.

Μάλιστα, τις δυο τελευταίες εβδομάδες, τα επεισόδια από δυο θα γίνουν τρία με αποτέλεσμα ο τελικός να γίνει πριν τα Χριστούγεννα.

GNTM Highlights: Τα "καρφιά", τα ψέματα και η νικήτρια - έκπληξη της χθεσινής δοκιμασίας!

Ποιες κοπέλες ωστόσο αποχωρούν την ερχόμενη εβδομάδα;

Στο επεισόδιο της Δευτέρας όπως λένε οι φήμες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου η διαγωνιζόμενη που αποχωρεί από το σπίτι είναι η Ασημίνα Χαρίτου, καθώς οι κριτές αποφάσισαν ότι δεν μπορούν να της δώσουν άλλη ευκαιρία, μιας και τον τελευταίο καιρό ήταν συνέχεια στις τελευταίες.

GNTM Ασημίνα

Στο επεισόδιο της Τρίτης κορίτσι που δεν καταφέρνει να βγάλει εις πέρας την φωτογράφιση είναι η Ελευθερία Καρναβά, η οποία φεύγει για δεύτερη φορά εκτός παιχνιδιού.

GNTM Ελευθερία